İş Bankası resmen duyurdu! Yeni dönem başlıyor, tüm müşteriler...
İş Bankası resmen duyurdu! Yeni dönem başlıyor, tüm müşteriler... İş Bankası müşterilerini yakından ilgilendiriyor. Yeni süreç başlıyor. Resmen duyuruldu. Detaylar belli oldu. Türkiye İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lerin ticari hayatlarını kolaylaştırmak için geliştirdiği yeni çözümü DijiKolay ile ticari müşterilerin dijitalleşme ihtiyaçlarını karşılıyor ve hizmetleri tek bir çatı altında kolay ve ayrıcalıklı bir şekilde sunuyor.
22.10.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Ücretlerin yükseleceği tarih...
İş Bankası resmen duyurdu! Ücretlerin yükseleceği tarih... İş Bankası'ndan yeni karar! Tüm müşterilere duyuruldu. Dev banka tarafından alınan karar bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Tüm Türkiye'de geçerli. Yeni dönem 28 Mart'ta başlıyor. Anında fatura ödeme, bankamatik kartından para çekme, para transferi gibi işlemler için ödenen ücret miktarı değişiyor. İş Bankası müşterileri bu hizmetler için daha fazla ödeme yapacak.
26.02.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! Ve başladı, artık...
Bankalarda yeni dönem! Ve başladı, artık... Bankalar harekete geçti. Para transferi işleminin 2-3 saniye içerisinde tamamlanmasını sağlayacak uygulama devreye giriyor. 7/24 EFT işlemi yapmayı sağlayacak uygulama için geri sayım başladı. Yeni sistemde, ödemeler IBAN yerine telefon numarası, kimlik numarası veya e-posta adresi gibi bilgiler kullanılarak yapılabilecek. Bankalar da sistem ile ilgili çalışmalarını tamamladı. Özel bankalar yeni sisteme geçişi tek tek duyurdu. Denizbank, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Garanti BBVA, Akbank, Türkiye İş Bankası yeni uygulama ile ilgili açıklama yaptı. Peki, 24 saat EFT yapan bankalar hangileri? EFT 24 saat yapılır mı? İşte EFT saatleri ve 24 saat EFT sistemine geçen bankalar...
18.11.2020 Ekonomi