Kurban Bayramı öncesi kıyma uyarısı! Bakkal, manav ve berber...
Kurban Bayramı öncesi kıyma uyarısı! Bakkal, manav ve berber... Kurban Bayramı öncesi son dakika kıyma uyarısı geldi. Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, her yıl Kurban Bayramı’nda sokaklarda bakkal, manav, internet kafe ve berber gibi meslek gruplarının hijyensiz ortamlarda kıyma çektiğine dikkat çekerek, “Yetkililer buna dur demeli” dedi.
29.06.2022 Gündem
4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı kaç oldu? Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti aylık ne kadar? İşte açlık ve yoksulluk sınırı 2022 Haziran ayı sonuçları!
4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı kaç oldu? Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti aylık ne kadar? İşte açlık ve yoksulluk sınırı 2022 Haziran ayı sonuçları! Türk-İş açıkladı! Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın 2022 Haziran ayı sonucu belli oldu. Yoksulluk sınırı, gıda enflasyonu, 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcaması tutarı yani açlık sınırı rakamları ortaya çıktı. Peki, 4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı kaç oldu? Açlık ve yoksulluk sınırı nedir? Yoksulluk sınırı nasıl hesaplanır? İşte Haziran 2022 açlık ve yoksulluk sınırı verileri…
29.06.2022 Ekonomi