İstinye Park

İstinye Park

Son dakika İstinye Park haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstinye Park ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstinye Park haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstinye Park

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istinye park gelişmeleri de dahil olmak üzere 832 istinye park haberi bulunmuştur. Tüm istinye park haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özgü Namal uzun süre sonra alışverişte!
Özgü Namal uzun süre sonra alışverişte! Özgü Namal, 2015’te oyunculuğu bırakarak Köyceğiz’e yerleşmişti.
17.09.2023 Magazin
Ümit Erdim'den Survivor yorumu!
Ümit Erdim'den Survivor yorumu! “Survivor”dan ilk elenen isim olan Ümit Erdim, kızı Ses ile birlikte önceki gün İstinye Park’ta objektife takıldı.
31.01.2023 Magazin
9 yıllık eşinden boşanacağını açıklamıştı! Danilo Zanna sessiz kaldı...
9 yıllık eşinden boşanacağını açıklamıştı! Danilo Zanna sessiz kaldı... 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'le boşanma aşamasında olan Danilo Zanna, önceki gün İstinye Park’taydı.
7.10.2021 Magazin
Türkiye ve Katar'dan önemli anlaşma! İmzalar atıldı...
Türkiye ve Katar'dan önemli anlaşma! İmzalar atıldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye gelen Katar Emiri Al Sani'yi resmi törenle karşıladı. Erdoğan ve Al Sani, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasında imza töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin huzurunda iki ülke arasında 10 anlaşma imzalandı.
26.11.2020 Gündem
Korumalarla alışveriş
Korumalarla alışveriş İdo Tatlıses ve nişanlısı Yasemin Şefkatli, İstinye Park’ta görüntülendi.
15.11.2020 Magazin
Güntay Ailesi'nden mutluluk pozu
Güntay Ailesi'nden mutluluk pozu Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay, çocukları Ali Demir ve Eyüp Can’la önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yaptı.
7.11.2020 Magazin
Demet Şener: Boyu boyuma yetişti
Demet Şener: Boyu boyuma yetişti Demet Şener kızı İrem Kutluay ile alışverişe çıktı. Şener, 14 yaşındaki kızı için “Boyu boyuma yetişti. Zaman çok hızlı geçiyor, hızlı büyüyorlar” dedi.
31.10.2020 Magazin
Soner Sarıkabadayı güzel haberi verdi!
Soner Sarıkabadayı güzel haberi verdi! Soner Sarıkabadayı ve sevgilisi Camela Lopez, önceki akşam İstinye Park'ta görüntülendi.
3.10.2020 Magazin
Albüm buluşması
Albüm buluşması ‘Survivor’ şampiyonu Cemal Can Canseven, Mustafa Ceceli ve Samsun Demir’le, İstinye Park’ta buluştu.
30.08.2020 Magazin
Zehra Çilingiroğlu: Özel hayatımı konuşmuyorum
Zehra Çilingiroğlu: Özel hayatımı konuşmuyorum Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu, önceki gün İstinye Park’ta objektife takıldı.
8.07.2020 Magazin
Selin Demiratar: Evet evlendik!
Selin Demiratar: Evet evlendik! Selin Demiratar önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi.
4.07.2020 Magazin
AVM'lerde kiraya yüzde 50 indirim geliyor
AVM'lerde kiraya yüzde 50 indirim geliyor Alışveriş merkezleri çarşıyı yaşatmak için elini taşın altına koydu. AVM’ler, markalara kira indirimi yapıyor. Ekime kadar kiranın yarısı istenecek.
21.06.2020 Ekonomi
Fatih Ürek: Temmuz ayını bekleyeceğim
Fatih Ürek: Temmuz ayını bekleyeceğim Şarkıcı Fatih Ürek, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
17.06.2020 Magazin
Alişan: Şimdi iş zamanı
Alişan: Şimdi iş zamanı Şarkıcı Alişan, önceki gün eşi Buse Varol ve oğlu Burak'la İstinye Park'ta görüntülendi.
16.06.2020 Magazin
Esra Erol'dan yayın öncesi alışveriş
Esra Erol'dan yayın öncesi alışveriş Ünlü sunucu Esra Erol, önceki gün İstinye'de bulunan bir AVM'de objektiflere takıldı.
13.06.2020 Magazin
Fatih Ürek, uzun süre sonra alışverişte
Fatih Ürek, uzun süre sonra alışverişte Sahnelerin vazgeçilmez isimlerinden Fatih Ürek, önceki gün İstinye Park'ta objektiflere takıldı.
8.03.2020 Magazin
Baba kız gezmesi
Baba kız gezmesi Aralık ayında final yaparak televizyon ekranlarına veda eden 'Benim Tatlı Yalanım' dizisinin başrol oyuncuları Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Dizide baba kızı canlandıran ikili, gerçek hayatta da adeta baba kız gibi el ele geldikleri göründü.
19.01.2020 Magazin
Murat ve Hande el ele!
Murat ve Hande el ele! Hande Erçel ile Murat Dalkılıç, önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı.
4.01.2020 Magazin
'Sınava çalışıyoruz'
'Sınava çalışıyoruz' Gülben Ergen, İstinye Park’ta objektiflere takıldı.
15.12.2019 Magazin
Yasemin Şefkatli: İdo'nun maçoluğu bana kibar geliyor
Yasemin Şefkatli: İdo'nun maçoluğu bana kibar geliyor İdo Tatlıses’in kız arkadaşı Yasemin Şefkatli samimi açıklamalarda bulundu. Şimdilerde yeni çıkardığı markanın heyecanını yaşasa da İdo ile olan aşkının nasıl başladığını evliliğe dair merak edilen soruları yanıtladı.
3.11.2019 Magazin
Alışveriş zamanı
Alışveriş zamanı Şükran Ovalı, önceki gün İstinye Park’taydı.
20.10.2019 Magazin
Hazal Kaya hazırlığa başladı
Hazal Kaya hazırlığa başladı Hazal Kaya, geçen gün İstinye Park’ta görüntülendi. Oğlu Fikret Ali’yi kucağına almak için gün sayan oyuncu, bebek bakım ve giyim ürünleri satan mağazaları dolaştı
30.08.2019 Magazin
Zehra ve sevgilisinden ilk fotoğraf
Zehra ve sevgilisinden ilk fotoğraf Zehra Çilingiroğlu ile sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu, Bodrum tatillerini noktalayıp İstanbul’a döndü.
12.07.2019 Magazin
İşte Samsung Galaxy A10 Türkiye fiyatı
İşte Samsung Galaxy A10 Türkiye fiyatı Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy A10'un Türkiye fiyatını paylaştı. İşte şirketin uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni telefonunun özellikleri...
26.04.2019 Bilim ve Teknoloji
'Sürpriz olursa haberiniz olur'
'Sürpriz olursa haberiniz olur' Oyuncu Sibel Turnagöl, önceki akşam İstinyePark AVM'de görüntülendi.
1.04.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İstinye Park ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istinye park haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.