İsg Sınavı

İsg Sınavı

Son dakika isg sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan isg sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını isg sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsg Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isg sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 isg sınavı haberi bulunmuştur. Tüm isg sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
2021 İSG sınav başvurusu ne zaman başlıyor, İSG sınav başvurusu nasıl yapılır? İSG sınavı ne zaman, 2021 İSG sınavı başvuru tarihi…
2021 İSG sınav başvurusu ne zaman başlıyor, İSG sınav başvurusu nasıl yapılır? İSG sınavı ne zaman, 2021 İSG sınavı başvuru tarihi… İSG başvuruları ile İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı alanında dereceleri ölçmek için ÖSYM tarafından sınav yapılıyor. Bu yıl ikincisi gerçekleşecek İSG’nin ne zaman olacağı, İSG başvurusunun ne zaman başlayacağı sorgulanıyor. Peki, İş sağlığı ve güvenliği sınav başvurusu ne zaman, 2021 İSG sınavı ne zaman?
22.10.2021 Çalışma Hayatı
İSG sınavı ertelendi mi? ÖSYM duyuruları 2021: 3 sınavı ertelendi! İSG ne zaman yapılacak, İSG sınavı olacak mı?
İSG sınavı ertelendi mi? ÖSYM duyuruları 2021: 3 sınavı ertelendi! İSG ne zaman yapılacak, İSG sınavı olacak mı? İSG sınavı ertelendi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan tam kapanmanın 17 Mayıs’a kadar devam edecek olması sonrası gözler, 9 Mayıs’ta yapılması planlanan “İSG sınavı’’na çevrilmişti. ÖSYM Başkanlığı sınavlarla ilgili açıklama yaptı. Peki, İSG ne zaman yapılacak? İSG sınavı olacak mı?
3.05.2021 Eğitim
İSG ertelendi mi? ÖSYM sınavları iptal mi, 9 Mayıs İSG sınavı ertelendi mi, ne zaman?
İSG ertelendi mi? ÖSYM sınavları iptal mi, 9 Mayıs İSG sınavı ertelendi mi, ne zaman? İSG sınavı ertelenecek mi, ÖSYM İSG sınavları ertelendi mi? Tam kapanmasının 17 Mayıs’a kadar devam edecek olması gözleri 9 Mayıs’ta yapılması planlanan “İSG sınavı’’na çevirdi. Sınava katılacak adaylar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yüz yüze eğitimin 17 Mayıs’a kadar kaldırıldığı ve sınavların ertelendiği bilgisini vermesinin ardından Peki, 2021 İSG sınavı ertelendi mi? İSG sınavı ne zaman, ÖSYM sınavları iptal mi?
27.04.2021 Eğitim
ÖSYM İSG sınav yerlerini açıklandı! 2019 İş Sağlığı ve Güvenliği sınav giriş belgesi sorgulama
ÖSYM İSG sınav yerlerini açıklandı! 2019 İş Sağlığı ve Güvenliği sınav giriş belgesi sorgulama 2019 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı yerleri belli oldu. İSG sınav giriş belgelerini öğrenmek isteyen adaylar ais.osym.gov.tr adresinden sorgulama işlemi yapabilir.
5.12.2019 Eğitim
2017 İSG 1. dönem sınav sonuçları nereden öğreniliyor?
2017 İSG 1. dönem sınav sonuçları nereden öğreniliyor? ÖSYM tarafından 29 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen İş sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1. Dönem sınav sonuçları açıklandı. Peki, 2017 İSG 1. Dönem sınav sonuçları nereden öğreniliyor? İSG sınav sonuçları sorgulama ekranına giriş nasıl yapılır?
29.09.2021 Gündem
İSG sınavı giriş belgesi nasıl alınır?
İSG sınavı giriş belgesi nasıl alınır? İş Sağlığı ve Güvenliği 1. Dönem sınavı(İSG) ile Açıköğretim sınavları, gerçekleştirile referandumdan dolayı ertelenmişti. Sınavlar aynı günlerde yapılacak. Geçtiğimiz günlerde İSG sınav giriş yerleri, ÖSYM tarafından açıklandı. İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı ile ilgili detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
İSG sınav sonuçları açıklandı mı?
İSG sınav sonuçları açıklandı mı? Aralık ayının ilk haftası gerçekleştirilen İSG sınav sonuçlarının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. İSG 2. dönem sınav sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor. İşte İSG ile ilgili ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
İSG 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
İSG 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İSG 2. dönem sınavı 3 Aralık tarihinde gerçekleştirildi. Adaylar tarafından İSG sonuçları merak edilir oldu. Peki İSG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.09.2021 Gündem
ÖSYM sınav takvimi 2020! ÖSYM MSÜ, YDS, DİP, EKPSS, ALES, ISG sınavlarını erteledi! ÖSYM sınavları ne zaman?
ÖSYM sınav takvimi 2020! ÖSYM MSÜ, YDS, DİP, EKPSS, ALES, ISG sınavlarını erteledi! ÖSYM sınavları ne zaman? ÖSYM sınav takvimi güncellendi. ÖSYM sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, corona virüsü önlemleri kapsamında 2020 sınav takviminde güncelleme yaptığını açıkladı. 9 sınavın tarihini erteledi. ÖSYM MSÜ, YDS, eYDS, DİP, EKPSS, ALES1, ALES2, ISG olmak üzere 9 sınavın ertelendiğini duyurdu. Peki, ÖSYM sınavları ne zaman? İşte ÖSYM sınav takvimi 2020...
19.03.2020 Eğitim
İSG 2. dönem sınav sonuçları açıklandı | 2019-İSG 2. Dönem Sınavı Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı
İSG 2. dönem sınav sonuçları açıklandı | 2019-İSG 2. Dönem Sınavı Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı İSG sonuçları açıklandı mı? İSG sonuçları ne zaman açıklanacak? diye sorulurken, beklenen haberi nihayet geldi. ÖSYM tarafından 2019 yılı 2. dönem İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG) sonuçları açıklandı. 14 Aralık'ta yapılan sınavla ilgili heyecanlı bekleyiş sona erdi. İşte İSG 2. Dönem sınav sonuçları hakkında merak edilenler…
7.01.2020 Eğitim
İSG 2. Dönem sınav giriş belgeleri yayımlandı! İSG sınavı ne zaman?
İSG 2. Dönem sınav giriş belgeleri yayımlandı! İSG sınavı ne zaman? İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı için heyecan dorukta. Merakla beklenen İSG sınav giriş yerleri belli oldu. Peki 2018-İSG 2. Dönem İSG sınavı ne zaman uygulanacak?
13.12.2018 Gündem
İSG sınav giriş belgeleri nasıl alınır?
İSG sınav giriş belgeleri nasıl alınır? 16 Nisan 2017’de yapılan referandum nedeniyle ertelenen Açıköğretim Fakültesi sınavları ile İş Sağlığı ve Güvenliği 1. Dönem sınavı aynı güne denk geldi. İSG sınav giriş yerleri geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Haberimizin devamında İSG sınav giriş belgesi ve İSG sınavı hakkında tüm detaylara ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
İSG sınavı başvuruları başladı! ÖSYM açıkladı
İSG sınavı başvuruları başladı! ÖSYM açıkladı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG) başvurularına start verildi. ÖSYM resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre İSG başvuruları 29 Mart tarihine kadar gerçekleştirilebilecek. İşte İSG sınav tarihi...
29.09.2021 Gündem
ÖSYM İSG sınavı hangi tarihte yapılacak?
ÖSYM İSG sınavı hangi tarihte yapılacak? ÖSYM İSG sınavı için geri sayım başladı. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG) hangi tarihte yapılacak. İşte İSG sınavının tüm detayları...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsg Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isg sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.