Şanlıurfa İŞKUR TYP alımları ne zaman 2020? 13 ilçede şoför alımı yapılacak! Şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılacak?
Şanlıurfa İŞKUR TYP alımları ne zaman 2020? 13 ilçede şoför alımı yapılacak! Şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılacak? İŞKUR Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Şanlıurfa'da İl Sağlık Müdürlüğü'nde istihdam edilecek şoför alımı başvurusunu açtı. Şoför alımı başvuruları İŞKUR esube.iskur.gov.tr internet adresinden alınacak. Şanlıurfa İŞKUR TYP alımları ne zaman 2020?
14.12.2020 Personel Alımı
İŞKUR TYP okullara personel alımı başladı! TYP başvuru şartları nelerdir? İŞKUR TYP okul başvuruları nasıl yapılır?
İŞKUR TYP okullara personel alımı başladı! TYP başvuru şartları nelerdir? İŞKUR TYP okul başvuruları nasıl yapılır? İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda personel alımı yapılacak. Okullara alınacak güvenlik görevlisi, çevre düzenlemesi, bakım ve onarım ve temizlik alanındaki alımlarda yaş şartı ise aranmayacak. Peki, TYP İŞKUR okullara personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TYP başvuru şartları nelerdir?
14.09.2020 Personel Alımı
Personel alımları için ilanlar yayımlandı! İŞKUR üzerinden 200 bin kişi alınacak
Personel alımları için ilanlar yayımlandı! İŞKUR üzerinden 200 bin kişi alınacak Toplum Yararına Çalışma Programı’nda personel alımları için ilana çıkıldı. İlk etapta İŞKUR üzerinden 80 bin kişi işe alınacak. Özel sektörde sağlanacak iş olanakları ile sayı 200 bine ulaşacak.
29.01.2019 Ekonomi