Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir?
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir? Beşiktaş ile Emirhan Delibaş’ın yolları ayrıldı. Beşiktaş'ın karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdığı Emirhan Delibaş için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." Öte yandan Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Peki, Emirhan Delibaş ne dedi, Beşiktaş’tan neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş ne yaptı? İşte Emirhan Delibaş olayının detayları…
20.02.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Cenk Tosun'un sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! 'Bu nasıl kontrat?'
Cenk Tosun'un sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! 'Bu nasıl kontrat?' MLS ekiplerinden Chicago Fire’ın 2-3 milyon dolarlık teklifi karşısında düşünmek için süre isteyen Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun'un kontratına "15 golü geçerse, bir yıl otomatik uzar" maddesi koydurmuş.
9.03.2023 Beşiktaş
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalı ile ilgili Özlem Zengin'den açıklama
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalı ile ilgili Özlem Zengin'den açıklama Seçim ufukta göründükçe siyasetin gündemi de hareketleniyor. İmamoğlu'na hapis cezasından başörtüsüne anayasal güvence getiren teklife çok sayıda sıcak başlık tartışma konusu. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme dair sorularını yanıtladı.
16.12.2022 Gündem
Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Amirallerin Montrö bildirisi davası ne oldu?
Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Amirallerin Montrö bildirisi davası ne oldu? Montrö Sözleşmesi ile ilgili bildiri yayımladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan 91 amiral için beraat, 12 isim için ise hapis cezası istendi. Söz konusu gelişmenin ardından Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.10.2022 Gündem
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı?
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? Sosyal medya 'Midyeci Ahmet' olarak bilinen Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi arasındaki anlaşmazlığı konuşuyor. Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi, anlaşmalı boşandıktan sonra Midyeci Ahmet Beşiktaş Şubesi’ni, Deniz Çelebi'ye devretmiş, devir gerçekleştikten hemen sonra da bu yerin hemen karşısına aynı isimle şube açıp bu şubeyle ilişkisinin kalmadığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Eski eş Deniz Çelebi yapılanların karalama kampanyası olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu. DHA, Midyeci Ahmet’in eski eşi Deniz Çelebi ile konuştu. Peki, Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? İşte Midyeci Ahmet Çiçek hakkındaki iddialar!
6.04.2022 Gündem
Kiracı, ev sahibi, emlakçı... Hepsi için geçerli! Gayrimenkul sektöründe fiyatlar yükseliyor ancak....
Kiracı, ev sahibi, emlakçı... Hepsi için geçerli! Gayrimenkul sektöründe fiyatlar yükseliyor ancak.... Gayrimenkul sektöründe fahiş fiyat artışları devam ediyor. Hem satılık hem de kiralık daire fiyatları astronomik rakamlara ulaştı. Bu durum özellikle kiracıları olumsuz etkiliyor. Aynı evde uzun süre kiracı olarak oturanların ödedikleri kira, aynı bölgedeki kira fiyatlarından daha düşük. Bu durum fırsatçı ev sahiplerini olduğu kadar emlakçıları da harekete geçirdi. Pek çok mülk sahibi evini daha yüksek bedeller ile kiraya vermek için eski kirasını çıkarmanın yollarını arıyor. Ancak kiracısını çıkarmak istemeyen ev sahiplerinin peşini de emlakçılar bırakmıyor. 'İki kat fazla kira alırsın.' diyerek mülk sahibinin kiracısını çıkarması için ısrar eden emlakçılar için kötü haber! Cezai yaptırımı bulunuyor. Bu emlakçılar işini kaybetme tehlikesi ile yüz yüze kalıyor. Kira fiyatlarının büyük şehirlerde bir hayli artması, arzın talebi karşılaması kiracıların mağdur olmasına neden oluyor. Peki kiracıların hakları neler? Ev sahibi istediğinde kiracıyı evden çıkarabilir mi? İşte kiracı hakları ile ilgili tüm merak edilenler....
17.02.2022 Ekonomi
Flaş açıklama! 'En fazla 3-5 aya kurullar değişecek'
Flaş açıklama! 'En fazla 3-5 aya kurullar değişecek' Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Futbolun kurullarının bağımsız bir şekilde, futbolun paydaşları tarafından seçilmeleri en fazla 3-5 ayı bulacaktır." dedi.
1.08.2021 Trabzonspor
Ağaoğlu yaptığı en rahat transferi açıkladı!
Ağaoğlu yaptığı en rahat transferi açıkladı! Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Yaptığımız en rahat transfer Hamsik'ti. Zorlayan hiç olmadı" açıklamalarında bulundu.
31.07.2021 Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih vererek duyurdu! '2023'te Ay'a gidiyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih vererek duyurdu! '2023'te Ay'a gidiyoruz' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Uzay Ajansı tarafından hazırlanan ‘Milli Uzay Ajansı' Tanıtım Toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli uzay Programı'ndaki birincil ve en önemli hedefimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında Ay'a ilk teması gerçekleştirmektir. İnşallah Ay'a gidiyoruz. Hazırlıklarına başladığımız Ay programıyla bu hedefi 2 aşamada tamamlamayı düşünüyoruz." dedi.
9.02.2021 Gündem
Yunus Mallı transfer teklifi aldığını açıkladı
Yunus Mallı transfer teklifi aldığını açıkladı Wolfsburg'da kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Yunus Mallı, Süper Lig'e sıcak bakıyor.
30.12.2020 Almanya
Kimler kısa çalışma ödeneğinden faydalanabilir? Kısa çalışma ödeneği başvurusu nereye ve nasıl yapılır? İşçiler ne kadar kısa çalışma ödeneği alır?
Kimler kısa çalışma ödeneğinden faydalanabilir? Kısa çalışma ödeneği başvurusu nereye ve nasıl yapılır? İşçiler ne kadar kısa çalışma ödeneği alır? Corona virüs salgını nedeniyle faaliyetine ara veren işyerlerinde çalışanların maaşlarının bir kısmını devletten alması anlamına gelen kısa çalışma ödeneği internette merak edilen konular arasında yer alıyor. İstihdamı korumak, çalışılamayan dönemde işçinin gelir kaybını telafi etmek amacıyla kısa çalışma ödeneğinde kolaylıklar getirildi. Peki, Kimler kısa çalışma ödeneğinden faydalanabilir? Kısa çalışma başvurusu nereye ve nasıl yapılır? İşçiler ne kadar kısa çalışma ödeneği alır? Kısa çalışma ödeneği ne zaman ödenecek? İşte İşçiden işverenine 36 soruda Kısa Çalışma Ödeneği hakkında bilmeniz gereken her şey...
6.04.2020 Ekonomi
İŞKUR İş İlanları | Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! 81 şehirde alınacak personel alımı başvuru şartları nelerdir?
İŞKUR İş İlanları | Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! 81 şehirde alınacak personel alımı başvuru şartları nelerdir? Sağlık Bakanlığı 81 şehre personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayılan ilanda 8 bin 844 kamu personeli alınacağı bildirdi. İlanda ayrıca her kadro için başvuru koşulları da belirtildi. Öte yandan, Sağlık Bakanlığı, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen SIHHAT projesi kapsamında da 154 kişinin işe alınacağını bildirdi. İşe alınacak personel diş hekimi, psikolog, sosyal çalışmacı ve tercümanlardan oluşacak. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkında derlediklerimiz…
11.03.2020 Personel Alımı
Cenk Ergün açıkladı! Şampiyon kadro böyle kuruldu...
Cenk Ergün açıkladı! Şampiyon kadro böyle kuruldu... Galatasaray'ın şampiyon kadrosunu kuran eski sportif direktör Cenk Ergün, transfer döneminin bilinmeyenlerini anlattı.
23.05.2018 Galatasaray
Bilişim uzmanlarından 'Getcontact' uyarısı
Bilişim uzmanlarından 'Getcontact' uyarısı BTK 'GetContact' ve benzer uygulamalara karşı kullanıcıları uyardı. Toplumsal Bilgi ve İletişim Derneği Üyesi Ramazan Subaşı da "Kendi bilgilerinizin yanında, sizin rehberinizde kayıtlı olan kişilerin bilgilerini de istenmeyen üçüncü kişilerle paylaşmış oluyorsunuz" uyarısında bulundu.
28.03.2018 Gündem
Fikret Orman'dan transfer açıklaması!
Fikret Orman'dan transfer açıklaması! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Doğan Haber Ajansı'nın sorularını yanıtladı.
30.10.2017 Beşiktaş
Taşeron işçilere kadro ne zaman verilecek?
Taşeron işçilere kadro ne zaman verilecek? Taşeron işçilere ne zaman kadro verileceği konusu gündemi meşgul ediyor. Binlerce taşeron işçinin hayali olan kadro konusunda nasıl bir gelişme yaşandı? 1 Mayıs Bakanlar Kurulu toplantısında taşeron işçilerle ilgili nasıl bir karar çıktı? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
'İçimdeki Beşiktaş aşkı bambaşka'
'İçimdeki Beşiktaş aşkı bambaşka' Şampiyon Kara Kartal'ın Başkanı Fikret Orman, Vatan'a konuştu:
24.09.2021 Beşiktaş
Ergin Ataman: Hayalim bir gün Los Angeles Lakers'ı çalıştırmak
Ergin Ataman: Hayalim bir gün Los Angeles Lakers'ı çalıştırmak Galatasaray ve Milli Takım'ın hocası Ergin Ataman, Karar gazetesine verdiği röportajda bir gün hayalinin NBA'de Los Angeles Lakers takımını çalıştırmak olduğunu söyledi.
11.05.2016 TBL
Taşeron İşçiler için kadro durumu netleşiyor!
Taşeron İşçiler için kadro durumu netleşiyor! Taşeron işçiler için kadro müjdesi geldikten sonra merak edilen tek bir soru akıllarda kaldı? Taşeron İşçiler ne zaman kadroya alınmaya başlayacak? Gündemi uzun süredir meşgul eden Taşeron işçiler'in kadro durumu netleşmeye başladı. İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
Taşeron İşçiler için kadro açıklaması!
Taşeron İşçiler için kadro açıklaması! Binlerce taşeron işçiyi yakından ilgilendiren Taşeron İşçiler'in ne zaman kadroya alınacağı hakkında bakandan açıklama geldi. Peki Taşeron işçiler ne zaman kadroya alınacak. Taşeron İşçiler hakkında tüm detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Taşeron işçilere kadro için önemli açıklama! Taşeron son durum!
Taşeron işçilere kadro için önemli açıklama! Taşeron son durum! Taşeron işçilerin hala merakla beklediği kadro için peş peşe açıklamalar geliyor. En son açıklama İsmail Koncuk tarafından geldi. Fakat Koncuk Taşeron kadro için hükümete yüklendi. Diğer yandan Maliye Bakanı Naci Ağbal, NTV canlı yayınında Taşeron iççilerin kadro şartları açıkladı. İşte taşeron işçi kadro haberleri ile ilgili ayrıntılar.
6.04.2016 Ekonomi
Açıklama geldi! Taşeron işçilere kadro ne zaman verilecek?
Açıklama geldi! Taşeron işçilere kadro ne zaman verilecek? Geçtiğimiz günlerde Başbakan Davutoğlu taşeron işçilere kadro müjdesi vermişti. Bu güzel haberin ardından taşeron kadro şartları merak ediliyor. Maliye bakanı Naci Ağbal taşeron işçilere kadro ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte detaylar...
28.03.2016 Ekonomi
Taşeron kadro kimleri kapsıyor? Başvuru şartları neler?
Taşeron kadro kimleri kapsıyor? Başvuru şartları neler? Binlerce Taşeron işçiyi yakından ilgilendiren Taşeron kadro yasası geçtiğimiz günlerde Başbakan tarafından açıklandı! Taşeron işçiler için kadro kimleri kapsıyor? Taşeron kadro için başvuru şartları neler? Ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Hamza Hamzaoğlu'dan transfer bombaları!
Hamza Hamzaoğlu'dan transfer bombaları! Galatasaray Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, TRT Spor canlı yayınında soruları yanıtladı ve transferle ilgili ilginç bir açıklama yaptı.
4.06.2015 Galatasaray