Işid Militanları

Işid Militanları

Son dakika IŞİD militanları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan IŞİD militanları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını IŞİD militanları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Işid Militanları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ışid militanları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.247 ışid militanları haberi bulunmuştur. Tüm ışid militanları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: ABD üssü abluka altında!
Son dakika: ABD üssü abluka altında! Rusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov, Suriye'nin güneyindeki El Tanf'taki ABD'ye ait üssün Suriye ordusu tarafından tamamen abluka altına alındığını söyledi. Gerasimov, üste militanların eğitildiğini belirtti.
27.12.2017 Dünya
"IŞİD'e katılmış olabilirim ama Mars'tan gelmedim"
"IŞİD'e katılmış olabilirim ama Mars'tan gelmedim" Suriye'nin kuzeyindeki Mare kasabasında isyancılar, açtıkları aşırılıkla mücadele merkezinde, IŞİD militanlarını 'tedavi etmeye' çalışıyor.
12.12.2017 Dünya
Muğla'da IŞİD operasyonu
Muğla'da IŞİD operasyonu Muğla'nın Ula ilçesinde IŞİD'e yönelik operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Terör örgütü 128 sivili infaz etti
Terör örgütü 128 sivili infaz etti Terör örgütü IŞİD Suriye'nin Humus kentine bağlı Karyatin kasabasında 3 haftada 128 sivili öldürdü.
23.10.2017 Dünya
IŞİD'in Suriye'de kullandığı paralar tedavülden kalkıyor
IŞİD'in Suriye'de kullandığı paralar tedavülden kalkıyor Suriye'deki kentlerin militanlardan kurtarılmasıyla birlikte ülke normal yaşama geri dönüyor. IŞİD militanları kontrol altında tuttuğu bölgeleri terk ederken, IŞİD'in kullandığı paralar da hükmünü kaybediyor
27.09.2017 Dünya
'Teröristler saldırı düzenledi en az 34 rejim askeri öldü!'
'Teröristler saldırı düzenledi en az 34 rejim askeri öldü!' Suriye İnsan Hakları Gözlemevi: IŞİD Rakka'da karşı saldırı düzenledi, en az 34 askeri öldürdü
25.08.2017 Dünya
IŞİD militanları uçurumdan böyle atıldı
IŞİD militanları uçurumdan böyle atıldı Irak'ın kurtarılmış şehri Musul'dan geldiği iddia edilen bir video ortalığı ayağa kaldırdı. Ordu üniforması giyen kişilerin IŞİD militanı olduğu söylenen adamları uçurumdan attıktan sonra ateş ettiği gözlemleniyor.
14.07.2017 Haber
Türkiye’de yakalanıp İspanya’ya iade edildiler
Türkiye’de yakalanıp İspanya’ya iade edildiler İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Türkiye’nin IŞİD saflarında savaşan 2 Fas vatandaşının eşlerini İspanya’ya iade ettiği belirtildi.
11.07.2017 Dünya
Son dakika haberi: Terör örgütü saldırıya geçti! Ek asker...
Son dakika haberi: Terör örgütü saldırıya geçti! Ek asker... Terör örgütü IŞİD'in, Musul'daki yenilgisinin ardından bölgeden son dakika haberleri geliyor. Son bilgilere göre terör örgütü, Irak'ın Musul vilayetindeki İmam Garbi köyünün yüzde 75'ini ele geçirdi. Irak ordusu, zafer ilan edilen Musul'un merkezinden bölgeye asker takviyesi yapacak.
11.07.2017 Dünya
'IŞİD, Bağdadi'nin ölümünü doğruladı'
'IŞİD, Bağdadi'nin ölümünü doğruladı' IŞİD militanlarının, örgütün lideri Ebu Bekir el Bağdadi'nin öldüğünü doğruladığı belirtildi.
11.07.2017 Dünya
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Meğer Kadir Gecesi'nde...
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Meğer Kadir Gecesi'nde... Son dakika haberleri: Terör örgütü IŞİD, ramazan ayı boyunca saldırı çağrılarını hızlandırdı. Birkaç gün önce Ramazan'ın en kutsal gecesi olan Kadir Gecesinde saldırı çağrısında bulunan terör örgütü için dünya çapında güvenlik güçleri harekete geçiyor.
22.06.2017 Dünya
Teröristlere baskın! Yakıldı!
Teröristlere baskın! Yakıldı! Rakka'dan son dakika haberleri: Terör örgütü IŞİD ile terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) arasında şiddetli çatışmalar devam ediyor. IŞİD, SDG konumlarına baskın düzenliyor...
20.06.2017 Dünya
Rusya'dan flaş Rakka açıklaması!
Rusya'dan flaş Rakka açıklaması! Rusya'nın yaptığı son dakika açıklamasına göre Rakka'ya yapılan hava harekatında DEAŞ liderleri hedef alındı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, IŞİD lideri Ebu Bekir el Bağdadi'nin Rus hava güçlerinin mayıs sonunda Rakka'da düzenlediği bir hava saldırısında öldürülmüş olabileceği belirtildi.
16.06.2017 Dünya
Rus ve Suriyeli birliklerden büyük saldırı başladı!
Rus ve Suriyeli birliklerden büyük saldırı başladı! Suriye'ye yakın haber kaynaklarına göre, Rus komandoları, Suriye ordusuna bağlı birlikler ve müttefik kuvvetleri; Hama doğusunda IŞİD’e karşı kritik bir saldırı başlattı.
12.06.2017 Dünya
IŞİD'in seks kölesi yaptığı kadın 3 yıl sonra böyle karşılandı!
IŞİD'in seks kölesi yaptığı kadın 3 yıl sonra böyle karşılandı! 2014'te IŞİD tarafından kaçırılarak seks kölesi yapılan kadın, Irak'taki köyüne geri döndü. Nadia Murad, köyde törenle karşılandı.
2.06.2017 Dünya
Tamamen temizlendi!
Tamamen temizlendi! Suriye'den bir son dakika haberi geldi. 2013 yılında geri çekilmek zorunda kalan Suriye ordusunun geçtiğimiz Mart ayında tekrar girdiği Halep'in Meskene bölgesindeki IŞİD'lileri bölgeden tamamen temizlediği bildirildi.
30.05.2017 Dünya
Ve tamamını ele geçirdiler!
Ve tamamını ele geçirdiler! Çoğunluğunu terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin oluşturduğu ABD destekli Suriye Demokratik Güçleri (SDG), Tabka kentini ve barajını ele geçirdiğini açıkladı.
12.05.2017 Dünya
Korkunç! Terör örgütü Rus ajanı infaz etti!
Korkunç! Terör örgütü Rus ajanı infaz etti! Terör örgütü IŞİD, yeni bir propaganda videosu yayınladı. Bu sefer örgüt içine sızmış bir ajan olduğu iddia edilen bir Rus'u infaz etti. İnfazın başkalarına uyarı olması için olduğu söylendi. Rus Savunma Bakanlığı servis edilen haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
10.05.2017 Dünya
YPG'li İngiliz için intihar iddiası
YPG'li İngiliz için intihar iddiası YPG'li İngiliz vatandaşı Ryan Lock’un örgütün eline esir düşmemek için intihar ettiği iddia edildi.
17.06.2021 Dünya
'16 şehit vermemizin nedeni ABD'
'16 şehit vermemizin nedeni ABD' Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, ABD Ankara Büyükelçisi John Bass’ın bir televizyon kanalında "Türkiye’nin gerçek dostu Amerika’dır" açıklamasına tepki göstererek, "Bizim El-Bab’ta 16 şehit vermemizin nedenlerinden bir tanesi Amerika’nın politikasıdır. ABD öyle bir müttefik ve dost ki; güven sorunu yaşatan bir dost. ABD, en güvenilmez müttefik haline gelmiş Türkiye için" dedi.
29.09.2021 Gündem
Suriye ordusu, Palmira genelinde kontrolü yeniden kazandı
Suriye ordusu, Palmira genelinde kontrolü yeniden kazandı Palmira’daki IŞİD saldırısını püskürten Suriye ordusunun kentin genelinde kontrolü yeniden sağladığı belirtildi
17.06.2021 Dünya
IŞİD, Avrupa'da Orta Doğu'dakine benzer eylemlere hazırlanıyor
IŞİD, Avrupa'da Orta Doğu'dakine benzer eylemlere hazırlanıyor Avrupa Polis Örgütü (Europol), Suriye ve Irak'ta mevzi kaybeden IŞİD'in Orta Doğu'da gerçekleştirdiği bomba yüklü araçla saldırı, insan kaçırma ve gasp gibi eylemlere Avrupa'da da başvurabileceği uyarısında bulundu.
17.06.2021 Dünya
'IŞİD Rakka'ya giriş çıkışları yasakladı!'
'IŞİD Rakka'ya giriş çıkışları yasakladı!' Terör örgütü, ABD destekli güçlerin başlattığı operasyonun ardından Suriye'deki kalesini giriş çıkışlara kapattı. Aktivistler, interneti sıkı şekilde kontrol eden IŞİD'in sadece kendi ürettiği haberlerin yayılmasına izin verdiğini bildiriyor.
17.06.2021 Dünya
Suriye'deki IŞİD hedefleri vuruluyor
Suriye'deki IŞİD hedefleri vuruluyor FIRAT Kalkanı Harekatının 73'üncü gününde sınırda konuşlu TSK birlikleri, Suriye'deki IŞİD hedeflerini obüs ve roketlerle ateş altına almaya devam ediyor...
29.09.2021 Gündem
Irak ordusu Musul'da altı mahalleyi aldı
Irak ordusu Musul'da altı mahalleyi aldı Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'u IŞİD'den kurtarmak için başlatılan büyük operasyonda dün ilk kez zırhlı birlikler şehir merkezine ulaşmayı başardı...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Işid Militanları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ışid militanları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.