21 yaşındaki üniversite öğrencisinden kahreden haber!
21 yaşındaki üniversite öğrencisinden kahreden haber! Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Köprülü Kanyon Milli Parkı'na arkadaşlarıyla birlikte gelen Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi İsa Yiğit (21) yüzmek için girdiği Köprüçay Irmağı'nda boğularak hayatını kaybetti.
6.06.2022 Yaşam
Sınırda hareketli gün
Sınırda hareketli gün Cudi'de büyük tatbikat, sıfır noktasında teröre lanet mitingi vardı. İşte Şırnak'tan çarpıcı kareler
29.09.2021 Gündem
Şehit madenci ailelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
Şehit madenci ailelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in şehit madenci ailelerinin kamuda istihdamına yönelik yıl sınırlandırmasının kaldırılacağına yönelik açıklamasının ardından Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Yiğit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlara teşekkür etti.
17.10.2022 Gündem
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki göstererek. "Herkes biliyor ki, ABD’ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel zillet adayının ismini öğrenmeye gittin." dedi.
11.10.2022 Siyaset
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi…
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi… AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 81 ili coğrafi ve yöresel özellikleri, kültürel değerleri ve türkülerine atıfta bulunarak selamladı. MKYK üyelerinin belli olmasıyla listede yer alan isimler bu kapsamda vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Seda Sarıbaş kimdir? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş nereli? Seda Sarıbaş'ın hayatı...
24.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı atamaları Resmi Gazete'de
Jandarma Genel Komutanlığı atamaları Resmi Gazete'de JANDARMA Genel Komutanlığı'na yönelik, emeklilik, terfi ve atamalara ilişkin Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi, Resmi Gazetede yayımlandı.
29.08.2019 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı MHP yerel seçimlerde yer alacak 402 belediye başkan adayını daha açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
Bu hafta 11 film vizyona girecek
Bu hafta 11 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 11 film vizyona girecek.
20.09.2018 Kültür Sanat
MİT'in Ukrayna'da yakaladığı FETÖ'cü tutuklandı
MİT'in Ukrayna'da yakaladığı FETÖ'cü tutuklandı MİT Başkanlığınca Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda Ukrayna'da yakalanarak Mersin'e getirilen Salih Zeki Yiğit tutuklandı.
18.07.2018 Gündem
FETÖ'nün sosyal medya uzmanı Ukrayna'dan Türkiye'ye getirildi
FETÖ'nün sosyal medya uzmanı Ukrayna'dan Türkiye'ye getirildi MİT, darbe girişiminden sonra yurt dışına kaçan FETÖ'nün sosyal medya uzmanlarından Yusuf İnan'ı Ukrayna'dan Türkiye'ye getirdi.
15.07.2018 Gündem
Son dakika: İki üst düzey FETÖ'cü MİT operasyonu ile Türkiye'ye getirildi
Son dakika: İki üst düzey FETÖ'cü MİT operasyonu ile Türkiye'ye getirildi MİT tarafından Azerbaycan ve Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilen İsa Özdemir ve Salih Zeki Yiğit, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçlamasıyla aranıyordu
12.07.2018 Gündem
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu Saadet Partisi'nin 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları belli oldu. Parti listeyi YSK'ya teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
FETÖ soruşturmasında 137 iş adamı hakkında hapis cezası istendi
FETÖ soruşturmasında 137 iş adamı hakkında hapis cezası istendi FETÖ’nün finansal kaynaklarına yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 137 iş adamı hakkında iddianame hazırlandı.
4.10.2018 Gündem
Hakim ve savcılara yönelik ilk iddianame kabul edildi
Hakim ve savcılara yönelik ilk iddianame kabul edildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle meslekten çıkarılan hakim ve savcılara yönelik yürütülen soruşturma sonucunda, kapatılan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı özel yetkili cumhuriyet savcılıkları ve mahkemelerde görev yapan 25 şüpheli hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan hazırlanan ilk iddianame mahkemece kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ savcıları ve hakimleri için istenen ceza!
FETÖ savcıları ve hakimleri için istenen ceza! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında meslekten çıkarılan hakim ve savcılar için istediği ceza belli oldu
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün 16 kişilik beyin takımı
FETÖ'nün 16 kişilik beyin takımı FETÖ'nün 16 kişiden oluşan beyin takımı da iddianameye girdi. İşte isim isim o liste...
29.09.2021 Gündem
CHP listesini yayınladı
CHP listesini yayınladı Cumhuriyet Halk Partisi, 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde aday gösterilenlerin listesini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
İşte CHP’nin milletvekili adayları
İşte CHP’nin milletvekili adayları Milletvekili aday adaylığı için 2 bin 822 kişinin başvurduğu CHP’de, önseçim yapılan kentlerde resmi olmayan sonuçlara göre sıralama belli oldu...
29.09.2021 Gündem