İş arayan herkes için geçerli! Maaşın yüzde 30 fazlası...
İş arayan herkes için geçerli! Maaşın yüzde 30 fazlası... İş arayan veya iş değiştirmek isteyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. İş aramak herkes için sorun yaratan durumlardan biri olabiliyor. Bunun için öncelikle plan yapılması büyük önem taşıyor. Özgeçmiş, çalışma şekli, tecrübe, maaş konusu... Şansınızı artırmak için birçok yere başvurmanız gerekiyor ancak bunun öncesinde bir kriter daha var. Özgeçmişinizin ne kadar çarpıcı ve net olduğu. Görüşmeye kabul edildiğinizde ise öncesinde düşünmeniz gerekenler de var. Peki mülakat öncesi, sırası ve sonrasında neler yapılmalı? Maaş nasıl konuşulur? İşte detaylar...
14.10.2021 Ekonomi
İşsize 8 destek!
İşsize 8 destek! Asgari ücretin 2019'da yüzde 26 artışla 2020 lira olmasının ardından işsizlik maaşları da arttı. Böylece en düşük işsizlik maaşı bin 15 lira olurken, en yüksek maaş 2 bin 10 liraya çıktı. İşsiz kalan vatandaşlar isterlerse işbaşı eğitim desteği programına da katılabilirler. Böylece aylık olarak 4 bin 51 liraya kadar kazanabilirler.
7.02.2019 Ekonomi
3 ODTÜ’lüden 1’i daha mezun olmadan iş buluyor
3 ODTÜ’lüden 1’i daha mezun olmadan iş buluyor Türkiye ve dünya çapında pek çok sıralamada üstlerde yer alan Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) mezunları, mezuniyetten kısa bir süre sonra iş dünyasına adım atıyor.
25.07.2014 Eğitim