İstanbul'da suya zam geldi mi, İSKİ suya zam mı yapacak?
İstanbul'da suya zam geldi mi, İSKİ suya zam mı yapacak? Suya zam mı yapıldı, suya zam mı gelecek? Su zammı da kapıda. İSKİ olağanüstü zam gündemiyle toplanacaklarını duyurdu. "En ucuz İSKİ'nin faturası" diyen İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Peki, İSKİ suya zam mı yapacak?
24.03.2022 Gündem
Su faturalarıyla ilgili zam açıklaması!
Su faturalarıyla ilgili zam açıklaması! Su faturalarıyla ilgili flaş zam açıklaması geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, her ay 500 milyon lira açık verdiğini ifade ederek, "İstediğimiz zam talebimiz uygulanmazsa bu durum vatandaşın musluğuna yansımaz ama yatırımlarımız gecikebilir. Bu durum ileride telafisi zor durumların ortaya çıkmasına neden olacak ve o durumda da alınacak önlemler fayda etmeyecektir" dedi.
24.03.2022 Ekonomi
İSKİ hatasını anladı, fatura değişti
İSKİ hatasını anladı, fatura değişti Kullanmadığı Silivri'deki yazlığına gönderilen su faturasına itiraz ettiği için ,partisinden İSKİ'nin önünde 'özür' açıklaması yapması istendiğini belirten Fahrettin Yürek'in 257 liralık faturası düzeltildi. Sultangazi'de 847 kişinin daha faturasının İSKİ tarafından düzeltildiğini öğrendiğini söyleyen Yürek, " Kurumun sahtekarlığı ve benim haklılığım ortaya çıktı. Ben il başkanlığının bize sahip çıkmasını bekliyordum. Tehditvari 'Ya istifa et, ya özür dile ya da ihraç edeceğiz' dediler. Bu söylemler hoş değil." dedi. Yürek, hala kendisinden özür beklendiğini söyledi.
9.06.2020 Gündem
CHP'li isimden İSKİ’ye fatura tepkisi
CHP'li isimden İSKİ’ye fatura tepkisi Sultangazi Belediyesi CHP'li meclis üyesi Fahrettin Yürek, 3 aydır boş olan evine gelen 258 liralık su faturasından dolayı İSKİ’ye tepki gösterdi. İSKİ’yle görüşerek hatanın düzeltileceğini öğrenen Yürek, “Bu kadar gerildikten sonra gerek yok bunlara. Halk da bana şikayette bulunuyordu ama başımıza gelince gerçekten olduğunu öğrenmiş olduk” dedi.
2.06.2020 Gündem
Silivri'de köylülerin su faturası şaşkınlığı...
Silivri'de köylülerin su faturası şaşkınlığı... İstanbul'da köy hayatı devam eden ancak mahalle statüsünde olan yerleşim merkezlerinde, su fiyatlarının metreküpü 1 liradan 4 liraya yükseldi. Geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan köy halkı, su fiyatlarına yüzde 400 zam gelmesine tepki gösterdi.
11.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınına konuk oldu.
25.02.2019 Siyaset
İSKİ'nin sulu oyunu!
İSKİ'nin sulu oyunu! Tüketiciler Birliği, açığın gayri hukuki bir yöntemle kapatılmak istendiğine dikkat çekti
4.01.2012 Ekonomi
Vatandaşın kâbusu
Vatandaşın kâbusu İstanbul’da İSKİ tarafından aboneye kesilen 557 TL’lik fatura nasıl 13 TL’ye düştü?...
29.09.2021 Gündem
İSKİ'de büyük skandal
İSKİ'de büyük skandal İstanbul'da hırsızlar tarafından çalınan rögar kapakları, yeni bir skandala konu oldu.
29.09.2021 Gündem