Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu personel alacak! İşte insan hakları ve eşitlik uzman yardımcısı alımı sınav başvuru bilgileri ve şartları!
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu personel alacak! İşte insan hakları ve eşitlik uzman yardımcısı alımı sınav başvuru bilgileri ve şartları! Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu duyurdu! Sınavla personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Kuruma insan hakları ve eşitlik uzman yardımcısı alınacak. Peki, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İnsan hakları ve eşitlik uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
24.11.2022 Çalışma Hayatı
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak!
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak! Kamuda memur olmak isteyenlere iş fırsatı! İş arayan binlerce kişi için kamu kurumları harekete geçti. Devlet kurumlarında pek çok kadroya alım yapılacak. Kamuda açık onbinlerce kadro için ilan bakanlıklar ve kurumlar ilana çıktı. Kamu personeline yönelik işlemler Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nce yürütülüyor. İşe alım süreçlerinin tamamı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden gerçekleştiriliyor. Kamu ilanları "kariyerkapisi. cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yayımlanıyor. Peki, Hangi kamu kurumu memur ve personel alımı gerçekleştiriyor? Memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kariyer Kapısı memur ve personel alımı ilanları...
7.01.2022 Personel Alımı
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu sınavla personel alacak!
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu sınavla personel alacak! İnsan Hakları ve Eşitlik uzman yardımcısı alınacak! İlan Resmi Gazete'de yayımlandı! İlana göre, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na KPSS puanına göre sınavla uzman yardımcısı alınacak. Peki, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte uzman yardımcısı başvuru şartları!
13.12.2021 Çalışan Hakları
Anayasa Mahkemesi'nin yapısı değişti
Anayasa Mahkemesi'nin yapısı değişti Anayasa değişikliği çerçevesinde Anayasa Mahkemesinin yeniden yapılandırılmasını öngören kanun tasarısı, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı...
29.09.2021 Gündem