Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal saldırısını kim üstlendi?
Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal saldırısını kim üstlendi? İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırı sonrası saldırganın yakalanması için Emniyet güçleri operasyon başlatmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise saldırganın gözaltına alındığını belirtti. Patlama sonrası önce şüpheli kadının kaçış anı ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Daha sonra terör saldırısına gerçekleştiren kadın teröristin yakalanma anı polis kamerasına yansıdı. Peki, İstiklal saldırısını kim üstlendi? Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal bombacısı kim? İşte detaylar…
14.11.2022 Gündem
Polis IŞİD'in Türkiye ayağını deşifre edecek delillere ulaştı
Polis IŞİD'in Türkiye ayağını deşifre edecek delillere ulaştı Gaziantep polisi IŞİD'in Türkiye ayağını ortaya çıkarabilecek çok önemli delillere ulaştı. Yakalanan zanlılarla birlikte ele geçirilen dijital materyaller detaylı bir şekilde inceleniyor.
29.09.2021 Gündem
Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi?
Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi? İstanbul Emniyeti'nden Taksim saldırganının kimliğini açıkladı. İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısının sonrasında Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı bir operasyon başlatmış, şüpheliler göz altına alınmıştı. Taksim bombacısının tespit edilmesi ile ilgili görüntüler paylaşılmış, evinde yakalandığı anlar polis kamerasına yansımıştı. Bombacının kimliği ve nereden geldiği ortaya çıktı. Peki, Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi? Taksim bombacısı hangi örgütten? İşte tüm detaylar…
14.11.2022 Gündem
Emniyet müdüründen flaş açıklama: O bombalar aynı
Emniyet müdüründen flaş açıklama: O bombalar aynı Sakarya Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Şanlıurfa Emniyet Müdürü iken, ilde Suriyeli Ebu Haydar'ın evine operasyon yaptıklarını ve evde iki canlı bomba yeleği ile kalaşnikof ve bombalar bulduklarını belirterek, "Ebu Haydar'ın almadığı bombayı başka birilerinin İstanbul'a sevk ettiğini ve bu bombayla İstiklal Caddesi patlamasının olduğunu tespit ettik. Atatürk Havalimanındaki patlamada kullanılan bombalarla, Ebu Haydar'dan ele geçirilen bombaların aynı olduğu, aynı elden hazırlandığı, silahların bile birbirinin benzeri olduğu ortaya çıktı." dedi.
29.09.2021 Gündem
Eski istihbaratçıdan İstiklal saldırısına çarpıcı yorum
Eski istihbaratçıdan İstiklal saldırısına çarpıcı yorum Eski Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş, İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırıyı Gazetevatan.com'a değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Taksim'i böyle kana buladı
Taksim'i böyle kana buladı Canlı bomba Vedat Acar'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem