'Türkiye ABD'ye Kobani'ye girer dağıtırım demeli'
'Türkiye ABD'ye Kobani'ye girer dağıtırım demeli' Eski Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanı Korg. İsmail Hakkı Pekin, son zamanlarda artan PKK saldırılarına ilişkin "Türkiye'nin ABD'ye bu böyle devam ederse ‘Kobani'ye, girer, dağıtırım' demesi lazım. Rusya ile anlaşılırsa sorun olacağını sanmıyorum" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
'Darbe tehlikesi hala Türkiye'de mevcut'
'Darbe tehlikesi hala Türkiye'de mevcut' Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin, Türkiye'de darbe tehlikesinin hala geçmediği uyarısında bulunarak "Bu örgüt çok sayıda kuruma sızdığı için her an bu ve buna benzer Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öldürmek dahil her türlü kaosa neden olacak bir güce sahip. Bu örgütün temizlenmesi içim mutlaka Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi gerekiyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
Eski istihbaratçı Pekin Ankara saldırısı için ne dedi?
Eski istihbaratçı Pekin Ankara saldırısı için ne dedi? Milliyet gazetesi yazarı Melih Aşık, bugün köşesinden Eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin'in Ankara saldırılarına ilişkin değerlendirmelerine yer verdi.
29.09.2021 Gündem
‘Asıl kozmik belgeler ana karargahtaydı’
‘Asıl kozmik belgeler ana karargahtaydı’ Kozmik oda operasyonu yapıldığı dönemin Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin 5 yıl sonra açıkladı; “Seferberlik Tetkik Kurulu’na girmek istediler, fakat girdikleri yer Ankara Bölge Başkanlığı. Asıl belgeler Gölbaşı’ndaki Seferberlik Tetkik Kurulu Başkanlığı’ndadır” dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri