İspanyol

İspanyol

Son dakika ispanyol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ispanyol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ispanyol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İspanyol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ispanyol gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.796 ispanyol haberi bulunmuştur. Tüm ispanyol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler'in hayallerini yıkıldı! Ancelotti'ye resti çekti: Asla izin vermeyecek
Arda Güler'in hayallerini yıkıldı! Ancelotti'ye resti çekti: Asla izin vermeyecek La Liga'da El Clasico haftasında Real Madrid evinde Barcelona'yı konuk etti. Son zamanların en tempolu ve heyecanlı maçlarından birine sahne olan maçı, Real Madrid iki kere düşmesine rağmen 3-2 kazanmasını bildi. Los Galacticos'a galibiyeti getiren gol son dakikada Jude Bellingham'dan geldi. Maçın ardından İspanyol taraftarlar, ısınmaya giden fakat süre alamayan Arda Güler için isyan etti. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'in transferi için ilk resmi hamle! Real Madrid gönderiyor, işte yeni takımı
Arda Güler'in transferi için ilk resmi hamle! Real Madrid gönderiyor, işte yeni takımı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Milli yıldız Arda Güler'in takımdaki geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol basını Arda Güler'in transferi için resmi temasların başladığını ileri sürdü. İşte detaylar....
19.04.2024 Fenerbahçe
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Real Madrid ile Manchester City, 2021-2022 ve 2022-2023 Şampiyonlar Ligi sezonlarında yarı final turlarında karşılaşmıştı. 2021-2022’de Real Madrid, 2022-2023’te ise Manchester City turu geçmiş, turu geçen ekipler söz konusu sezonlarda Devler Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İki dünya devi, son iki sezonda olduğu gibi bu sezon da bir üst tura çıkmak için kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarı finale kalacak takımı belirleyecek karşılaşma, bu akşam saat 22.00’de Etihad Stadı’nda oynanacak.
17.04.2024 İddaa
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Ancelotti artık güvenmiyor, ayrılığı açıkladı, işte yeni takımı
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Ancelotti artık güvenmiyor, ayrılığı açıkladı, işte yeni takımı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya'da Real Madrid'de top koşturan Arda Güler süre bulamadığı gerkeçesiyle İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli yıldızı isteyen kulüp ortaya çıkarken Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Real Madrid taraftarı Arda Güler için ayaklandı! Ancelotti'ye tepki büyük
Real Madrid taraftarı Arda Güler için ayaklandı! Ancelotti'ye tepki büyük Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'in Mallorca maçında da süre bulamaması taraftarları ayaklandırdı. İspanyol ekibinin taraftarları Teknik Direktör Ancelotti'ye tepki gösterdi.
15.04.2024 Şampiy10
Arda Güler Real Madrid'e resti çekti! Ancelotti'nin yüzüne söyledi: Ayrılmak istiyorum
Arda Güler Real Madrid'e resti çekti! Ancelotti'nin yüzüne söyledi: Ayrılmak istiyorum Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'in Türk futbolcusu Arda Güler'in, İspanyol devinde forma giyme şansı bulamadığı için ayrılık kararı aldığı ve talebini yönetime bildirdiği iddia edildi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig tarihinde bir ilk! Yabancı hakem golü iptal ettirdi
Süper Lig tarihinde bir ilk! Yabancı hakem golü iptal ettirdi Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçında VAR hakemi Mario Melero López, oyuna ilk müdahaleyi yaptı.
13.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de ilk yabancı VAR açıklandı
Süper Lig'de ilk yabancı VAR açıklandı Süper Lig'de görev yapacak ilk yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) belli oldu.
13.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı başladı. Türkiye'den Fenerbahçe'nin sahne aldığı haftada maçların tamamlanmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı – Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.
11.04.2024 İddaa
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
İspanya'da Arda Güler için olay iddia! 'İşleri karıştırmak istedi'
İspanya'da Arda Güler için olay iddia! 'İşleri karıştırmak istedi' Real Madrid'in yıldızı Arda Güler ile ilgili İspanyol basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınının ikiye bölündüğü dönemde Arda Güler'le ilgili iddia dikkat çekti.
7.04.2024 Şampiy10
Arda Güler'in canına tak etti! Ancelotti'yle kavga etti, artık Real Madrid rüyası bitti
Arda Güler'in canına tak etti! Ancelotti'yle kavga etti, artık Real Madrid rüyası bitti Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'e transfer olduktan sonra sakatlıklarla boğuşan, sakatlık sürecini atlattıktan sonra forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'i birçok takım kadrosuna katmak isterken İspanyol basınından gündemi sarsacak bir iddia geldi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Ancelotti patladı, Arda Güler'i haşladı! Maç sonrası acil görüşme: Artık istemiyorum, sinir bozucu
Ancelotti patladı, Arda Güler'i haşladı! Maç sonrası acil görüşme: Artık istemiyorum, sinir bozucu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya LaLiga'da şampiyonluğa koşan Real Madrid'de Arda Güler ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basınında yer alan habere göre, Real Madrid'in Athletic Bilbao'yu 2-0 yendiği karşılaşma sonrasında, Arda Güler ile teknik direktör Carlo Ancelotti arasında tartışma yaşandı. İşte detaylar...
2.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe ligden çekilirse La Liga'da yer alabilir mi? İspanyol basını merak edilen soruyu yanıtladı
Fenerbahçe ligden çekilirse La Liga'da yer alabilir mi? İspanyol basını merak edilen soruyu yanıtladı Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından bordo mavili taraftarlar sahaya inerken istenmeyen olaylar yaşandı. Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyetin saldırıya uğramasının ardından sarı lacivertliler olağanüstü kongre kararlı alırken ligden çekilmenin görüşüleceği açıklandı. Fenerbahçe, ligden çekilmenin yanı sıra başka bir lige katılmayı da masaya yatırırken İspanya'da LaLiga ihtimaline karşı durum değerlendirmesi yapıldı.
28.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler, mili formayı giydi ama yapamadı! İspanyollar resmen haşladı
Arda Güler, mili formayı giydi ama yapamadı! İspanyollar resmen haşladı Real Madrid forması giyen Arda Güler, 19 Haziran 2023'te oynanan Galler maçından sonra ilk kez A Milli Takım forması giydi. İspanyol basını Arda Güler'in Macaristan karşısındaki performansını değerlendirdi.
23.03.2024 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler sonrası bir kötü haber daha! Yeniden sakatlandı
Real Madrid'de Arda Güler sonrası bir kötü haber daha! Yeniden sakatlandı Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Real Madrid'e yıldız isimden sakatlık haberi geldi.
20.03.2024 Fenerbahçe
Carlos Alcaraz, Indian Wells tenis turnuvasında şampiyon oldu
Carlos Alcaraz, Indian Wells tenis turnuvasında şampiyon oldu Indian Wells Masters Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde dünya 2 numarası İspanyol Carlos Alcaraz, 4 numaralı seribaşı Rus Daniil Medvedev'i yenerek şampiyonluğa uzandı.
18.03.2024 Diğer Sporlar
Fenerbahçe şimdi yandı! Olympiakos gerçeği ortaya çıktı, İsmail Kartal kara kara düşünüyor
Fenerbahçe şimdi yandı! Olympiakos gerçeği ortaya çıktı, İsmail Kartal kara kara düşünüyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile eşleşti. Sezonun 2. yarısına İspanyol hoca Jose Luis Mendilibar ile başlayan ve kendini bulan Yunan ekibi finalin Atina’da olması sebebiyle ekstra motivasyona sahip. İşte detaylar ve Olympiakos'un en zayıf yanı...
16.03.2024 Fenerbahçe
Dani Alves intihar mı etti? Kardeşi Ney Alves'ten açıklama
Dani Alves intihar mı etti? Kardeşi Ney Alves'ten açıklama Barcelona ve Brezilya milli takımının eski futbolcusu Dani Alves, geçtiğimiz ay cinsel saldırı suçundan İspanyol mahkemeleri tarafından 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Brezilyalı eski futbolcunun hapishanede intihar ettiği yönünde çıkan haberleri kardeşi Ney Alves yanıtladı.
14.03.2024 Dünya
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı yaşandı. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Inter, penaltı atışları sonucunda Devler Ligi'ne veda ederken çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu.
14.03.2024 Futbol
Arda Güler gol attı işler değişti! Real Madrid'de kalacak mı? Ancelotti maç sonu itiraf etti!
Arda Güler gol attı işler değişti! Real Madrid'de kalacak mı? Ancelotti maç sonu itiraf etti! İspanya La Liga'nın 28. haftasında Real Madrid sahasında Celta Vigo'yu 4-0 mağlup etti. Maçın 90. dakikasında Vinicius'un yerine oyuna dahil olan Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü kaydetti. İspanyol basını Arda Güler'i manşetlere taşıdı. Öte yandan Ancelotti maç sonu milli yıldızın Real Madrid'de kalıp kalmayacağıyla ilgili net cevap verdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, yeni takımı belli oldu
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, yeni takımı belli oldu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gösterdiği performans sayesinde adını dünya devlerine duyuran milli futbolcu, 20 milyon Euro bonservis ve bonuslarla birlikte İspanya'ya uçtu. Ancak Real Madrid'de beklentilerin altında bir performans sergileyen Arda Güler'in kiralık olarak gönderilme ihtimali gündemde. Bu doğrultuda milli futbolcunun imzayı atacağı takımı İspanyol basını duyurdu.
6.03.2024 Fenerbahçe
Real Madrid Leipzig maçı saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid Leipzig maçı  şifresiz mi?
Real Madrid Leipzig maçı saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid Leipzig maçı şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmaları başladı. İlk maçı Brahim Diaz'ın golüyle 1-0 kazanan İspanyol ekip tur için sahada olacak. Peki; Real Madrid Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?
6.03.2024 Futbol
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti artık bıktı, yeni adresi belli oldu
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti artık bıktı, yeni adresi belli oldu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid sezon sonunda Arda Güler'i gönderme kararı aldı. İspanyol devi az süre bulan genç yıldızı bir veya iki sezon kiralayacak. İşte detaylar...
1.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

İspanyol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ispanyol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.