İlklima Naz Akbörü neden öldü? Tacizleri anlattığı mektup ortaya çıktı
İlklima Naz Akbörü neden öldü? Tacizleri anlattığı mektup ortaya çıktı İlklima Naz Akbörü'ün ölümünde yeni detaylar ortaya çıkıyor. Samsun'da kardeşinin kayıp olduğuna dair polise başvurduğu İlklima Naz Akbörü (20) deniz kenarında tabancayla vurulmuş halde ölü bulunmuştu. Önce intihar notu şimdi de taciz detayları ortaya çıktı. Akbörü'ün 3 ayrı erkek hakkında geride bıraktığı not korkunç gerçeği gözler önüne serdi.
19.10.2022 Gündem
Ölü bulunan İlklima, kendini vurmuş
Ölü bulunan İlklima, kendini vurmuş SAMSUN'un Atakum ilçesinde sahilde ölü bulunan İlklima Naz Akbörü'nün (20), tabancıyla başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi. İlçede dövmecide çalışan Akbörü'nün, olaydan önce bir süredir insanlarla olan iletişimini azalttığı ve moralinin bozuk olduğu öğrenildi. 
17.10.2022 Gündem
Ölü bulunan İlklima Naz'ın yazdığı mektup ortaya çıktı! 2 şüpheli gözaltında
Ölü bulunan İlklima Naz'ın yazdığı mektup ortaya çıktı! 2 şüpheli gözaltında Samsun’un Atakum ilçesinde tabanca ile vurularak öldüğü belirlenen İlklima Naz Akbörü'ye (20) ait mektup bir ortaya çıktı. Mektupta adı geçen D.S. (27) ile A.S. (20) isimli şüpheliler, gözaltına alındı.
16.10.2022 Yaşam
İlklima Naz, sahilde başından vurulmuş halde ölü bulundu
İlklima Naz, sahilde başından vurulmuş halde ölü bulundu Samsun'un Atakum ilçesinde İlklima Naz Akbörü (20), sahilde tabancayla başından vurulmuş halde ölü bulundu. Genç kızın yanında tabanca da bulundu. 
15.10.2022 Yaşam