İspanya Birinci Futbol Ligi

İspanya Birinci Futbol Ligi

Son dakika İspanya Birinci Futbol Ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İspanya Birinci Futbol Ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İspanya Birinci Futbol Ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İspanya Birinci Futbol Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ispanya birinci futbol ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 481 ispanya birinci futbol ligi haberi bulunmuştur. Tüm ispanya birinci futbol ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Messi ne zaman imza atacak, imza attı mı? Messi neden Barcelona'dan ayrıldı, Messi hangi takıma gitti?
Messi ne zaman imza atacak, imza attı mı? Messi neden Barcelona'dan ayrıldı, Messi hangi takıma gitti? Barcelona'dan ayrılan Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin hangi takıma gideceği, nereyle imza atacağı tüm dünyanın merak konusu oldu. La Liga düzenlemeleri nedeniyle sözleşme imzalanamadığı ifade edilen Messi ne zaman imza atacak, hangi takıma gitti?
10.08.2021 Gündem
Luis Suarez koronavirüse yakalandı
Luis Suarez koronavirüse yakalandı İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Atletico Madrid'in Uruguaylı forveti Luis Suarez'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.
16.11.2020 Futbol
Enes Ünal Trabzonspor'a doğru
Enes Ünal Trabzonspor'a doğru İspanyol medyası, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Valladolid'de forma giyen milli oyuncu Enes Ünal için çarpıcı bir iddiada bulundu. 22 yaşındaki futbolcu için Trabzonspor'un devrede olduğu öğrenildi.
1.05.2020 Trabzonspor
Valencia kulübünü koronavirüs sardı
Valencia kulübünü koronavirüs sardı Valencia Kulübü, futbolcusu Ezequiel Garay dışında, teknik kadro ve takımda 4 kişide daha koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
15.03.2020 İspanya
Enes Ünal'ın golü galibiyete yetmedi
Enes Ünal'ın golü galibiyete yetmedi İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) milli oyuncu Enes Ünal'ın bir gol attığı maçta Valladolid, sahasında Getafe ile 2-2 berabere kaldı.
14.04.2019 İspanya
Emre Mor için flaş transfer açıklaması!
Emre Mor için flaş transfer açıklaması! La Liga ekibi Celta Vigo'nun Sportif Direktörü Felipe Minambres oyuncuları Emre Mor ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Sadece saha içinde değil saha dışında da kendini göstermeli. Onun daha iyi duruma gelmesi için yardımcı olmaya çalışacağız."
6.02.2019 İspanya
Barcelona, Messi ile 1 puanı kurtardı
Barcelona, Messi ile 1 puanı kurtardı İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 22. haftasında oynanan maçta Barcelona, sahasında Valencia ile 2-2 berabere kaldı.
2.02.2019 İspanya
Barcelona genç yıldızı kadrosuna kattı
Barcelona genç yıldızı kadrosuna kattı İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona, Brezilyalı futbolcu Emerson Aparecido Leite De Souza Junior'u transfer etti.
31.01.2019 İspanya
Barcelona'dan flaş transfer
Barcelona'dan flaş transfer İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) lideri Barcelona, İtalyan kulübü Sassuolo'nun Ganalı forvet oyuncusu Kevin-Prince Boateng'i sezon sonuna kadar kiraladı.
21.01.2019 İspanya
Real Madrid iki golle kazandı
Real Madrid iki golle kazandı İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) oynanan maçta Real Madrid, sahasında Sevilla'yı 2-0 yendi.
19.01.2019 İspanya
Villarreal'de teknik direktörlüğe Luis Garcia getirildi
Villarreal'de teknik direktörlüğe Luis Garcia getirildi İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Villarreal'de, teknik direktörlüğe Luis Garcia'nın getirildiğini açıklandı.
10.12.2018 İspanya
Okay attı, Celta Vigo kazandı
Okay attı, Celta Vigo kazandı İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 15. haftasında oynanan maçta Celta Vigo, deplasmanda Villarreal'i 3-2 mağlup etti.
8.12.2018 İspanya
Barcelona evinde galip
Barcelona evinde galip İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Barcelona, sahasında Villarreal'i 2-0 yendi.
2.12.2018 İspanya
Yeni teknik direktör belli oldu!
Yeni teknik direktör belli oldu! İspanyol devi Real Madrid, Santiago Solari'yi teknik direktörlük görevine getirdiğini açıkladı.
13.11.2018 İspanya
Okay Yokuşlu ve Emre Mor'un yeni hocası Cardoso!
Okay Yokuşlu ve Emre Mor'un yeni hocası Cardoso! Milli futbolcularımız Okay Yokuşlu ve Emre Mor'un formasını giydiği Celta Vigo'da teknik direktörlüğe Miguel Cardoso getirildi.
13.11.2018 İspanya
7 gollü maçta Barça'ya ağır darbe!
7 gollü maçta Barça'ya ağır darbe! İspanya La Liga'nın 12. haftasında Barcelona, evinde Real Betis'e 4-3 mağlup oldu.
11.11.2018 İspanya
Messi ve Ronaldo'suz El Clasico yarın
Messi ve Ronaldo'suz El Clasico yarın Barcelona ile Real Madrid, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) yarın oynanacak karşılaşmada, "El Clasico" olarak adlandırılan büyük rekabetteki 238. resmi maçlarına çıkacak.
27.10.2018 İspanya
Huesca'da Rodriguez dönemi
Huesca'da Rodriguez dönemi İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Huesca, teknik direktörlük görevine Francisco Rodriguez'i getirdi.
10.10.2018 İspanya
Huesca'da Franco dönemi sona erdi
Huesca'da Franco dönemi sona erdi İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Huesca, teknik direktör Leo Franco ile yollarını ayırdı.
9.10.2018 Futbol
Sevilla seriye bağladı
Sevilla seriye bağladı Akhisarspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Sevilla, Celta Vigo'yu 2-1 yenerek İspanya ligindeki galibiyet serisini 4 maça çıkardı
7.10.2018 İspanya
Mehmet Topal, 500.maçına çıkıyor!
Mehmet Topal, 500.maçına çıkıyor! Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal, profesyonel kariyerinin 500. kulüp maçına çıkmaya hazırlanıyor.
3.10.2018 Fenerbahçe
Barcelona'dan ilk puan kaybı
Barcelona'dan ilk puan kaybı İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Barcelona, sahasında Girona ile 2-2 berabere kalarak bu sezon ilk kez puan kaybetti.
23.09.2018 İspanya
Real Madrid'den ilk puan kaybı
Real Madrid'den ilk puan kaybı İspanya Birinci Futbol Ligi'ndeki (La Liga) dördüncü hafta maçında Real Madrid, deplasmanda Athletic Bilbao ile berabere kalarak sezonun ilk puan kaybını yaşadı.
15.09.2018 İspanya
Barcelona'ya üç dakika yetti
Barcelona'ya üç dakika yetti İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) oynanan maçta Barcelona, deplasmanda Real Sociedad'ı 2-1 yendi.
15.09.2018 İspanya
La Liga'dan ABD'de maç oynama talebi!
La Liga'dan ABD'de maç oynama talebi! İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona ve Girona takımları ile lig yönetimi, iki takım arasındaki maçın ABD'de oynanması için İspanya Futbol Federasyonundan (RFEF) izin istedi.
11.09.2018 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

İspanya Birinci Futbol Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ispanya birinci futbol ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.