İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü personel alacak!
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü personel alacak! İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü 2020 KPSS (B) grubu puanıyla 28 hemşire, 2 ebe ve 2 büro personeli alacak. Başvurular 27 Ocak’ta sona erecek. Peki, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İstanbun Cerrahpaşa personel alımı şartları ne? İşte 4B personel alımı başvurusu!
13.01.2022 Personel Alımı
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alacak!
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alacak! İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa sözleşmeli personel alımı şartları!
9.11.2021 Personel Alımı
378 zabıta memuru ve itfaiye eri alınacak! İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı verdi
378 zabıta memuru ve itfaiye eri alınacak! İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı verdi İstanbul Büyükşehir Belediyesi 378 zabıta memuru ve itfaiye eri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ise 50 zabıta memuru, 50 de itfaiye eri alacak. Başvuracak adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. İşte detayları...
7.05.2021 Personel Alımı
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sürekli işçi alıyor!
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sürekli işçi alıyor! İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sürekli işçi alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü'ne kura ile hayvan bakıcısı ile hasta ve yaşlı bakımı elemanı alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa işçi alımı başvuru şartları!
5.04.2021 Personel Alımı
İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa 60 sürekli işçi alacak! İşte İŞKUR başvuru ekranı!
İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa 60 sürekli işçi alacak! İşte İŞKUR başvuru ekranı! İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne güvenlik görevlisi ile hasta ve yaşlı bakıcısı kadrolarına 60 işçi alıyor. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa işçi alımı ilanı yayınlandı. Peki, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa işçi alımı başvuru şartları ve ilanın detayları...
9.11.2020 Personel Alımı
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 85 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 85 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır? İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne 85 sözleşmeli sağlık personeli alınacak. Peki, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Cerrahpaşa Tıp Fakültesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları...
24.08.2020 Personel Alımı
İŞKUR üzerinden KPSS’li ve KPSS şartsız 945 işçi alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden hangi kurumlar personel alımı yapacak? Personel alımı şartları nelerdir?
İŞKUR üzerinden KPSS’li ve KPSS şartsız 945 işçi alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden hangi kurumlar personel alımı yapacak? Personel alımı şartları nelerdir? İŞKUR üzerinden 37 kurum KPSS şartlı ve KPSS şartsız 945 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Belediye ve farklı 37 kurum toplam 945 işçi alacak. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan ilanlarda, belediye ve bazı kamu kurumlarında daimi olarak istihdam edilmek üzere, engelli ve engelsiz, KPSS ve KPSS şartsız toplam 945 işçi ve personel alımı yapılacaktır.’’ deniliyor. İŞKUR üzerinden hangi kurumlar personel alımı yapacak? Personel alımı şartları nelerdir?
10.04.2020 Personel Alımı
Üniversiteler personel alımı yapıyor! Başvurular başladı
Üniversiteler personel alımı yapıyor! Başvurular başladı Üniversiteler öğretim görevlisi ve personel almak için ilan açtı. Yayımlanan ilanlara göre çok sayıda üniversiteye toplamda 168 öğretim görevlisi ve personel alınacak. İlanlarla ilgili başvuru detayları belli oldu.
10.06.2019 Gündem
İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi sözleşmeli personel alacak!
İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi 131 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru şartlarını da açıkladı.
11.01.2019 Eğitim
Üniversitelerde neler oluyor?
Üniversitelerde neler oluyor? Redhack grubu, şimdi de Çukurova ve Marmara Üniversitesi'ndeki yolsuzluğu açıkladı.
29.09.2021 Gündem