İstanbullu Gelin Dizisi

İstanbullu Gelin Dizisi

Son dakika istanbullu gelin dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbullu gelin dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbullu gelin dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbullu Gelin Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbullu gelin dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 istanbullu gelin dizisi haberi bulunmuştur. Tüm istanbullu gelin dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Furkan Kalabalık kimdir? Dudullu Postası’nda rol alan Furkan Kalabalık kaç yaşında ve nerelidir?
Furkan Kalabalık kimdir? Dudullu Postası’nda rol alan Furkan Kalabalık kaç yaşında ve nerelidir? Dudullu Postası ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yer alınca oyuncu kadrosu da araştırılıyor. İstanbullu Gelin ile adını duyuran Furkan Kalabalık Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Dudullu Postası'nda yer alıyor. Furkan Kalabalık kimdir? Furkan Kalabalık kaç yaşında ve nerelidir?
2.04.2020 Gündem
İstanbullu Gelin 56. yeni bölüm fragmanında büyük yüzleşme!
İstanbullu Gelin 56. yeni bölüm fragmanında büyük yüzleşme! Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi İstanbullu Gelin 56. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümde Esma ve Ülfet arasında büyük yüzleşme sonunda gerçekleşir. Faruk yüzünden karakola alınan Adem yüzünden Süreyya ve Esma arasında gerilim yaşanmasına neden olur. İstanbullu Gelin 56. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam Star TV'de..
5.10.2018 Gündem
'İstanbullu Gelin', Emmy finalisti oldu!
'İstanbullu Gelin', Emmy finalisti oldu! Özcan Deniz ve Aslı Enver başrolü paylaştığı dizi 46. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde finale kalmayı başardı.
29.09.2018 Kültür Sanat
İstanbullu Gelin dizisine sürpriz oyuncu dahil oluyor
İstanbullu Gelin dizisine sürpriz oyuncu dahil oluyor Hayranlarının heyecanla beklediği 'İstanbullu Gelin' dizisi, üçüncü sezonuna da yine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Usta oyuncu Meral Çetinkaya diziye dahil oluyor.
13.08.2018 Televizyon
İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanlarında Adem'in Faruk’a öfkesi dinmiyor!
İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanlarında Adem'in Faruk’a öfkesi dinmiyor! İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümde Adem yaşadığı hayal kırıklığıyla öfkesini gitgide körüklemektedir. Faruk’un Adem’le yüzleşmesi Esma ve Süreyya arasında gerilim yaratır. Soluk soluğa izleyeceğiniz İstanbullu Gelin 48. yeni bölümüyle bu akşam Star TV ekranında...
4.05.2018 Gündem
Ayrılık şarkısı
Ayrılık şarkısı Murat Boz ile ilişkisini bitiren Aslı Enver, başrolünde oynadığı ‘İstanbullu Gelin’ dizisi için mikrofon başına geçti.
19.04.2018 Magazin
İstanbullu Gelin 41. yeni bölümde Akif ve Senem nikaha hazır!
İstanbullu Gelin 41. yeni bölümde Akif ve Senem nikaha hazır! İstanbullu Gelin heyecan dolu 41. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Star TV'nin fenomen dizisi İstanbullu Gelin'de ortalık iyice karışıyor. İstanbullu Gelin dizisinde Akif ile Senem'in nikahı gerçekleşecek mi?
16.03.2018 Gündem
İstanbullu Gelin 40. yeni bölümde konakta işler karışıyor!
İstanbullu Gelin 40. yeni bölümde konakta işler karışıyor! İstanbullu Gelin 40. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin dizisi fırtınalar estirmeye devam ediyor. Süreyya'nın hamile olduğunu öğrenen Emir ne yapacak? İşte İstanbullu Gelin'de yaşanacaklar...
9.03.2018 Gündem
'Arka Sokaklar'zirveye çıktı!
'Arka Sokaklar'zirveye çıktı! 19 Ocak tarihinin izlenme oranları belli oldu.
20.01.2018 Televizyon
İstanbullu Gelin 30. yeni bölümde Fikret köşeye sıkışıyor!
İstanbullu Gelin 30. yeni bölümde Fikret köşeye sıkışıyor! İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin'de Süreyya, Faruk'a nasıl bir haber verecek? Merak edilen cevaplar bu akşam İstanbullu Gelin dizisinde olacak.
29.09.2021 Gündem
İstanbullu Gelin 29. yeni bölümde Faruk ve Süreyya aşkında yeni kriz çıkıyor!
İstanbullu Gelin 29. yeni bölümde Faruk ve Süreyya aşkında yeni kriz çıkıyor! İstanbullu Gelin 29. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Star TV'nin fenomen dizisi İstanbullu Gelin'de Faruk ve Süreyya'nın aşkı bir kez daha sınanıyor. Peki aşkları galip gelebilecek mi? İstanbullu Gelin dizisi bu akşam...
29.09.2021 Gündem
Usta oyuncu 'İstanbullu Gelin'de!
Usta oyuncu 'İstanbullu Gelin'de! Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV'de ekrana gelen 'İstanbullu Gelin' dizisinin 1 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak bölümüne, usta oyuncu Tilbe Saran konuk oluyor.
30.11.2017 Televizyon
'Arka Sokaklar' cumanın birinciliğini kaptırmadı!
'Arka Sokaklar' cumanın birinciliğini kaptırmadı! 24 Kasım tarihinin izlenme oranları belli oldu...
25.11.2017 Televizyon
Şevkat Yerimdar'a kötü haber!
Şevkat Yerimdar'a kötü haber! Fox TV'nin fenomen dizisi herkesi şaşırttı.
28.10.2017 Televizyon
'Aşk ve Mavi' zirveye çıktı!
'Aşk ve Mavi' zirveye çıktı! 29 Eylül tarihinin izlenme oranları belli oldu.
30.09.2017 Televizyon
İstanbullu Gelin 17. bölümüyle bu akşam yeni sezona başlıyor!
İstanbullu Gelin 17. bölümüyle bu akşam yeni sezona başlıyor! İstanbullu Gelin bu akşam yeni sezonuna başlayacak. Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin'in 17. yeni bölümünde heyecan dorukta... Faruk ile Süreyya karşılaşıyor, işte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanları...
29.09.2021 Gündem
'Lütfen saçlarını boyatma!'
'Lütfen saçlarını boyatma!' İstanbullu Gelin dizisi için saçlarını kendi renginde bırakan Özcan Deniz'in yeni imajı çok beğenildi. Deniz'e "Lütfen saçlarını boyatma!" yorumu yağdı.
4.09.2017 Magazin
'İstanbullu Gelin'de Titanik pozu
'İstanbullu Gelin'de Titanik pozu 'İstanbullu Gelin' dizisinin cuma akşamı ekrana gelecek bölümüne, Faruk ve Süreyya’nın romantik Boğaz gezisi damgasını vuracak.
7.06.2017 Televizyon
İstanbullu Gelin 13.  yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
İstanbullu Gelin 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İstanbullu Gelin’de, Faruk’tan herkesi etkileyecek yeni bir karar geliyor. Faruk ve Süreyya, konaktan taşınacak mı? İpek buna ne tepki verecek? Dizinin yeni bölümünde konağa bomba gibi düşecek bir gelişme yaşanıyor ve Murat kaza yapıyor.
29.09.2021 Gündem
İstanbullu Gelin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! – Faruk Gerçeklerle Yüzleşiyor!
İstanbullu Gelin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! – Faruk Gerçeklerle Yüzleşiyor! İstanbullu Gelin dizisinin tüm düğümlerin çözüldüğü 12. Bölüm fragmanı yayınlandı. Faruk ve Esma Hanım, Emir’in Faruk’un çocuğu olduğunu öğreniyor. Üstelik Begüm, Faruk’a çok hasta olduğunu ve yakında öleceğini de söylüyor. Peki, bundan sonra ne olacak? Süreyya tüm bunları öğrendikten sonra neler yapacak?
29.09.2021 Gündem
İstanbullu Gelin 11. yeni bölüm fragmanında Begüm krizi yaşanıyor!
İstanbullu Gelin 11. yeni bölüm fragmanında Begüm krizi yaşanıyor! İstanbullu Gelin dizisinin 11. Bölüm fragmanı izleyenler ile buluştu. Yeni bölümde Emir ile ilgili şüpheler artıyor, gerçekler ortaya çıkıyor. Bakalım Faruk, Süreyya’ya Begüm ile alakalı gerçekleri ne zaman söyleyecek? İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü ve 11. Bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
İstanbullu Gelin 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
İstanbullu Gelin 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde tüm gizli kalmış gerçekler ortaya çıkıyor mu? Faruk, Begüm ile olanları Süreyya’ya anlatacak mı? İstanbullu Gelin dizisinin 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü ve fragmanı ile ilgili en özel detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
İstanbullu Gelin 9. bölüm fragmanında Süreyya gerçekleri öğrenecek mi?
İstanbullu Gelin 9. bölüm fragmanında Süreyya gerçekleri öğrenecek mi? Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük ses getiren İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde pek çok düğüm çözülüyor ve pek çok sır nihayet açığa kavuşuyor. Süreyya, Begüm ve Faruk ile ilgili çok önemli gerçekleri öğrenecek mi? Adem Sezgin ile ilgili sırlar ortaya çıkacak mı? Boranlar’ı bundan sonra çok daha hareketli günler bekliyor. İstanbullu Gelin dizisinin 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm ile ilgili her detay haberimizde!
29.09.2021 Gündem
İstanbullu Gelin 8. bölüm fragmanı yayınlandı!
İstanbullu Gelin 8. bölüm fragmanı yayınlandı! İstanbullu Gelin dizisinde Boranların konağında adeta fırtınalar kopuyor. Faruk ile Süreyya aşkı da büyük sınavlar atlatıyor. İstanbullu Gelin dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı ve dizinin yeni bölümü ile ilgili çok önemli tüyolar taşıyor. İstanbullu Gelin yeni bölümü ve 8. bölüm fragmanı ile ilgili önemli detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbullu Gelin Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbullu gelin dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.