'Anadolu'nun Ronaldo'su' lakabını almıştı, Hakan Doğan'ın hikayesi ağlattı!
'Anadolu'nun Ronaldo'su' lakabını almıştı, Hakan Doğan'ın hikayesi ağlattı! 2 yaşında ailesini kaybedip 16 yıl yetiştirme yurdunda kalan Hakan Doğan, 7 numaralı forması ve attığı gollerden sonra yaptığı Cristiano Ronaldo sevinciyle taraftarın gönlünde taht kurdu. İstiklalspor 15 maçta 14 galibiyet, 1 beraberlik ile en yakın rakibinin 7 puan önünde yer alırken, bu sezon 7 golü bulunan Hakan 6. şampiyonluğuna doğru da emin adımlarla ilerliyordu.
10.02.2023 Yeni Malatya Spor
Cengiz Ünder: Taner'im mekanın cennet olsun, çok üzgünüm
Cengiz Ünder: Taner'im mekanın cennet olsun, çok üzgünüm Milli futbolcunun Altınordu'da forma giydiği dönemde takım arkadaşı olan Taner Kahriman depremde hayatını kaybetmişti. Taner'in vefatı, özellikle İzmir'deki eski takım arkadaşlarını, antrenörlerini ve futbolseverleri yasa boğdu.
9.02.2023 Fransa
25 yaşındaki futbolcu Taner Kahriman hastanede hayatını kaybetti
25 yaşındaki futbolcu Taner Kahriman hastanede hayatını kaybetti Kahramanmaraş İstiklalspor'da forma giyen 25 yaşındaki futbolcu Taner Kahriman kulüp tesislerinin yıkılması sonucu enkaz altında kaldı ve hayatını kaybetti.
7.02.2023 Şampiy10
Osmaniye İstiklalspor'un ayakta kalma mücadelesine bir darbe daha
Osmaniye İstiklalspor'un ayakta kalma mücadelesine bir darbe daha Cumhuriyet tarihinden daha eski olan, 1921 yılında kurulan Osmaniye İstiklal Spor bugünlerde büyük bir sıkıntı yaşıyor. İstiklalspor, istikbalini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya...
13.10.2016 Yaşam