İş Bankası resmen duyurdu! Yeni dönem başlıyor, tüm müşteriler...
İş Bankası resmen duyurdu! Yeni dönem başlıyor, tüm müşteriler... İş Bankası müşterilerini yakından ilgilendiriyor. Yeni süreç başlıyor. Resmen duyuruldu. Detaylar belli oldu. Türkiye İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lerin ticari hayatlarını kolaylaştırmak için geliştirdiği yeni çözümü DijiKolay ile ticari müşterilerin dijitalleşme ihtiyaçlarını karşılıyor ve hizmetleri tek bir çatı altında kolay ve ayrıcalıklı bir şekilde sunuyor.
22.10.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Ücretlerin yükseleceği tarih...
İş Bankası resmen duyurdu! Ücretlerin yükseleceği tarih... İş Bankası'ndan yeni karar! Tüm müşterilere duyuruldu. Dev banka tarafından alınan karar bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Tüm Türkiye'de geçerli. Yeni dönem 28 Mart'ta başlıyor. Anında fatura ödeme, bankamatik kartından para çekme, para transferi gibi işlemler için ödenen ücret miktarı değişiyor. İş Bankası müşterileri bu hizmetler için daha fazla ödeme yapacak.
26.02.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Tarih belli oldu
İş Bankası resmen duyurdu! Tarih belli oldu İş Bankası'ndan flaş karar! Dev bankadan herkesi çok yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. O uygulama sona eriyor. Tüm müşterileri yakından ilgilendiren kararda 1 Mart'tan itibaren yapılamayacağı duyuruldu. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, "1 Mart 2021 tarihi itibariyle Bankamız kredi kartları için PTTBank aracılığıyla gerçekleştirilen borç ödeme uygulamamız sona erecektir." denildi.
22.02.2021 Ekonomi