İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak?
İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) duyurdu! Elektronik haberleşme sektörüne yönetmelik yayınlandı. Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni yönetmeliğe göre, internet hızından, aboneliğe, kampanya ve tarifelerin duyurulmasından, taahhütname süresine kadar pek çok konuda değişiklik yapıldı. Peki, İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Kampanya ve tarifelerde üyelik nasıl olacak? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak? İşte detaylar...
18.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
Artık eskisi gibi olmayacak
Artık eskisi gibi olmayacak Tıbbi zorunluluk bulunması halinde doğumun sezaryenle yapılmasını düzenleyen, Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşların Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
29.09.2021 Gündem