Pi sayısını bilemeyen üniversiteli kız elendi
Pi sayısını bilemeyen üniversiteli kız elendi ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programlarından 'Kim Milyoner Olmak İster'de Zeliha Kalay isimli yarışmacının elendiği soru herkesi şaşırttı. 'Kim Milyoner Olmak İster! bilgi yarışmasında dün akşam Galatasaray Üniversitesi'nde öğrenim gören Zeliha Kalay isimli öğrenci kolay bir soruda yarışmadan elenince Twitter'da alay konusu oldu.
21.11.2015 Sinema-Dizi
Sosyal medyanın konusu bu yarışmacı oldu
Sosyal medyanın konusu bu yarışmacı oldu Fransa'da yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı öyle bir soruda elendi ki, sosyal medyanın gündemi oldu. Yarışmacı 'Dünyanın etrafında ne dönüyor' sorusuna ay, güneş, mars, venus seçeneklerinden güneşi seçince elendi. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin
Fatura sorusunu bilemedi
Fatura sorusunu bilemedi ATV'de Selçuk Yöntem'in sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya Diyarbakırlı Hacı Polat damga vurdu.
28.05.2015 Sinema-Dizi
Kendini öve öve bitiremeyen yarışmacı rezil oldu
Kendini öve öve bitiremeyen yarışmacı rezil oldu Atv'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında profesyonel müzisyen olduğunu söyleyen yarışmacı, 7. soruda gelen müzik sorusunu bilemedi.
28.04.2015 Sinema-Dizi
Avukat yarışmacı Selçuk Yöntem'i çok şaşırttı!..
Avukat yarışmacı Selçuk Yöntem'i çok şaşırttı!.. ATV ekranlarında yayınlanan Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının dünkü bölümünde ilginç anlar yaşandı. Yarışmacı, kaybettiği bir iddia olduğunu ve onu yerine getireceğini söyledi. Yarışmacının, lisede girdiği bu iddianın yaklaşık 15 bin lira olduğunu açıklaması ise Yöntem'i şaşırttı. İşte o ilginç anlar…
21.01.2022 Magazin
20 yaşındaki yarışmacı damga vurdu
20 yaşındaki yarışmacı damga vurdu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan tıp öğrencisi Taha Taş, Türkiye'yi ekran başına kilitledi. 20 yaşındaki yarışmacı son iki bölüme de damgasını vurmuştu.
2.04.2015 Sinema-Dizi
Seçimlere sayılı günler kala bu soruyu bilemediler!
Seçimlere sayılı günler kala bu soruyu bilemediler! 'Kim milyoner olmak ister?' programında yarışmacı ve seyircilerin yüzde 55'i 2015 genel seçimde neyin seçileceğini bilemedi.
22.03.2015 Sinema-Dizi
Boğaziçili yarışmacı, 'Seyirciye güveniyorum' dedi ve elendi...
Boğaziçili yarışmacı, 'Seyirciye güveniyorum' dedi ve elendi... Boğaziçili yarışmacı, 'Seyirciye güveniyorum' dedi ve elendi...
21.01.2022 Magazin
Tıp öğrencisi bilgisizliğiyle şaşırttı
Tıp öğrencisi bilgisizliğiyle şaşırttı Kim Milyoner Olmak İster'de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisi ilk soruda iki joker hakkını da kullanınca sosyal medyanın diline düştü.
12.03.2015 Sinema-Dizi
Emsal teyze 60 binlik soruyu gördü
Emsal teyze 60 binlik soruyu gördü Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Emsal Tekin, üniversitelilere taş çıkartan bir performansıyla 60 bin liralık soruyu gördü.
3.03.2015 Sinema-Dizi
Üniversite öğrencisi öyle bir soruda elendi ki...
Üniversite öğrencisi öyle bir soruda elendi ki... Kim Milyoner Olmak İster?'e katılan üniversite öğrencisi yarışmacı Fethiye'nin hangi şehirde olduğunu bilemedi.
20.01.2015 Sinema-Dizi
Yarışmacı Selçuk Yöntem'i şaşırttı
Yarışmacı Selçuk Yöntem'i şaşırttı Kim Milyoner Olmak İster'de Uluslararası ilişkiler üçüncü sınıf öğrencisi yarışmacının Pekin'in nerede olduğu bilemediğini söylemesi Selçuk Yöntem'i şaşırttı.
17.12.2014 Sinema-Dizi
Bu soruyu bilemeyince şoke oldu
Bu soruyu bilemeyince şoke oldu Dün gece ATV ekranlarında yine izleyenleri ekrana bağlayan Kim Milyoner Olmak İster?'de yarışmacı Merve Sarıtaş'ın yaşadığı talihsizlik şaşkınlık yarattı. Sarıtaş'ın, Selçuk Öktem'in karşısındaki heyecanı hata yapmasına sebep oldu...
15.12.2014 Sinema-Dizi
Kenan Işık'ın Osmanlıca sitemi
Kenan Işık'ın Osmanlıca sitemi Kenan Işık, rahatsızlanmadan önce Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında Osmanlıca'nın katledilmesini bu sözlerle eleştirmişti.
11.12.2014 Sinema-Dizi
Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının elendiği soru herkesi şaşırttı
Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının elendiği soru herkesi şaşırttı 'Kim Milyoner Olmak İster'e üniversiteli genç kız damga vurdu. Yarışmacı, 'Bir meramım var' diyen biri neyi kastetmektedir? sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı.
27.11.2014 Sinema-Dizi
‘Kim milyoner olmak ister’in en yaşlı ismi oldu!
‘Kim milyoner olmak ister’in en yaşlı ismi oldu! ATV ekranlarında yayınlanan Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının dün geceki bölümüne bu yarışmacı damgasını vurdu. İşte o anlar...
13.11.2014 Sinema-Dizi
Hukuk öğrencisi mahkeme sorusunu bilemedi
Hukuk öğrencisi mahkeme sorusunu bilemedi Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan hukuk öğrencisi mahkemeyle ilgili sorulan bir soruyu bilemedi.
9.10.2014 Sinema-Dizi
İlk soruda elendiğini anlayan yarışmacı bakın ne yaptı?
İlk soruda elendiğini anlayan yarışmacı bakın ne yaptı? Atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı ilk soruda yanlış cevap verince sandalyeden bir anda kalkıp 'Görüşürüz ben gidiyorum' dedi.
16.09.2014 Sinema-Dizi
Bu soru Ali Sunal'ı çok utandırdı
Bu soru Ali Sunal'ı çok utandırdı Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programının bu haftaki sunucusu Ali Sunal'dı. Yarışma sırasında sorulan sesli soru Ali Sunal'ın utanmasına neden olurdu. İşte o anlar...
21.01.2022 Magazin
Acun'u şoke eden yarışmacı..
Acun'u şoke eden yarışmacı.. Acun'u şoke eden yarışmacı..
21.01.2022 Magazin
Kenan Işık'ın koltuğuna Acun oturacak..
Kenan Işık'ın koltuğuna Acun oturacak.. Kenan Işık'ın koltuğuna Acun oturacak..
21.01.2022 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster’i sundu..
Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster’i sundu.. Dizilerin yakışıklı oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu, sevilen yarışma olan Kim Milyoner Olmak İster’i sundu. Yarışmada sorulan birinde şiir, diğerinde türkü söylediği iki soruyu da yarışmacılarına soran Kenan İmirzalıoğlu'nun performansı, sosyal medyada beğeni aldı. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin
Yarışmacı doğru cevabı duyunca..
Yarışmacı doğru cevabı duyunca.. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının en son yayınlanan bölümünü Engin Altan Düzyatan sundu. Yarışmacı Elif Sökmen isimli yarışmacı sesli soruda programın sunucusu Engin Altan Düzyatanın okuduğu şiiri bilemedi ve seyirci joker hakkını kullandı. Ondan sonra olanlar oldu…
28.05.2014 Arşiv
'Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran yarışmacı..
'Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran yarışmacı.. 'Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katılan 22 yaşındaki Sivaslı Osman Zahid Deliser, sempatik tavırları ve doğallığıyla dikkat çekti.
21.05.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri