Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'dan deprem sonrası 'acil yardım!' çağrısı!
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'dan deprem sonrası 'acil yardım!' çağrısı! Yargı dizisinde canlandırdığı Neva karakterinin ardından Sipahi dizisindeki oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Başak Gümülcinelioğlu, Türkiye'nin yakından takip ettiği Kahramanmaraş depremi sonrası çağrıda bulundu. Ünlü oyuncu, paylaşımında "Annemiz Nevber Yurdal Çitanak‘tan haber alamıyoruz" diyerek yardım istedi.
6.02.2023 Magazin
Canlı yayında iş istedi, Acun Ilıcalı tersledi
Canlı yayında iş istedi, Acun Ilıcalı tersledi Canlı yayında yapılan elemelerde yarışmaya veda eden yarışmacı Ercan söz alarak Ebru Gündeş’e, ”İki tane çocuğum var işim yok, işsizim, burdan Ebru abla, hocam işim yok” diyerek mesaj gönderdi ancak bu duruma Acun kızarak, “Keşke bunları backstagede söyleseydin, canlı yayında iş başvurusu yapman çok da iyi olmadı bence biz sana her türlü yardımcı oluruz ekranlardan Ebru Gündeş’i zor duruma düşürme” diyerek bozdu. Yarışmacı Ercan elendikten sonra kafasını toparlayamadığını ve bundan dolayı böyle bir şey yaptığını söyleyerek kendini savundu.
1.02.2016 Sinema-Dizi
Gelin adayının iki ev istemesi olay oldu
Gelin adayının iki ev istemesi olay oldu Esra Erol'da gelin adayı Ayşe Hanım'ın, talibinden iki ev istemesi stüdyoda tartışma konusu oldu.
5.12.2015 Sinema-Dizi
Bunu kendisi istedi!
Bunu kendisi istedi! Seksi sarışın alışveriş merkezinde yanından geçen adamlardan ellerini göğüslerinin arasına sokmalarını istedi çünkü...
12.09.2015 Yaşam
Hadise Özgecan'ın katilleri için idam istedi
Hadise Özgecan'ın katilleri için idam istedi O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyesi Hadise, programa başlarken Mersin'de Özgecan'ı acımasızca katleden katiller için idam istedi.
18.02.2015 Sinema-Dizi
Valilik önünde kendini yakmak istedi!
Valilik önünde kendini yakmak istedi! Gaziantep’te kalp yetmezliği bulunan abisinin tedavi edilmediğini iddia eden 26 yaşındaki Yunus Çelik, Gaziantep Valiliği önünde kendini yakmak istedi.
22.12.2014 Haber
Taktığı altınları geri istedi
Taktığı altınları geri istedi Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı izdivaç programında televizyon tarihine geçecek ilginç anlar yaşandı...
9.12.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri