İstanbul Valisi Vasip Şahin

İstanbul Valisi Vasip Şahin

Son dakika İstanbul Valisi Vasip Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Valisi Vasip Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Valisi Vasip Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Valisi Vasip Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul valisi vasip şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 538 istanbul valisi vasip şahin haberi bulunmuştur. Tüm istanbul valisi vasip şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
İlk kez ortaya çıktı! FETÖ'cüler valinin korumalarını böyle derdest etmiş
İlk kez ortaya çıktı! FETÖ'cüler valinin korumalarını böyle derdest etmiş İlk kez ortaya çıkan 15 Temmuz'a ait görüntüler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ihanet girişiminin ilk saatlerinde dönemin İstanbul Valisi Vasip Şahin’in iki korumasının eli silahlı askerlerce derdest ediliş anını gözler önüne seriyor.
14.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Vali Vasip Şahin'den açıklama! 'Genel Emir' yayımlandı, bundan sonra...
Vali Vasip Şahin'den açıklama! 'Genel Emir' yayımlandı, bundan sonra... İstanbul Valisi Vasip Şahin, düğün, nişan, eğlence ve benzeri organizasyonlar sırasında, ateşli silahla havaya ve çevreye ateş edilmemesinin önem arz ettiğini belirterek, "Aksine davranan kişiler hakkında, durumlarına uyan adli veya idari işlemler derhal tesis edilecektir." dedi
1.11.2018 Gündem
İşte İstanbul Havalimanı'ndan ilk seferin yapılacağı yer
İşte İstanbul Havalimanı'ndan ilk seferin yapılacağı yer İlk fazının açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı, 76,5 milyon metrekarelik alanıyla dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı olan İstanbul yeni havalimanının ilk seferi, 31 Ekim günü saat 11.30'da Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Ankara uçuşuyla gerçekleştirilecek
29.10.2018 Gündem
İstanbul’a Antep valisi
İstanbul’a Antep valisi Cumhurbaşkanı, yeni sistemin ilk valiler kararnamesini yayımladı. İstanbul Valisi Şahin Ankara’ya, Gaziantep Valisi Yerlikaya İstanbul’a atandı. 21 vali görevden alındı
27.10.2018 Gündem
Son dakika: Dünyanın gözü İstanbul'da! Dörtlü zirve başladı...
Son dakika: Dünyanın gözü İstanbul'da! Dörtlü zirve başladı... İstanbul'da dörtlü Suriye Zirvesi başladı. Vahdettin Köşkü'nde Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel katılıyor. Toplantının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm dünyanın gözü bu toplantıda. Samimi ve yapıcı bir anlayışla hareket ederek bu beklentileri boşa çıkarmayacağımıza inanıyorum" dedi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul'a yeni geldim. Bugün burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Putin ve Başbakan Merkel ile Suriye'de yeni bir insani krizi önlemek için kararlılığı sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve öncesi Vahdettin Köşkü'nde Merkel, Putin ve Macron ile baş başa görüştü. Dünyada birçok televizyon zirveyi canlı olarak veriyor.
27.10.2018 Gündem
Valiler kararnamesi yayımlandı! 21 ilin valisi görevden alındı
Valiler kararnamesi yayımlandı! 21 ilin valisi görevden alındı Valiler kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 21 ilin valisi görevden alındı. Görevden alınan valiler Mülkiye Başmüfettişliği'ne atandı
27.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kaşıkçı' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kaşıkçı' açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar - Çekmeköy metro hattı açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın öldürülmesi soruşturmasına ilişkin, "15 kişi buraya niye geldi, 18 kişi niye tutuklandı? Salı günü çok daha farklı bir şekilde grup konuşmamda anlatacağım. Orada bunların detayına gireceğim." dedi.
21.10.2018 Siyaset
Güle güle büyük usta seni hiç unutmayacağız
Güle güle büyük usta seni hiç unutmayacağız 68 yıldır fotoğraflarıyla tarihe ışık tutan duayen foto muhabiri Ara Güler son yolculuğuna Türk Bayrağıyla uğurlandı.
21.10.2018 Gündem
Ara Güler son yolculuğuna uğurlanıyor
Ara Güler son yolculuğuna uğurlanıyor Fotoğraf sanatçısı Ara Güler için ilk olarak Galatasaray Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene çok sayıda seveni katıldı, evinin penceresinden töreni izleyen bir kadın gözyaşlarına boğuldu. Bu arada Ara Güler'in babasının memleketi olan Şebinkarahisar'dan toprak ve karayemiş gönderildi. Şebinkarahisar'ın Belediye Başkanı Şahin Yılancı, toprağı ve karayemişi Güler'in vasiyeti üzerine mezarına koyacaklarını söyledi. Ara Güler'in naaşı, Galatasaray Meydanı'ndaki törenin ardından Beyoğlu Üç Horan Ermeni Kilisesi'ne götürüldü.
20.10.2018 Gündem
Binali Yıldırım: Alışveriş olmazsa hareket olmaz
Binali Yıldırım: Alışveriş olmazsa hareket olmaz TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Ekonomi hareket halindeki araca benzer. Alışveriş bu aracın yakıtıdır. Alışveriş olmazsa hareket olmaz"dedi.
18.10.2018 Siyaset
İstanbul Valisi'nden "stokçuluk" uyarısı
İstanbul Valisi'nden "stokçuluk" uyarısı İstanbul Valisi Vasip Şahin, il sınırları içerisinde faaliyet gösteren esnaf, firma ve her türlü işletme tarafından sunulan mal ve hizmetlerin haklı bir neden olmaksızın fiyatlarının yükseltilemeyeceğini, meslek kuruluşları tarafından belirlenen fiyatlar üzerinde satış yapılamayacağını belirterek, "Ürünlerin piyasaya arzlarının geciktirilmesi ve stokçuluk yapılmaz." dedi.
16.10.2018 Ekonomi
İstanbul Valiliği'nden "ticari taksi" açıklaması
İstanbul Valiliği'nden "ticari taksi" açıklaması İstanbul Valisi Vasip Şahin, il sınırları içerisinde faaliyet gösteren ticari taksi şoförlerinin nasıl davranmaları gerektiği ve aksi tavır sergileyenlerin ne tür cezalarla karşılaşacaklarını açıkladı.
16.10.2018 Gündem
"İstanbul hiçbir zaman işgale boyun eğmeyecek"
"İstanbul hiçbir zaman işgale boyun eğmeyecek" İstanbul’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 95. Yıldönümü özel bir programla kutlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, kutlama mesajı yayınladı. Uysal, "İstanbul kutlu bir şehirdir. Hiçbir zaman işgale boyun eğmeyecektir. Milletimiz bunu 6 Ekim 1923’te ve son olarak 15 Temmuz 2016’da göstermiştir" ifadelerini kullandı.
6.10.2018 Gündem
1.25 TL'nin üzerinde ekmek satanları konumla ihbar edebilirsiniz
1.25 TL'nin üzerinde ekmek satanları konumla ihbar edebilirsiniz İki aydır İstanbul'da 1.5 liradan satılan ekmeğin fiyatı da tartışma yaratıyor. Beyaz Masa, vatandaşlardan ekmek fiyatının 1-1.25 liranın üzerinde satıldığı yerleri konum atarak ihbar etmesini istedi.
5.10.2018 Ekonomi
Son dakika: İstanbul'da ekmeğe zam yok
Son dakika: İstanbul'da ekmeğe zam yok İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İstanbul'da 250 gram ekmek 1.25 TL olmaya devam edecek." dedi.
3.10.2018 Ekonomi
TBMM Başkanı Yıldırım, nikah şahidi oldu
TBMM Başkanı Yıldırım, nikah şahidi oldu TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın oğlu Yunus Emre Çağırıcı ile Hilal Çobanoğlu'nun nikah şahidi oldu
30.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurda döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurda döndü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'daki resmi temaslarını tamamlayarak özel uçak "CAN" ile saat 00.05'te İstanbul'a geldi.
29.09.2018 Siyaset
Fuat Oktay'ın acı günü
Fuat Oktay'ın acı günü Cumhurbaşkanı Vekili ve Yardımcısı Fuat Oktay'ın 83 yaşında vefat eden annesi Şaziye Oktay için Eyüp Sultan Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
29.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay TEKNOFEST'te
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay TEKNOFEST'te Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "İmalat sektöründe güçlendik, güçleniyoruz, ciddi yol aldık ama alacağımız çok daha büyük yollar var. Onun için de bunu hep birlikte yapıyor olmak zorundayız, onun için de gençlerimizin ve çocuklarımızın artık teknolojiye gönül verir ve gecesini ve gündüzünü 'Türkiye'ye ben nasıl katkı veririm' diye hemhal olmalarını istiyoruz." dedi.
23.09.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kasımpaşa’ya sürpriz ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kasımpaşa’ya sürpriz ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST'in ardından Kasımpaşa'ya geçerek, burada ziyaretlerde bulundu.
22.09.2018 Siyaset
Büyük gün bugün! TEKNOFEST'te nefes kesen anlar...
Büyük gün bugün! TEKNOFEST'te nefes kesen anlar... T3 Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen TEKNOFEST, kapılarını açıyor. Alana girişler için kontrol noktaları oluşturulurken, misafirlerin ihtiyaçları için çok sayıda sosyal donatı alanı inşa edildi.Teknoloji yarışmalarına toplamda 750 takım ve 2 binin üzerinde yarışmacı katılıyor. İEET, 3 gün sürecek TEKNOFEST'e ulaşım için 16 merkezden ücretsiz otobüs seferleri planladı.Öte yandan etkinlik nefes kesen bir yarışa sahne oldu. Solotürk F-16 uçağı, Challenger iş jeti, Formula 1 aracı, spor arabalar ile AK Parti milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun kullandığı Kawasaki motosiklet TEKNOFEST kapsamında yarıştı. Heyecanlı yarışının kazananı ise Sofuoğlu oldu.
20.09.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Valisi Vasip Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul valisi vasip şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.