Bakan Bilgin açıkladı!  İŞKUR'un teşvik ve desteklerinden 52 bin anne yararlandı!
Bakan Bilgin açıkladı! İŞKUR'un teşvik ve desteklerinden 52 bin anne yararlandı! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin İŞKUR’un annelere sağladığı destekler hakkında bilgi verdi. Bakan Bilgin, annelerin işgücü piyasasına katılımını desteklemek amacıyla İŞKUR tarafından sağlanan teşvik ve desteklerden 52 bin annenin yararlandığını söyledi.
30.05.2021 Ekonomi
İŞKUR desteği ile 55 yaşında kendi işini kurdu
İŞKUR desteği ile 55 yaşında kendi işini kurdu Zonguldak'ta yaşayan Nebahat Darıcı (55), İŞKUR'dan aldığı destekle kendisine ait arazide arıcılık işletmesi kurdu. Kendi işinin patronu olarak ilk defa çalışmaya başladığını belirten Darıcı, “Devletimiz sayesinde kendi işimi kurdum ve çok mutluyum. Ben bir şeye emek vermeyi çok seviyorum. Bu da severek yaptığım bir şey. Ürettiğim balları satarak, gelir elde edeceğim" dedi.
7.03.2021 Ekonomi
Çalışan annelere İŞKUR'dan 400 lira destek
Çalışan annelere İŞKUR'dan 400 lira destek İşsizliğin önüne geçilmesi ve kadın istihdamının artırılmasına yönelik olarak İŞKUR tarafından hayata geçirilen proje ile küçük çocuğu olan çalışan annelere 400 TL bakım desteği verilecek. Bu yardımdan faydalanabilmek için Çalışma Bakanlığı’nın il müdürlüklerine başvurmak gerekiyor.
31.10.2018 Ekonomi
Son dakika... İŞKUR'a gelen anneye destek! Günlük 70 lira...
Son dakika... İŞKUR'a gelen anneye destek! Günlük 70 lira... Çalışma Bakanlığı, anneleri iş hayatına hazırlamak için proje geliştirdi. İş’te Anne Projesi ile kadınlar anne olduktan sonra da iş hayatına hazırlanacak. Mesleki eğitim kursları veya işbaşı eğitim programına katılan annelere günlük 70 TL ödenek verilecek. Detayların tamamı haberimizde...
20.09.2018 Ekonomi