Yumurta sektörüne Rekabet Kurumu'ndan soruşturma
Yumurta sektörüne Rekabet Kurumu'ndan soruşturma Rekabet Kurumu yumurta sektörüne yönelik 2 ayrı soruşturma başlattı. Yumurta Üreticileri Merkez Birliği'ne üye birliklerin rekabeti kısıtlayıcı çeşitli eylemlerde bulunup bulunmadıkları tespit edilecek.
2.06.2022 Ekonomi
Ben bir kek miyim, Ben bir İsmail miyim? şiirinin sözleri ve hikayesi! 7 yaşındaki  İsmail Saraçoğlu kimdir, şiiri nasıl yazdı?
Ben bir kek miyim, Ben bir İsmail miyim? şiirinin sözleri ve hikayesi! 7 yaşındaki  İsmail Saraçoğlu kimdir, şiiri nasıl yazdı? 7 yaşındaki İsmail Saraçoğlu Türkiye’nin gündemine oturdu. Babasıyla birlikte gittiği bir doğa yürüyüşünden sonra 15 dakikada yazdığı “Ben Neyim?” şiirini annesi sosyal medyada paylaştı ve bu satırlar kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı. Filozof Şair adı takılan İsmail’in şiiri şarkıcı Ufuk Beydemir tarafından da bestelendi. İşte Ben bir kek miyim şiirinin sözleri ve Ben bir İsmail miyim olarak da bilinen şiirin hikayesi…
7.05.2022 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, çeyrek final için sahaya çıkıyor!
Fenerbahçe, çeyrek final için sahaya çıkıyor! Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise’yi deplasmanda 3-0’la geçerek büyük bir avantaj elde eden temsilcimiz Fenerbahçe, rövanş maçında rakibini Kadıköy’de ağırlayacak. Dev maçın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli’de yaşanacak.
14.03.2024 İddaa
İrfan Can Kahveci mi, Cengiz Ünder mi? İsmail Kartal ilk 11'i değiştirdi
İrfan Can Kahveci mi, Cengiz Ünder mi? İsmail Kartal ilk 11'i değiştirdi Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak olan dev derbi öncesinde ev sahibi ekipte cevap bekleyen 4 soru ön plana çıkıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın soru işaretlerini son antrenman öncesi gidererek ilk 11'ini oluşturacağı öğrenildi.
23.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için flaş taraftar kararı
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için flaş taraftar kararı Fenerbahçe ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak maç öncesi sarı - kırmızılı taraftarların Ülker Stadyumu'nda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. İstanbul Valiliği'nden konuyla ilgili resmi açıklama geldi.
21.12.2023 Fenerbahçe
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı Tunceli'de 5 Ocak 2020’de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku dosyasında baş şüpheli Zeinal A.’nın, polislikten ihraç edilen babası E.Y.’ye ait olan ve polis tutanağında olaydan bir gün önce Gülistan’ın zorla bindirilmeye çalışıldığı belirtilen otomobilin, soruşturmanın açıldığı 7 Ocak’ta il dışına çıkarıldığı ve yaklaşık bir hafta sonra tekrar kente getirildiği ortaya çıktı. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, “Bu aracın içerisinde DNA incelemesi yapın dedik, PTS’sini takip edelim dedik. Yani Elazığ’a gitmişse, buradan da başka yere gitmişse onu da takip edelim dedik. Dosyada bunların hepsini istedik ama taleplerimizin hiçbiri kabul edilmedi” dedi.
17.11.2023 Gündem
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Gündem
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali haftaya başlıyor. Festivalde 4 farklı kategoride toplam 40 film yarışacak.
17.04.2023 Kültür Sanat
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Fenerbahçe Salernitana'yı 3 golle geçti
Fenerbahçe Salernitana'yı 3 golle geçti Fenerbahçe hazırlık maçında İtalya temsilcisi Salernitana'yı İrfan Can Kahveci, Joshua King ve Michy Batshuayi'nin golleriyle 3-0 mağlup etti.
10.12.2022 Fenerbahçe
TFF duyurdu! Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı
TFF duyurdu! Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı Süper Lig’te futbol heyecanı devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı.
14.09.2022 Futbol
Fenerbahçe dostluk maçında Shakhtar Donetsk karşısında kazandı!
Fenerbahçe dostluk maçında Shakhtar Donetsk karşısında kazandı! Fenerbahçe Ukrayna’da barış temasına katkı sağlamak amacıyla Shakhtar Donetsk ile dostluk maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Fenerbahçe, Enner Valencia'nın golüyle 1-0 kazandı.
19.04.2022 Fenerbahçe
Bakan Kurum: 2024'te Ankara'da AK Belediyeciliği tekrar alacağız
Bakan Kurum: 2024'te Ankara'da AK Belediyeciliği tekrar alacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İnşallah 2023 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimini 2024'te de Ankara'da AK Belediyeciliği tekrar alacağız ve Ankara'nın tüm ilçelerine bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.
19.04.2022 Gündem
Kadıköy'de Fenerbahçe 2 tane attı İsmail Kartal ilk galibiyetini aldı.
Kadıköy'de Fenerbahçe 2 tane attı İsmail Kartal ilk galibiyetini aldı. Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Fenerbahçe Ülker Stadı'nda Altay'ı 2-1 yendi.
19.01.2022 Fenerbahçe
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova sezon finali bu akşam!
Bir Zamanlar Çukurova sezon finali bu akşam! Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam sezon finali ile yayında olacak. İzleyenleri acıklı bir son bekliyor.
24.06.2021 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga! 'Hıyar oğlu hıyar'
Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga! 'Hıyar oğlu hıyar' Atv'nin sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova'nın çekimleri sırasında gergin anlar yaşanmıştı. Dizinin Fekeli’si Kerem Alışık ile Demir Yaman’ı Murat Ünalmış kavga etti. Kavga mahkemeye de taşındı.
2.05.2021 Magazin
Gülistan Doku davasında flaş gelişme!
Gülistan Doku davasında flaş gelişme! Tunceli’de bir yılı aşkın süredir haber alınamayan Gülistan Doku dosyasında şüpheli sıfatıyla yer alan eski erkek arkadaşı Z.A.’nın polis olan üvey babası E.Y., polislikten ihraç edildi.
21.01.2021 Yaşam
Ünlü hafız ve mevlithan İsmail Coşar ile eşi trafik kazasında yaşamını yitirdi
Ünlü hafız ve mevlithan İsmail Coşar ile eşi trafik kazasında yaşamını yitirdi Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Kocatepe Camisi emekli imam hatibi, ünlü hafız ve mevlithan İsmail Coşar ile eşi hayatını kaybetti.
4.03.2020 Gündem
Fenerbahçe 2-0 Kayserispor
Fenerbahçe 2-0 Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.
21.01.2020 Futbol
Hüseyin Nihal Atsız kimdir? | Hüseyin Nihal Atsız'ın yaşamı ve dava süreci!
Hüseyin Nihal Atsız kimdir? | Hüseyin Nihal Atsız'ın yaşamı ve dava süreci! Türkçülük düşüncesinin önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Nihal Atsız’ın bugün ölüm yıldönümü. Bugün anılan Hüseyin Nihal Atsız’ın hayatı da merak konusu oldu. İşte Hüseyin Nihâl Atsız'ın biyografisi...
11.12.2019 Gündem
Rize Emniyet Müdürlüğündeki saldırının zanlısı tutuklandı
Rize Emniyet Müdürlüğündeki saldırının zanlısı tutuklandı Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi şehit eden zanlı İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, savcılıkta ifadesi alındıktan sonra çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
12.12.2018 Gündem
Konya'da koyun otlatma kavgası: 1 ölü
Konya'da koyun otlatma kavgası: 1 ölü Konya'da koyun otlatma meselesi nedeniyle çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulan kişi yaşamını yitirdi.
26.10.2018 Yaşam