İmer Özgün

İmer Özgün

Son dakika İmer Özgün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İmer Özgün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İmer Özgün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmer Özgün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imer özgün gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 imer özgün haberi bulunmuştur. Tüm imer özgün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Salih Bademci'nin metrobüs pozu olay oldu! 'Bir uçtan diğer uca'
Salih Bademci'nin metrobüs pozu olay oldu! 'Bir uçtan diğer uca' Salih Bademci, 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi İmer Özgün'le katıldı. Toplu taşımada çekilen fotoğrafı ile sosyal medyanın gündemine oturan oyuncu, 'metrobüs' esprisi ile adından söz ettirdi.
4.12.2023 Magazin
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk Oyuncu Salih Bademci, 2015 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı İmer Özgün ile 'Fikret' karakterine hayat verdiği 'İstanbullu Gelin' (2017-2019) dizisinde kamera karşısına geçmişti. Mutlu bir evlilikleri olan ve İklim adında kız çocukları dünyaya gelen çiftten Bademci, "Eşinizle birlikte daha önce aynı projede yer aldınız. Nasıl bir duyguydu?" sorusunu cevapladı.
6.05.2023 Magazin
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, İmer Özgün, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı ve Alican Okumuş, Mısır'da bulunan Şarm El Şeyh kentini ziyaret etti. Oyuncular çölde safari etkinliğinin yanı sıra Kızıldeniz'de dalış yaptı.
31.03.2023 Magazin
Salih Bademci eşiyle birlikte kızına poz verdi!
Salih Bademci eşiyle birlikte kızına poz verdi! Dijital platformlarda oynadığı diziler ve sergilediği performansla sık sık adından söz ettiren Salih Bademci sezonun yorgunluğunu atmak için ailesiyle tatile çıktı. Kendisi gibi oyuncu eşi İmer Özgün ve kızı İklim'le birlikte tatil için Ayvalık'a gitti. Cunda Adası'nda deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran oyuncu çiftten Bademci, eşiyle birlikte minik kızına poz verdi. Yakışıklı oyuncu, o kareyi takipçileriyle de paylaştı.
21.08.2022 Magazin
Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kim? Yalancı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu!
Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kim? Yalancı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Ekranların yeni dizisi Yalancı’nın tanıtımı izleyiciyle buluştu. Yönetmenliğini Hülya Gezer'in üstlendiği dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi topladı. Dizi takipçileri Yalancı dizisinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Yalancı dizisi konusu ne? İşte Yalancı dizisi oyuncu kadrosu!
18.08.2021 Gündem
Salih Bademci babalığa alıştı!
Salih Bademci babalığa alıştı! Üç yıl önce çocukluk aşkı İmer Özgün ile evlenen oyuncu Salih Bademci, nisan ayında baba olmuştu. Bademci, üç aylık kızı ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Güzel anlardan asla vazgeçme" dedi.
16.07.2020 Magazin
Salih Bademci müjdeli haberi verdi!
Salih Bademci müjdeli haberi verdi! Oyuncu İmer Özgün ile evlenen Salih Bademci heyecanını takipçileriyle paylaştı. Bademci, baba olduğunu Instagram'dan duyurdu.
12.04.2020 Magazin
İstanbullu Gelin'e yeni oyuncu
İstanbullu Gelin'e yeni oyuncu Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 2. yeni sezonu heyecan içinde devam ediyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 11 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümüne Didem İnselel konuk oluyor.
10.05.2018 Televizyon
Ve mutlu son...
Ve mutlu son... ‘Ulan İstanbul’ dizisindeki komiser rolüyle hafızalara kazınan ve şimdi ‘Kiralık Aşk’da rol alan Salih Bademci, kendisi gibi oyuncu olan nişanlısı İmer Özgün ile dünya evine girdi...
20.08.2015 Magazin
Kiralık Aşk'ın yakışıklısı evlendi
Kiralık Aşk'ın yakışıklısı evlendi Kiralık Aşk dizisi oyuncusu Salih Bademci, kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile dünya evine girdi...
20.08.2015 Magazin
‘Ceyhun’ nişanlandı
‘Ceyhun’ nişanlandı Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Ulan İstanbul’ daki ‘Komiser Ceyhun’ rolüyle beğeni toplayan Salih Bademci evliliğe ilk adımı attı...
22.12.2014 Magazin
Salih Bademci ile nişanlanan İmer Özgün  kimdir?
Salih Bademci ile nişanlanan İmer Özgün kimdir? Salih Bademci kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün'le nişanlandı. Peki İmer Özgün'ü nereden tanıyoruz. İmer Özgün hakkındaki detaylı bilgiyi sizler için derledik.
23.12.2014 Magazin
Ünlü oyuncu bakın kiminle nişanlandı
Ünlü oyuncu bakın kiminle nişanlandı Evlilik teklifi çok konuşulmuştu...
22.12.2014 Magazin
Doğum gününde evlilik teklifi
Doğum gününde evlilik teklifi 'Ulan İstanbul' dizisinin yakışıklı oyuncusunun mutlu günü...
16.08.2014 Magazin
Öyle bir hakaret etti ki!
Öyle bir hakaret etti ki! Salih Bademci, annesiyle birlikte oturduğu apartmanın kapıcısıyla mahkemelik oldu...
29.09.2021 Gündem
Trump’da Broadway rüzgarı
Trump’da Broadway rüzgarı Broadway müzikali ‘Hedwig ve Angry Inch’in galası önceki gün Trump AVM’de yapıldı. Ünlü isimler, oyuna akın etti.
16.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İmer Özgün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imer özgün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.