İmralı Cezaevi

İmralı Cezaevi

Son dakika imralı cezaevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imralı cezaevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imralı cezaevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmralı Cezaevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imralı cezaevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 542 imralı cezaevi haberi bulunmuştur. Tüm imralı cezaevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar!
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar! 23 Mayıs bugün yaşanan olaylar, doğumlar ölümler merak ediliyor. Biz de bugün meydana gelen olayları sırasıyla derledik. Peki, 23 Mayıs ne günü, kim doğdu, kim öldü, hangi olaylar oldu? İşte, 23 Mayıs yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
23.05.2022 Gündem
"Hrant Dink’in resmini gösterip öldür dediler"
"Hrant Dink’in resmini gösterip öldür dediler" Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 76 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanıklık yapan Kürşat Yılmaz, ‘Bana Hrant Dink'in resmini gösterdiler, 'bunu öldür' dediler’ dedi.
21.02.2020 Yaşam
HDP'ye 'tarafsızlık çağrısı' hakkında yeni gelişme! İmralı'nın avukatları mektubunu doğruladı
HDP'ye 'tarafsızlık çağrısı' hakkında yeni gelişme! İmralı'nın avukatları mektubunu doğruladı Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlığını üstlenen Asrın Hukuk Bürosu Anadolu Ajansı'nın dün akşam saatlerinde yayınladığı 'HDP'ye 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimlerinde tarafsızlık çağrısı' yapılan mektubu doğruladı.
21.06.2019 Gündem
Öcalan'dan HDP'ye '23 Haziran' çağrısı!
Öcalan'dan HDP'ye '23 Haziran' çağrısı! İmralı Cezaevi'nden açıklama yapan Öcalan, HDP'ye İstanbul seçimlerinde tarafsızlık çağrısı yaptı.
20.06.2019 Haber
İmralı'dan HDP'ye '23 Haziran' çağrısı!
İmralı'dan HDP'ye '23 Haziran' çağrısı! İmralı Cezaevi'nden açıklama yapan Öcalan, HDP'ye İstanbul seçimlerinde tarafsızlık çağrısı yaptı.
20.06.2019 Gündem
AİHM’den terör örgütü elebaşı Öcalan'a ret
AİHM’den terör örgütü elebaşı Öcalan'a ret Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın cezaevinde kötü muamele gördüğü yönündeki başvuruyu oy birliğiyle reddetti
27.09.2018 Gündem
Mardin'de Öcalan'ın yeğeni ve 17 kişiye PKK gözaltısı
Mardin'de Öcalan'ın yeğeni ve 17 kişiye PKK gözaltısı MARDİN merkezli 4 ilde düzenlenen terör örgütü PKK/KCK operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler adasında İmralı Cezaevi'nde çarptırıldığı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken örgütün elebaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni Ömer Öcalan'ın da bulunduğu belirtildi.
20.03.2018 Gündem
ABD'nin skandalları bitmiyor! Öcalan ile...
ABD'nin skandalları bitmiyor! Öcalan ile... ABD’nin sömürge valisi Brett McGurk, çözüm sürecinde teröristbaşı Öcalan’dan mektuplar aldı. PKK’ya kurdurulacak korsan devlet için birçok öneride bulunan Öcalan, örgütündeki teröristleri ise “ABD isterse bize 6 ayda ordu kurar” diyerek motive etti.
2.02.2018 Gündem
FETÖ'nün Öcalan planı! Özel olarak görevlendirildi
FETÖ'nün Öcalan planı! Özel olarak görevlendirildi Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasında tutuksuz yargılanan 4 iş adamı hakkında Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan tutuklamaya ilişkin talep yazısında, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili bilgilerin FETÖ'ye aktarılmasının istendiğine dair detaylar yer aldı.
25.01.2018 Gündem
Noel baba kılığında PKK propagandası
Noel baba kılığında PKK propagandası Almanya’da yaşayan terör örgütü PKK’nın sempatizanları yaklaşan yılbaşı öncesi Noel Baba kılığına girerek propaganda yaptı.
7.12.2017 Dünya
Başsavcılıktan "PKK elebaşı Öcalan öldü" paylaşımlarına ilişkin açıklama
Başsavcılıktan "PKK elebaşı Öcalan öldü" paylaşımlarına ilişkin açıklama Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan PKK elebaşı Öcalan'ın hayatını kaybettiğine dair paylaşımların asılsız olduğunu belirtildi
29.09.2021 Gündem
Teröristbaşı posteri önünde oy!
Teröristbaşı posteri önünde oy! Suriye’de federasyon kurmayı hedefleyen Kürtler, terör örgütü PKK’nın elebaşı Öcalan'ın posterleri önünde oy kullandı.
23.09.2017 Dünya
FETÖ, Öcalan’a ne yapmaya çalışıyordu?
FETÖ, Öcalan’a ne yapmaya çalışıyordu? Bursa Cumhuriyet Savcılığı tarafından aralarında Fethullah Gülen ve bazı işadamlarının da bulunduğu, ‘imamlar dosyası’ olarak bilinen, 38’i tutuklu, 36’sı firari toplam 80 sanık hakkında hazırlanan ve Bursa 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, ilginç iddialar yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın doğum günü kutlamasına izin verilmedi
Öcalan'ın doğum günü kutlamasına izin verilmedi İmralı Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken çetebaşı Abdullah Öcalan'ın doğum günü kutlaması için doğum yeri olan Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi Ömerli Mahallesi'ne gitmek isteyenlere, Valiliğin aldığı yasak kararı nedeniyle izin verilmedi.
29.09.2021 Gündem
Şanlıurfa'da, Öcalanın 'doğum günü için önlemler alındı
Şanlıurfa'da, Öcalanın 'doğum günü için önlemler alındı İmralı Cezaevi'nde çarptırıldığı ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasını çeken çetebaşı Abdullah Öcalan'ın yarınki 69'uncu doğum günü öncesi, memleketi Şanlıurfa'da güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
Hakkari'de toplu kepenk kapatma yasaklandı
Hakkari'de toplu kepenk kapatma yasaklandı HAKKARİ Valiliği, Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin 18'inci yıl dönümü nedeniyle, kentte esnafın kepenkleri toplu olarak kapatmasını yasakladığını duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Adalet Bakanlığı'dan Öcalan açıklaması
Adalet Bakanlığı'dan Öcalan açıklaması Adalet Bakanlığı yetkilileri, İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'la ilgili iddiaların asılsız olduğunu bildirdi...
29.09.2021 Gündem
İmralı'da görevli 2 subay tutuklandı
İmralı'da görevli 2 subay tutuklandı PKK terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın hükümlü bulunduğu İmralı Cezaevi’nde görevliyken Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bağlantısı sebebiyle gözaltına alınan 3 subay ve astsubaydan 2’si tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Emniyet'ten İmralı ve HDP uyarısı
Emniyet'ten İmralı ve HDP uyarısı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 81 il emniyet müdürlüğüne gönderilen uyarı yazısında, PKK/KCK’ya üye kesimleri provoke etmek amacıyla, İmralı Cezaevi’nin FETÖ/PDY yapılanması içinde yer alan askeri unsurlarca ve askeri hava araçlarıyla tahrip edilmesinin planlandığı bilgisi yer aldı...
29.09.2021 Gündem
Emniyetten İmrali ve HDP uyarısı!
Emniyetten İmrali ve HDP uyarısı! Emniyet, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının, terör örgütü PKK/KCK üyeleri ile Alevi vatandaşları provake ederek, ülkede kaos ortamı oluşturmaya çalıştığı yönünde istihbarat bulunduğunu belirterek, il emniyet müdürlüklerini uyardı...
29.09.2021 Gündem
'Öcalan'ı öldürüp kaos yaratacaklardı'
'Öcalan'ı öldürüp kaos yaratacaklardı' MİT tarafından FETÖ/PDY mensuplarının kendi aralarında özel olarak mesajlaştıkları bir konuşma programı ele geçirildi. Devletin resmi kurumları içindeki tasfiyelerin ağırlıklı olarak bu listeden başlatıldığı öğrenildi
29.09.2021 Gündem
‘Terörist ziyareti’ne CHP’nin yanıtı: İmralı
‘Terörist ziyareti’ne CHP’nin yanıtı: İmralı CHP’lilerin cezaevlerinde teröristleri ziyaret ettiğini söyleyen Adalet Bakanı Bozdağ’ın yalan söylediğini savunan CHP’li Ağbaba: Terörle işbirliği arıyorlarsa İmralı’ya baksınlar
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın yakalanmasından sonra bir ilk
Öcalan'ın yakalanmasından sonra bir ilk PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın 1999 yılında yakalanıp getirildiği İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasından sonra, İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi'nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor...
29.09.2021 Gündem
Nusaybin'de 70 terörist köşeye sıkıştırıldı
Nusaybin'de 70 terörist köşeye sıkıştırıldı Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Mardin’in Nusaybin ilçesinde, 3 bin bina yıkılırken, onbinlerce ev, işyeri, araç ve kamu binası zarar gördü. 70 teröristin köşeye sıkıştırıldığı ilçede, operasyonun sonuna gelindiği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın yeğenine gözaltı
Öcalan'ın yeğenine gözaltı İMRALI Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın, Mardin DBP İl Eş Başkanı olan yeğeni Ömer Öcalan, yürütülen soruşturma kapsamında bugün Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İmralı Cezaevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imralı cezaevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.