İpekyolu

İpekyolu

Son dakika ipekyolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ipekyolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ipekyolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İpekyolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ipekyolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 605 ipekyolu haberi bulunmuştur. Tüm ipekyolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tartıştığı eşini cadde ortasında bıçakladı; çevredekiler saldırdı
Tartıştığı eşini cadde ortasında bıçakladı; çevredekiler saldırdı Van'da Z.Ş., tartıştığı eşi tarafından cadde ortasında bıçaklandı. Z.Ş. hastaneye kaldırılırken, çevredekilerin saldırdığı şüpheli polis ekiplerince kurtarılıp, gözaltına alındı.
11.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
6 Şubat depreminde Şanlıurfa'da yıkılan binalar davasında ilk karar çıktı
6 Şubat depreminde Şanlıurfa'da yıkılan binalar davasında ilk karar çıktı Şanlı'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan, 34 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralandığı Osman Ağan Apartmanı davasında müteahhit Müslüm Demirer, 18 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Böylece Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binalara ilişkin davalarda ilk kez ceza, verilmiş oldu.
22.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Mardin'de TIR, 3 araca ve 1 iş yerine çarptı; 3 yaralı
Mardin'de TIR, 3 araca ve 1 iş yerine çarptı; 3 yaralı Mardin'de TIR'ın kırmızı ışıkta bekleyen minibüs ile park halindeki 2 otomobile ve bir iş yerine çarptığı kazada 3 kişi, yaralandı.
10.01.2024 Gündem
KOBİ'lere 450 milyon dolarlık destek yolda! Bakan Kacır duyurdu
KOBİ'lere 450 milyon dolarlık destek yolda! Bakan Kacır duyurdu KOBİ'lerin beklediği haber geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Dünya bankası ile 450 milyon dolarlık bir desteği önümüzdeki haftalardan itibaren yine KOBİ’lerimizin toparlanması adına bölgedeki KOBİ’lere sunuyor olacağız. Bu program kapsamında 11 ilimizdeki küçük ve orta ölçekli büyüklükteki işletmelerimize 120 bin ila 500 bin TL’lik bir desteği sağlıyor olacağız’’ dedi.
14.07.2023 Gündem
Aşiret düğününde takılanlar ağızları açık bıraktı! 4 milyon 300 bin lira
Aşiret düğününde takılanlar ağızları açık bıraktı! 4 milyon 300 bin lira Aşiret düğününde gerçekleşen takı töreninde damada 3 milyon 300 bin TL, geline 1 milyon TL değerinde altın takıldı. Masaya konulan paraları, 15 kişi saydı.
11.07.2023 Gündem
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen inci kefalinin üreme dönemindeki göç yolculuğu, jandarmanın karadan dron, havadan ise bot ile sulak alanlarda 7 gün 24 saat sürdürdüğü koruma çalışmasıyla devam ediyor. Alpaslan Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferit Ayas, "2000'li yılarda akarsulara giren balık sayısı yüzde 90 oranında azalmıştı. Denetimlerle, kaçak avcılık sonucunda nesli tükenme noktasına gelen göldeki inci kefali stoku, alınan tedbirler sayesinde bugün itibarıyla gölde 50 bin tona yaklaştı" dedi.
6.06.2023 Yaşam
Bu mahallede muhtarlık 1 asırdır aynı ailede
Bu mahallede muhtarlık 1 asırdır aynı ailede Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı 100 hane ve 572 nüfusu olan Bakletepe Mahallesi'nin muhtarlığını, yaklaşık 1 asırdır aynı aile yürütüyor. 24 yıldır mahallenin muhtarlığını yapan Naci İşkol (52), dedesinin yaklaşık 20, 104 yaşında ölen babasının ise 54 yıl muhtarlık yaptığını söyledi. İşkol, "Görevimi severek sürdürüyorum. Bir dahaki dönemde de mahalle sakinleri beni aday gösterirlerse yine onlara hizmet için bu görevi seve seve yaparım" dedi.
27.05.2023 Yaşam
Pervin Buldan, oyunu Van'da kullandı
Pervin Buldan, oyunu Van'da kullandı Van'da, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için 706 bin 445 seçmen oy kullanacak. Kent genelindeki okullarda kurulan 2 bin 294 sandıkta seçmenler saat 08.00 itibariyle oy kullanmaya başladı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da, oyunu Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ndeki 1106 nolu sandıkta  kullandı.
14.05.2023 Gündem
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı Van seçim sonuçları 2023, Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçim sonuçlarıyla paralel olarak gazetevatan.com'da anlık olarak takip ediliyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları olduğu 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Van seçim sonuçları da canlı oy sayımı ile ekrana geldi. Seçim yasakların kaldırılmasıyla birlikte sonuçları canlı takip ediliyor. 28. dönem milletvekili seçimlerinde Van seçim sonuçlarının yanı sıra Van ilçe seçim sonuçları da yayınlanacak. Peki Van'da hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Bakan Kurum: Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır
Bakan Kurum: Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır Seçim çalışmaları kapsamında Pendik’te bir restoranda Vanlılarla kahvaltı programında bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum,  Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi hakkında konuştu. Bakan Kurum, “Sayın İnce 2018’de Sayın Cumhurbaşkanımızın rakibiydi, kaybetti. Ama 2023 seçimleri için aday olacağım dedi; CHP’nin içinden sesler yükseldi. Parti kuracağım dedi; tehditler aldı, kendisine ve partisine parmaklar sallandı. Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır, bir FETÖ oyunudur. Küresel odakların Türk demokrasisine müdahale girişimidir” dedi.
12.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok'
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok' Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Şentop, "YSK verileri partilerle paylaşılıyor. Seçim yapılır ve sayılır tutanaklar oradaki siyasi partilere verilir. Takip edebilmek mümkün. Yanlış olur mu, yanlış olabilir. Ama sürecin kendisi yanlışlıkları düzeltebilecek alan savunuyor. Türkiye'de şaibeli seçim yok" ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Zigana Tüneli ile yıllık 272 milyon TL tasarruf sağlayacağız
Bakan Karaismailoğlu: Zigana Tüneli ile yıllık 272 milyon TL tasarruf sağlayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Zigana Tüneli ile zamandan 92 milyon TL, akaryakıttan 180 milyon TL olmak üzere yıllık toplam 272 milyon TL tasarruf sağlayacağız. Zigana Tüneli, Türk mühendisliğinin gurur ve yüz akı eserlerinden biridir. Bu gurur Türk mühendisliğinindir, hepimizindir” dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Şırnak'ta 13 Nisan (yarın) okullar tatil mi? Şırnak Silopi’de 13 Nisan 2023 okul var mı?
Şırnak'ta 13 Nisan (yarın) okullar tatil mi? Şırnak Silopi’de 13 Nisan 2023 okul var mı? Şırnak'ta yarın (13 Nisan) okullar tatil mi? Şırnak Silopi'de yaşanan yoğun sağanak yağışın ardından öğrenciler ve veliler okulların tatil olup olmadığını sorgulamaya başlandı. Olumsuz hava koşullarının etkili olduğu Şırnak'ın civar şehirlerinde sel felaketi yaşandı. Şırnak Kaymakamlığı ise merakla beklenen okulların durumuyla ilgili açıklama yaptı.
12.04.2023 Eğitim
Bakan Varank açıkladı! 33 bin tesiste üretim başladı
Bakan Varank açıkladı! 33 bin tesiste üretim başladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, depremden zarar gören bölgelerdeki sanayi tesisleriyle ilgili hasar raporunu açıkladı. Deprem bölgesinde bulunun 34 Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) 7’sinde kısmi altyapı hasarları olduğunu ifade eden Bakan Varank, ağır ve orta hasarlı 5 bin 600 tesisin bulunduğunu kaydetti. Varank, tüm bölge bağlamında 33 bin tesiste üretimin başladığını vurgulayarak depremin sanayi üzerindeki maliyetinin yaklaşık 170 milyar lira olduğunu söyledi.
26.03.2023 Ekonomi
Hibe desteği verilecek! Deprem bölgesindeki 11 ilde yeni girişimler kuruluyor
Hibe desteği verilecek! Deprem bölgesindeki 11 ilde yeni girişimler kuruluyor Kahramanmaraş merkezli depremden zarar gören 11 ilde, çadır ve konteynerlerde kalan kadın ve gençlerin istihdama katılmaları için Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi (SEECO) kapsamında çağrıya çıkıldı. Hayata geçirilecek girişimlerin ürünlerine büyük firmalar tarafından satın alma garantisi verilecek.
14.03.2023 Ekonomi
Van'da kar yağışı! 67 yerleşim yerine ulaşım yok
Van'da kar yağışı! 67 yerleşim yerine ulaşım yok Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent genelinde 67 yerleşim yeri yolu, ulaşıma kapandı.
16.02.2023 Gündem
Köpeğin saldırısına uğrayan Emir Mete Durna hayatını kaybetti! Skandal ortaya çıktı
Köpeğin saldırısına uğrayan Emir Mete Durna hayatını kaybetti! Skandal ortaya çıktı Korkunç olay Van’ın Tuşba ilçesinde yaşandı. Arkadaşlarıyla top oynayan 4'üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Mete Durna, köpeğinin saldırısına uğradı. Feci şekilde ısırılan Durna, kaldırıldığı hastanede hayata tutunamadı. Emniyet Müdürlüğü’nden olayla ilgili bir son dakika açıklaması gelirken, köpeğin sahibini ifadesi ortaya çıktı. Görgü tanıkları ise o anları anlattı.
31.01.2023 Yaşam
Türk girişimciler, Vegas’a çıkarma yaptı! Bakan Varank: Büyük ivme yakaladık
Türk girişimciler, Vegas’a çıkarma yaptı! Bakan Varank: Büyük ivme yakaladık Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2023, geniş katılımlı Türk girişimlerin inovatif ürünlerine ev sahipliği yaptı. ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen fuar, Türk girşimcilerin gövde gösterisine sahne oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğiyle fuara katılan 52 teknoloji tabanlı girişim, dünyanın dört bir yanından gelen katılımcıların büyük ilgisini gördü.
10.01.2023 Ekonomi
10 Ocak kar tatili olan iller hangileri? 10 Ocak kar tatili var mı? MEB Valilik kararıyla kar tatili olan iller ilçeler listesi merak ediliyor! Van, Ağrı, Tunceli, Hakkari, Amasya…
10 Ocak kar tatili olan iller hangileri? 10 Ocak kar tatili var mı? MEB Valilik kararıyla kar tatili olan iller ilçeler listesi merak ediliyor! Van, Ağrı, Tunceli, Hakkari, Amasya… 10 Ocak kar tatili olan iller hangileri? 10 Ocak Salı günü kar nedeniyle okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve Valilik açıklamaları yakından takip ediliyor. 9 Ocak Van ile Artvin’in 2 köyü tatil edilince veliler ve öğrenciler arama motorlarına yönelerek 10 Ocak kar tatili olan iller var mı? sorusuna yanıt arıyor.
9.01.2023 Eğitim
Bir ilde taşımalı eğitime kar engeli
Bir ilde taşımalı eğitime kar engeli Van'ın üç ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
8.01.2023 Gündem
Gaziantep'te zincirleme kaza: 12 yaralı
Gaziantep'te zincirleme kaza: 12 yaralı Gaziantep'te 2 halk otobüsü ve 1 tırın karıştığı kazada 12 kişi yaralandı. Polis yağış nedeniyle kayganlaşan yolda ikinci bir kazanın meydana gelmemesi için güvenlik tedbiri aldı.
14.12.2022 Yaşam
Lösemiden yaşamını yitiren savcı için tören
Lösemiden yaşamını yitiren savcı için tören Van'da bir süredir tedavi gördüğü lösemiden hayatını kaybeden Cumhuriyet savcısı Mustafa Hakan Kaya (55) için tören düzenlendi.
12.12.2022 Yaşam
Öğrenciler asgari ücret alıyor, lise fabrika gibi çalışıyor! Yılık cirosu 5,5 milyon lira
Öğrenciler asgari ücret alıyor, lise fabrika gibi çalışıyor! Yılık cirosu 5,5 milyon lira Van'da İpekyolu Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sağladığı destekle Mehmet Erdemoğlu Anadolu Lisesi'nde öğrenciler, masa, sıra, dolap ve kütüphane rafları yaparak okul bütçesine katkı sağlıyor. Kentteki birçok okulun ihtiyacını karşılayan ve fabrika gibi çalışan meslek lisesi, 1 yılda 5,5 milyon lira ciro yaptı.
2.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İpekyolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ipekyolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.