İŞKUR meslek kursları ne zaman başlıyor? İŞKUR meslek edindirme kursları 2020: Nasıl başvurulur, başvuru şartları nelerdir, ücreti ne kadar?
İŞKUR meslek kursları ne zaman başlıyor? İŞKUR meslek edindirme kursları 2020: Nasıl başvurulur, başvuru şartları nelerdir, ücreti ne kadar? İŞKUR işsiz kalan vatandaşlar için meslek kursu veriyor. İŞKUR tarafından desteklenen bu kurslarla iş sahibi olmayan kişilere kurs vererek iş sahibi olmaları sağlanacak. Mesleki eğitim kurslarına katılan vatandaşlara 4 bin lira ile 17 bin 200 lira arasında ödeme yapılıyor. İŞKUR meslek kurslarına nasıl başvurulur? İŞKUR meslek edindirme kursları başvuru şartları nelerdir? Kursiyerlerin ücreti ne kadar?
10.10.2020 Çalışma Hayatı
İŞKUR 23 şehirde 32 bin 726 sınavsız personel alımı yapacak! İŞKUR işbaşı eğitim programı iş ilanları ve İŞKUR meslek edindirme kursları!
İŞKUR 23 şehirde 32 bin 726 sınavsız personel alımı yapacak! İŞKUR işbaşı eğitim programı iş ilanları ve İŞKUR meslek edindirme kursları! İŞKUR işbaşı eğitim ve meslek edindirme kursları aracılığıyla 23 şehirde 32 bin 726 işçi ve personel alımı yapacak. İşbaşı eğitim ve mesleki eğitim kursları kapsamında yayımlanan ilanlarda adaylar önce kursa tabi tutulacak, kursun ardından başarılı olmaları durumunda işe başlayacak. Kurs süresince de adayların maaşı İŞKUR üzerinden ödenecek. Sınavsız personel alımı başvuruları bugün başladı. İşte İŞKUR işbaşı eğitim programı iş ilanları...
24.06.2020 Personel Alımı