İpek Tanrıyar

İpek Tanrıyar

Son dakika İpek Tanrıyar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İpek Tanrıyar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İpek Tanrıyar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İpek Tanrıyar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ipek tanrıyar gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 ipek tanrıyar haberi bulunmuştur. Tüm ipek tanrıyar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllar sonra aynı pozu verdiler! 'Değişen sadece saç rengi'
Yıllar sonra aynı pozu verdiler! 'Değişen sadece saç rengi' İpek Tanrıyar yıllar sonra Süheyl ve Behzat Uygur ile bir araya geldi. Süheyl ve Behzat Uygur bir dönem “Şahane Pazar” programını birlikte sundukları İpek Tanrıyar’la yıllar sonra yeniden bir araya geldi. İpek Tanrıyar 21 yıl sonra verdikleri pozu sosyal medyadan paylaştı.
27.03.2023 Magazin
Erkek iç çamaşırdan maske yaptı!
Erkek iç çamaşırdan maske yaptı! 6 aylık hamile olan eski manken İpek Tanrıyar, erkek iç çamaşırdan maske yaptı. Bu anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
29.03.2020 Magazin
Hamile olan Tanrıyar hayrete düşürdü!
Hamile olan Tanrıyar hayrete düşürdü! 2 aylık hamile olan İpek Tanrıyar, içki kadehiyle fotoğraf paylaştı
5.12.2019 Magazin
İpek Tanrıyar anne oluyor
İpek Tanrıyar anne oluyor Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa' programında İpek Tanrıyar'ın hamile olduğu iddia edilmişti. Canlı yayına bağlanan Tanrıyar, bebek beklediğini doğruladı.
7.11.2019 Magazin
Ünlü oyuncu evde tereyağı yaptı
Ünlü oyuncu evde tereyağı yaptı Magazin dünyasının ünlü isimlerinin ev hallerini merak ediyor musunuz?
15.09.2019 Magazin
Sahneye saçına taktığı asma yaprakları ile çıktı
Sahneye saçına taktığı asma yaprakları ile çıktı Manken İpek Tanrıyar Evler, Tokat’ın Erbaa ilçesinde düzenlenen festivalde sunuculuk yaptığı sahneye saçına taktığı asma bağ yaprağı ile çıktı
28.07.2019 Magazin
Ünlü manken İpek Tanrıyar evlendi
Ünlü manken İpek Tanrıyar evlendi Ünlü model-oyuncu İpek Tanrıyar ve Murat Evler dünyaevine girdi.
29.04.2019 Magazin
‘Ayaklarını yıkarım’
‘Ayaklarını yıkarım’ Sevgilisi İdo Tatlıses ile objektiflere poz veren Yasemin Şefkatli, 'İdo'nun ayaklarını yıkarım' açıklaması yaptı.İdo'da 'Ben de yıkarım' dedi.
29.04.2019 Magazin
"Eşimin eteğini de öperim, ayağını da öperim"
"Eşimin eteğini de öperim, ayağını da öperim" 28 Nisan’da Murat Evler ile evlenecek oyuncu İpek Tanrıyar, dün bir otelde arkadaşları ve ailesiyle gelin hamamı yaptı.
26.04.2019 Magazin
'Hippara’  vurgununa 11 bin yıl istendi
'Hippara’ vurgununa 11 bin yıl istendi Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı ‘Hippara’ adı altında ‘piramit’ satış sistemi kurarak yüzlerce kişiyi dolandırdığı belirlenen bir şebeke hakkında 11 bin yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.
13.12.2018 Gündem
Canlı yayında anlattı: Elini sütyenimin...
Canlı yayında anlattı: Elini sütyenimin... Teve2'deki 2. Sayfa programına konuk olan ünlü oyuncu ve sunucu İpek Tanrıyar, geçmişte yaşadığı bir taciz olayını canlı yayında anlattı.
29.08.2018 Magazin
Kuaför parasından bıktım
Kuaför parasından bıktım Ak düşen saçlarını boyatmayarak doğal haliyle bırakan İpek Tanrıyar, önceki gün eşi Murat Evler’le Gölköy’deydi.
19.08.2018 Magazin
Motorcu aşıklar
Motorcu aşıklar Sunucu ve manken İpek Tanrıyar önceki akşam doktor sevgilisi Barış Kurtuluş’la Bebek’te objektiflere yansıdı.
7.07.2018 Magazin
Kayınvalide ile  yardım iftarı
Kayınvalide ile yardım iftarı Türk Böbrek Vakfı’nın diyaliz hastaları yararına düzenlenen iftarına Mustafa Ceceli, annesi ve kayınvalidesi ile katıldı. Ceceli’nin elindeki zikirmatiği dikkatlerden kaçmadı
1.06.2018 Magazin
Gece alışverişi
Gece alışverişi Oyuncu İpek Tanrıyar önceki gece Beşiktaş’ta sevgilisi Burak Kurtuluş’la bir tezgahtan alışveriş yaptı.
12.01.2018 Magazin
Annemi kaybettikten sonra değiştim
Annemi kaybettikten sonra değiştim Türk Böbrek Vakfı yararına bu yıl Wilma Elles, İpek Tanrıyar ve Hasan Yalnızoğlu maratonda koşacak. Elles, “Annemi kaybettikten sonra değiştim. Sosyal sorumluluğa önem vermeye başladım” dedi
24.09.2017 Magazin
Ünlüler böbrek hastaları için maratona hazırlanıyor!
Ünlüler böbrek hastaları için maratona hazırlanıyor! Tük Böbrek Vakfı “Sen Adım At, Onlar Hayata Bağlansın” sloganı ile 12 Kasım’da yapılacak 39. Vodofone İstanbul Maratonu’na katılacak. Vakıf gönüllü koşucularının toplayacağı bağışlarla, kronik böbrek hastalarının tedavisinde kullanılmak üzere, 5 adet hemodiyaliz cihazı alınması hedefleniyor.
24.09.2017 Sağlık
İpek Tanrıyar gözyaşlarını tutamadı!
İpek Tanrıyar gözyaşlarını tutamadı! Sunucu ve oyuncu İpek Tanrıyar, Vatan Şaşmaz'ın cenazesinde gözyaşlarını tutamadı.
29.08.2017 Magazin
Saçları beyazladı
Saçları beyazladı Oyuncu İpek Tanrıyar sevgilisi Barış Kurtuluş ile Bodrum-Gölköy’de görüntülendi.
16.08.2017 Magazin
İpek Tanrıyar'ın son hali şoke etti!
İpek Tanrıyar'ın son hali şoke etti! Bir dönem Türk erkeklerinin gözde isimlerinden olan İpek Tanrıyar'ın beyaz saçlı halini görenler şaşıp kalıyor.
16.08.2017 Magazin
İftarda baygınlık geçirdi!
İftarda baygınlık geçirdi! Türk Böbrek Vakfı'nın iftar yemeğinde İpek Tanrıyar, sık sık ziyaret ettiği bir böbrek hastasının öldüğünü duyunca baygınlık geçirdi
3.06.2017 Magazin
Ünlü oyuncuyu yıkan haber
Ünlü oyuncuyu yıkan haber Türk Böbrek Vakfı, diyaliz tedavisi gören böbrek hastaları için her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yıl da Yeşilköy Dürümcü Baba’da gerçekleştirdi.
2.06.2017 Magazin
İpek Tanrıyar  acı habere dayanamadı yere yığıldı!
İpek Tanrıyar acı habere dayanamadı yere yığıldı! Ünlü oyuncu, model ve sunucu İpek Tanrıyar, iftarda baygınlık geçirdi.
2.06.2017 Magazin
VATAN’ın gurur gecesi
VATAN’ın gurur gecesi TÜRK Böbrek Vakfı tarafından bu yıl 3...
27.04.2016 Magazin
İpek gelin
İpek gelin Uzun süredir etkinliklerde sunucu olarak görmeye alıştığımız İpek Tanrıyar, yıllar sonra ilk kez ünlü modacı Muammer Ketenci’nin 2016 yaz gelinlik koleksiyonunu tanıtmak için objektif karşısına geçti...
25.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İpek Tanrıyar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ipek tanrıyar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.