Işık Eyigüngör

Işık Eyigüngör

Son dakika Işık Eyigüngör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Işık Eyigüngör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Işık Eyigüngör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Işık Eyigüngör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ışık eyigüngör gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 ışık eyigüngör haberi bulunmuştur. Tüm ışık eyigüngör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım'ın 'tokat' cezası belli oldu
Aziz Yıldırım'ın 'tokat' cezası belli oldu 7 Mayıs 2017'de Yakındoğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e attığı tokatın cezası belli oldu.
6.10.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldrım, Işık Eyigüngör davasında Bülent Yıldırım İşçen dinlendi
Aziz Yıldrım, Işık Eyigüngör davasında Bülent Yıldırım İşçen dinlendi Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan bayan basketbol maçında bu kulübün başkanı Işık Eyigüngör'ü tehdit ettiği gerekçesi ile hakkında 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım ile eski yönetici Ali Cenk Başak hakkında açılan davaya devam edildi.
20.01.2020 Futbol
Aziz Yıldırım: Her parmağını kaldıran tehdit mi ediyor!
Aziz Yıldırım: Her parmağını kaldıran tehdit mi ediyor! Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile kulüp yöneticilerinden Ali Cenk Başak'ın, Yakın Doğu Üniversitesi-Fenerbahçe maçından önce çıkan olaylarda Işık Eyigüngör'ü tehdit ettikleri iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.
30.09.2019 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Tokat atmış olabilirim
Aziz Yıldırım: Tokat atmış olabilirim Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan bayan basketbol maçında bu kulübün başkanı Işık Eyigüngör'e fiili saldırıda bulunduğu gerekçesi ile hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın yargılanmasına başlandı. Aziz Yıldırım, savunmasında, olay günü çıkan kargaşa sırasında müşteki sanık Işık Eyigüngör'e tokat atmış olabileceğini söyledi.
6.02.2019 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım hakkında zorla getirme kararı!
Aziz Yıldırım hakkında zorla getirme kararı! FENERBAHÇE Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım ile Yakın Doğu Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör arasında yaşanan olaya ilişkin açılan davada duruşmaya katılmayan Aziz Yıldırım hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.
26.09.2018 Futbol
Aziz Yıldırım hakkında hapis istemi!
Aziz Yıldırım hakkında hapis istemi! Kadıköy’de, Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe arasında geçen sene oynanan basketbol maçı öncesinde Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın Yakındoğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’e tokat attığı olaya ilişkin, Yıldırım hakkında "tehdit" suçundan 6 aya kadar hapis istemiyle yeni bir dava açıldı.
10.07.2018 Fenerbahçe
Yakın Doğu, Fenerbahçe'yi devirdi
Yakın Doğu, Fenerbahçe'yi devirdi FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu 13. haftasında Yakın Doğu Üniversitesi deplasmanda Fenerbahçe'yi 76-65 mağlup etti.
24.01.2018 Basketbol
Aziz Yıldırım için hapis istemi!
Aziz Yıldırım için hapis istemi! Aziz Yıldırım ile Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’ün karşılıklı darp ve hakaret soruşturması tamamlandı.
25.10.2017 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım soruşturmasında sıcak gelişme!
Aziz Yıldırım soruşturmasında sıcak gelişme! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yakın Doğu Üniversitesi basketbol kulübü başkanı Işık Eyigüngör'e tokat atmasıyla ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. "Yaralama" ve "Spor tesislerine zarar verme" suçlarından yürütülen soruşturmanın dosyası dün "Uzlaştırma" savcısına gönderildi.
26.09.2017 Fenerbahçe
Işık Eyigüngör'ün cezası kaldırıldı
Işık Eyigüngör'ün cezası kaldırıldı Spor Genel Müdürlüğü (SGM) Tahkim Kurulu, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör'e verilen 3 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin lira para cezasını kaldırma kararı aldı
7.06.2017 Basketbol
Savcılıktan flaş Aziz Yıldırım kararı!
Savcılıktan flaş Aziz Yıldırım kararı! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında, Kadınlar Basketbol Play Off finali serisinde oynanan Yakın Doğu Üniversitesi maçında rakip kulübün başkanı Işık Eyigüngör'e fiili saldırıda bulunduğu gerekçesi verilen 1 yıllık seyirden men cezası, Yıldırım'ın avukatlarının itirazı üzerine kaldırıldı.
2.06.2017 Fenerbahçe
Savcılık Aziz Yıldırım kararını verdi!
Savcılık Aziz Yıldırım kararını verdi! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Yakın Doğu Üniversitesi'nin kulüp başkanı Işık Eyigüngör arasındaki tartışma, Aziz Yıldırım'a pahalıya mal oldu.
25.05.2017 Fenerbahçe
Ergin Ataman’dan çok konuşulacak sözler
Ergin Ataman’dan çok konuşulacak sözler Ergin Ataman: "Hiçbir şiddet olayını tasvip etmem. Ancak Aziz Yıldırım, aile içinden birine (Yakın Doğu Başkanı) sert tepki verdi. Böyle değerlendirmek gerekiyor.
16.05.2017 TBL
İki başkan karşılıklı tribünlerde
İki başkan karşılıklı tribünlerde Olaylı ilk maç sonrası 6 ay hak mahrumiyeti cezası alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör, bugünkü mücadeleyi tribünden izleyecek.
12.05.2017 Fenerbahçe
Ahmet Çakar: "Bu tokat Aziz Yıldırım için sonun başlangıcıdır"
Ahmet Çakar: "Bu tokat Aziz Yıldırım için sonun başlangıcıdır" Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, haftanın olaylarını değerlendirdi. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde son saniyede gelen golün, futbolu dünyanın en popüler sporu yapmasının, kitleleri peşinden koşturmasının en etkili unsurlarından biri olduğuna dikkat çeken Ahmet Çakar şu yorumu yaptı:
11.05.2017 Futbol
Rıdvan Dilmen: Onun Fenerbahçeliliğini kabul etmiyorum
Rıdvan Dilmen: Onun Fenerbahçeliliğini kabul etmiyorum Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı ve Fenerbahçe kongre üyesi olan Işık Eyigüngör için, "Onun Fenerbahçeliliğini kabul etmiyorum" dedi.
9.05.2017 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın cezası belli oldu!
Aziz Yıldırım'ın cezası belli oldu! TBF, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 6 ay, Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e ise 1 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
8.05.2017 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım şimdi yandı! Savcılık devrede...
Aziz Yıldırım şimdi yandı! Savcılık devrede... İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında, "Kasten yaralama" suçundan soruşturma başlattı
8.05.2017 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın başkanlığı tehlikeye girdi!
Aziz Yıldırım'ın başkanlığı tehlikeye girdi! Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe takımları arasında oynanan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisi ilk maçı öncesi protokol tribünü karıştı. Başkan Aziz Yıldırım, Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'ü tokatladı, yöneticilik kariyerini riske attı.
9.05.2017 TBL
Işık Eyigüngör, Aziz Yıldırım'dan şikayetçi oldu
Işık Eyigüngör, Aziz Yıldırım'dan şikayetçi oldu Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe arasında bugün oynanan maç öncesi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'ün üzerine yürüyerek vurması nedeniyle, Eyigüngör Rıhtım karakoluna giderek şikayette bulundu.
7.05.2017 Fenerbahçe
Bakan Kılıç: Hemen inceleme başlatılacak!
Bakan Kılıç: Hemen inceleme başlatılacak! Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e yaptığı saldırıyı üzüntüyle karşıladı.
7.05.2017 Fenerbahçe
Büyük kavga! Aziz Yıldırım tokat attı!
Büyük kavga! Aziz Yıldırım tokat attı! Fenerbahçe - Yakındoğu Üniversitesi maçı sırasında iki takım yöneticileri arasında arbede yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rakip takımın başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı!
7.05.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe Kulübü'nden sert tepki
Fenerbahçe Kulübü'nden sert tepki İlk maça ev sahipliği yapacak Yakın Doğu Üniversitesi, Sarı-lacivertli taraftarlar ve yöneticilerin maça alınmayacağını bildirdi.
5.05.2017 Fenerbahçe
BGD, Megan Frazee ile imzaladı
BGD, Megan Frazee ile imzaladı Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Basketbolu Geliştirenler Derneği, ABD'li oyuncu Megan Frazee'yi transfer etti.
11.11.2015 Basketbol
Lindsey Harding imzayı attı
Lindsey Harding imzayı attı Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekibi Basketbolu Geliştirenler Derneği (BGD), Lindsey Harding'i transfer etti.
29.09.2015 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Işık Eyigüngör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ışık eyigüngör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.