İran Bayrağı Anlamı Nedir? İran Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İran Bayrağı Anlamı Nedir? İran Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? İran, Asya kıtasında yer alan ve kuzeybatısında Türkiye ile komşu olan bir ülkedir. İran'ın bayrağında yeşil, kırmızı ve beyaz renkler bulunur. 
10.09.2023 Eğitim
Katar Bayrağı Anlamı Nedir? Katar Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Katar Bayrağı Anlamı Nedir? Katar Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Katar, Arap yarımadasının doğusunda yer alan bir körfez ülkesidir. Katar'ın tek kara sınırı komşusu Suudi Arabistan olarak karşımıza çıkar. 
10.09.2023 Eğitim
Afganistan Bayrağı Anlamı Nedir? Afganistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Afganistan Bayrağı Anlamı Nedir? Afganistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Ülkelerin en dikkat çeken özellikleri içinde bayraklar gelir. Her ülkenin kendine özgü bağımsızlığını simgeleyen bir bayrağı vardır. Aynı zamanda ülkelere ait bayraklarda pek çok farklı renk kullanılır. Bazı ülkelerde genellikle klasik renkler kullanırken bazı ülkelerde ise daha farklı renkler kullanılır. 
1.09.2023 Eğitim
Başbakan Yıldırım OHAL'in bitiş tarihini açıkladı
Başbakan Yıldırım OHAL'in bitiş tarihini açıkladı Başbakan Yıldırım, OHAL'in bitiş tarihini açıkladı. Yıldırım, 'Temmuz'un 17'si veya 18'i bitmiş oluyor, tekrar uzatılmayacağını düşünüyorum.' dedi.
14.06.2018 Siyaset
Suriye’de Türkmenler ‘Artık biz de varız’ diyor
Suriye’de Türkmenler ‘Artık biz de varız’ diyor İç savaş süresince Suriye’de belki de en büyük zararı gören topluluk Türkmenler. Suriye’nin ikinci büyük topluluğu olan Türkmenler’in ülkedeki nüfusunun 3.5 milyon civarında olduğuna dikkat çeken Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Emin Bozoğlan, Soçi’deki ‘Diyalog Kongresi’ne katılmak için resmi başvuru yaptıklarını belirtti
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Bu ancak savaşta yapılır
Erdoğan: Bu ancak savaşta yapılır Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası yayın kuruluşu El-Cezire'ye önemli açıklamalarda bulundu.
19.04.2017 Siyaset
Başbakan: Anket sonuçları var ama...
Başbakan: Anket sonuçları var ama... Başbakan Binali Yıldırım, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Referanduma sayılı günler kala devam eden anket çalışmalarıyla ilgili konuşan Yıldırım, "Anket sonuçları var ama paylaşmayacağım. Vatandaşlarımıza biraz saygısızlık olarak görüyorum." dedi.
1.04.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında Nasuhi Güngör'ün sorularını yanıtladı
29.09.2021 Gündem