Sevilla

Sevilla

Son dakika Sevilla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sevilla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sevilla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevilla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevilla gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.802 sevilla haberi bulunmuştur. Tüm sevilla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Szymanski, Tadic En-Nesyri'yi gol kralı yapacak
Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Szymanski, Tadic En-Nesyri'yi gol kralı yapacakFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, rekor bonservis bedeli karşılığında Sevilla'nın Faslı forvetine 5 yıllık imza attırdı. En-Nesyri transferi Türk futbol tarihinin en pahalı transferi oldu. Bu transfer sonrası Sörloth detayı ortaya çıktı.
26.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de En-Nesyri sahneye çıktı
Fenerbahçe'de En-Nesyri sahneye çıktıSarı-lacivertli takım 30 Temmuz Salı günü oynayacağı Lugano maçının hazırlıklarına başladı. Sevilla'dan renklere bağlanan Faslı golcü ilk kez takımla çalıştı.
26.07.2024Fenerbahçe
Fred'in yanına yeni orta saha geliyor! Mourinho 2 yıldıza kapıyı gösterdi: Size ihtiyacım yok
Fred'in yanına yeni orta saha geliyor! Mourinho 2 yıldıza kapıyı gösterdi: Size ihtiyacım yokFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe son olarak Sevilla'dan yıldız golcü En Nesyri'yi kadrosuna kattı. Sarı lacivertli ekipte golcü transferi sonrası bir de orta sahaya yıldız isim geliyor. Fred'in yanına gelecek orta saha transferi Mourinho'yu harekete geçirdi, 2 yıldız ismi kapıya koydu. İşte detaylar...
26.07.2024Fenerbahçe
En-Nesyri yetmedi, Fenerbahçe'nin yeni orta saha transferi belli oldu! 1.88'lik kule Fred'i kıskandıracak
En-Nesyri yetmedi, Fenerbahçe'nin yeni orta saha transferi belli oldu! 1.88'lik kule Fred'i kıskandıracakFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Youssef En-Nesyri oldu. Fenerbahçe, 5 yıllık sözleşme imzaladığı yeni golcüsü Youssef En-Nesyri'nin transferi için kulübü Sevilla'ya ödenecek bonservis bedelini açıkladı. Yıldız golcü transferi sonrası Mourinho'nun istediği isim orta sahaya geliyor. İşte transfer haberinin detayları...
26.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin forma numarası belli oldu
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin forma numarası belli olduFenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri'nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Youssef En-Nesyri, kendisi için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunurken forma numarası da belli oldu.
25.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi! İşte ödenecek bonservis
Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi! İşte ödenecek bonservisSarı-lacivertli kulüp, Faslı futbolcu ve Sevilla ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.
25.07.2024Fenerbahçe
Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi
Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildiFenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeniden Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına seçildi.
24.07.2024Süper Lig
(En Nesyri uçağı canlı) Youssef En Nesyri uçağı nerede, Nesyri Türkiye’ye geldi mi? Youssef En-Nesyri uçak kodu
(En Nesyri uçağı canlı) Youssef En Nesyri uçağı nerede, Nesyri Türkiye’ye geldi mi? Youssef En-Nesyri uçak koduYoussef En-Nesyri canlı uçak takip, Fenerbahçe taraftarları tarafından sorgulanıyor. Fenerbahçe’nin Sevilla'dan aldığı oyuncu uçağa bindi, İstanbul'a doğru hareket ediyor. Peki Youssef En-Nesyri uçak takibi nereden yapılır, Nesyri saat kaçta İstanbul'da olacak? İşte Flight radar sitesi ile En Nesyri uçak kodu canlı takip...
24.07.2024Gündem
En-Nesyri sonrası orta saha bombası! Mourinho Guardiola'dan istedi, Ali Koç 30 milyon euroluk transferi bitiriyor
En-Nesyri sonrası orta saha bombası! Mourinho Guardiola'dan istedi, Ali Koç 30 milyon euroluk transferi bitiriyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaşmayı başardı. Uzun süren görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan oyuncunun Sarı-Lacivertliler’e atacağı imza Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri sonrası orta saha bombasını da patlattı. Mourinho'nun ısrarla istediği orta saha yıldızını Ali Koç getiriyor.
24.07.2024Fenerbahçe
Youssef En Nesyri Fenerbahçe'ye gelecek mi? Youssef En Nesyri kimdir, nereli, kaç gol attı?
Youssef En Nesyri Fenerbahçe'ye gelecek mi? Youssef En Nesyri kimdir, nereli, kaç gol attı?Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda oyuncu ve Sevilla ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. En-Nesyri'nin sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul'a geleceği belirtildi.
24.07.2024Gündem
Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saati
Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saatiSevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaşmayı başardı. Uzun süren görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan oyuncunun Sarı-Lacivertliler’e atacağı imza Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertli, kulüp yeni oyuncusunun uçağa binerken fotoğrafını da paylaştı.
24.07.2024Fenerbahçe
En-Nesyri sonrası orta saha transferi tamam! Taraftarı çılgına çevirecek yıldız Acun Ilıcalı'nın jetiyle geliyor
En-Nesyri sonrası orta saha transferi tamam! Taraftarı çılgına çevirecek yıldız Acun Ilıcalı'nın jetiyle geliyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, dün Sevilla’nın idmanına çıkmadı ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Faslı futbolcunun saatler içinde İstanbul’a gelip resmi imzaları atarak Sarı-Lacivertli formayı giymesi bekleniyor. Öte yandan Fenerbahçe'nin bir sonraki transferi ortaya çıktı. Orta sahaya gelecek yeni yıldız isim taraftarları coşturacak. İşte detaylar...
23.07.2024Fenerbahçe
Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe için özel uçakla İstanbul'a geliyor! İşte ödenecek bonservis
Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe için özel uçakla İstanbul'a geliyor! İşte ödenecek bonservisFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe transfer bombasını patlattı. Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Sevilla'nın golcüsü Youssef En-Nesyri ile her konuda anlaşma sağladı. Yıldız golcünün transferinin mali detayları belli oldu.
22.07.2024Fenerbahçe
En-Nesyri, Fenerbahçe'de! Maliyeti ve İstanbul'a geliş tarihi belli oldu
En-Nesyri, Fenerbahçe'de! Maliyeti ve İstanbul'a geliş tarihi belli olduFenerbahçe'nin Sevilla forması giyen 27 yaşındaki forvet Youssef En-Nesyri transferinde sona ulaştığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin anlaştığı golcünün maliyeti ve İstanbul'a geliş tarihi netlik kazandı.
22.07.2024Şampiy10
En-Nesyri sonrası bir transfer daha patladı! Orta sahaya Mourinho'nun gözdesi 20 milyon euroluk yıldız
En-Nesyri sonrası bir transfer daha patladı! Orta sahaya Mourinho'nun gözdesi 20 milyon euroluk yıldızFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Uzun süredir Sevilla’nın Faslı santrforu Youssef En-Nesyri’yi kadrosuna katmak için uğraş veren Fenerbahçe, mutlu sona ulaştı. 1,92’lik golcüyü Türkiye’de oynamaya ikna eden Fenerbahçe yıldız ismi İstanbul'a getirecek. Öte yandan Ali Koç yönetimi bir transferi de orta sahaya yapıyor. Mourinho'nun gözdesi 20 milyon euro Fenerbahçe'ye imza atacak. İşte detaylar...
21.07.2024Fenerbahçe
Cengiz Ünder'i sollayacak, En-Nesyri'nin maaşı Fenerbahçe tarihine geçecek
Cengiz Ünder'i sollayacak, En-Nesyri'nin maaşı Fenerbahçe tarihine geçecekFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe transferde bombayı patlattı. Ali Koç yönetimi En-Nesyri'de mutlu sona ulaştı. 1,92’lik golcüyü Türkiye’de oynamaya ikna eden Fenerbahçe, Sevilla ile bonservis ödeme koşullarında anlaşır anlaşmaz yıldız ismi İstanbul’a getirecek. İşte bu dev transfer operasyonuna dair tüm detaylar...
20.07.2024Fenerbahçe
Ciro Immobile kimdir, kaç yaşında, nereli?
Ciro Immobile kimdir, kaç yaşında, nereli?Forvet pozisyonunda oynayan İtalyan futbolcu Immobile, Serie A takımlarından Lazio'nun ve İtalya Milli Takımı'nın önemli oyuncularından biridir. Beşiktaş’a geleceği konuşulan Immobile’nin kim olduğu merak konusu oldu.
9.07.2024Şampiy10
Fenerbahçe, En-Nesyri'de geri sayımda! İmzaya kaldı
Fenerbahçe, En-Nesyri'de geri sayımda! İmzaya kaldıFenerbahçe heyecanla beklenen golcü transferinde hedefe çok yaklaştı. Sarı-lacivertliler, Jose Mourinho’nun ısrarla kadrosunda görmek istediği 27 yaşındaki Faslı yıldız Youssef En-Nesyri için Sevilla ile anlaşma sağladı.
7.07.2024Şampiy10
Dzeko'nun kafası karıştı, Youssef En Nesyri geleceğini duyunca Suudi Arabistan yolu gözüktü
Dzeko'nun kafası karıştı, Youssef En Nesyri geleceğini duyunca Suudi Arabistan yolu gözüktüFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sevilla'dan En-Nesyri'yi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin bir gözü de Edin Dzeko'da. Suudi Arabistan'dan gelen teklifler nedeniyle kafası karışan deneyimli golcü kararını verecek. İşte detaylar...
6.07.2024Fenerbahçe
İspanya'da nefes kesen operasyon! Bakan Yerlikaya duyurdu
İspanya'da nefes kesen operasyon! Bakan Yerlikaya duyurduİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İspanya'da gerçekleştirilen 'ARGAY' Operasyonu'nda uluslararası uyuşturucu kartelinin çökertildiğini duyurdu. Operasyonda kırmızı bültenle aranan ve Emre Karaca ismiyle bilinen örgüt lideri Kerim Dağlıoğlu'nun yakalandığı açıklandı.
26.06.2024Gündem
Olympiakos - Fiorentina maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Olympiakos - Fiorentina maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’deKonferans Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'yi penaltılarla kupa dışına iten Olympiakos, İtalyan ekip Fiorentina ile kendi evi Atina'da (OPAP Arena) şampiyonluk için kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
29.05.2024İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
29.05.2024İddaa
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Şampiyonlar Ligi'ne özel 3 dünya yıldızı
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Şampiyonlar Ligi'ne özel 3 dünya yıldızıSüper Lig'de şampiyonluğa uzanan Galatasaray, gelecek sezon için gözünü kararttı. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar 3 dünya yıldızını gündemine aldı.
27.05.2024Şampiy10
Sevilla'dan Jesus Navas'a benzeri görülmemiş sözleşme!
Sevilla'dan Jesus Navas'a benzeri görülmemiş sözleşme!İspanya LaLiga ekiplerinden Sevilla, kulübün efsane isimlerinden Jesus Navas ile ömür boyu geçerli olacak bir sözleşme imzaladı. Yapılan sözleşmeye göre 38 yaşındaki oyuncu, 31 Aralık 2024 tarihine kadar kariyerine futbolcu olarak devam edecek ardından ise takımda istediği bir pozisyonda çalışacak.
18.05.2024Şampiy10
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
14.05.2024İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Sevilla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevilla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.