İlk Paylaşım

İlk Paylaşım

Son dakika ilk paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.844 ilk paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm ilk paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, aşka geldi. Sevgilisiyle çekilen bir karesini ilk kez takipçileriyle paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.04.2024 Magazin
Ebru Gündeş'ten düğün sonrası ilk paylaşım
Ebru Gündeş'ten düğün sonrası ilk paylaşım Ebru Gündeş uzun süreç bekarlığının ardından, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündeme gelmişti. Dubai'de iş insanı Murat Özdemir ile evlenen şarkıcı Ebru Gündeş'ten ilk paylaşım geldi.
28.02.2024 Magazin
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı ailesiyle kavuştu
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı ailesiyle kavuştu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın ailesiyle buluşma görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.
10.02.2024 Gündem
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım!
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım! Seda Sayan ve Sinan Ergin’in oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından İlayda Alişan’la aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikili, sosyal medya hesaplarından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
4.11.2023 Magazin
26 yıl sonra buluştu... Ceyda Düvenci ile Erkan Petekkaya bir zamanlar Sabah Şekerleri'ydiler!
26 yıl sonra buluştu... Ceyda Düvenci ile Erkan Petekkaya bir zamanlar Sabah Şekerleri'ydiler! 1997 yılında birlikte Sabah Şekerleri programını sunan Ceyda Düvenci ve Erkan Petekkaya yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Petekkaya ve Düvenci eski günleri yad ettikleri fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu.
28.09.2023 Magazin
Ceyda Düvenci yayında rahatsızlandı! Hastaneye kaldırıldı
Ceyda Düvenci yayında rahatsızlandı! Hastaneye kaldırıldı Ceyda Düvenci sevenlerini korkuttu. 'Bambaşka Sohbetler' isimli programda sunuculuk yapan Ceyda Düvenci sette aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
16.09.2023 Magazin
Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak'tan kalan tüm izlerden teker teker kurtuluyor
Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak'tan kalan tüm izlerden teker teker kurtuluyor 2015 yılından bu yana meslektaşı Bülent Şakrak ile mutlu bir ilişkisi olan Ceyda Düvenci'nin, evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı ileri sürülmüştü. Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği, geçtiğimiz aylarda İzmir-Ödemiş Adliyesi’nde sona ermişti. Düvenci, ayrlık sonrası eski eşinden kalan dövmeyi değiştirdi.
10.09.2023 Magazin
Melisa Aslı Pamuk aşkını ilan etti: Sevgilisiyle ilk paylaşım geldi
Melisa Aslı Pamuk aşkını ilan etti: Sevgilisiyle ilk paylaşım geldi Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, bir süredir aşk yaşadığı futbolcu Yusuf Yazıcı ile ilişkisini ilan etti.
22.08.2023 Magazin
İkinci el telefon almak isteyen vatandaş üst üste 3 kez dolandırıldı! Şok eden olay
İkinci el telefon almak isteyen vatandaş üst üste 3 kez dolandırıldı! Şok eden olay İstanbul’da güvenilir bir online satış platformuna 2'nci el telefon ilanı koyan dolandırıcılar, ürünü almak için kendilerine ulaşan vatandaşı dolandırdı. 2'nci el telefon almak isteyen vatandaş, güvenilir siteden görüp aradığı şahsın kendi kopyaladıkları sitenin linkini göndermesi üzerine 3 kez ödeme yaptı. Dolandırıldığını anlayan mağdur savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
22.08.2023 Yaşam
Eşi tarafından 32 yerinden bıçaklanan YouTuber Merve Veziroğlu’ndan ilk paylaşım geldi!
Eşi tarafından 32 yerinden bıçaklanan YouTuber Merve Veziroğlu’ndan ilk paylaşım geldi! Üç hafta önce önce evli olduğu erkek tarafından 32 yerinden bıçaklanan sosyal medya fenomeni Merve Veziroğlu Yıldırım, yaşam mücadelesini kazandı. Merve Veziroğlu sosyal medya hesabından hasta yatağında dikişleri bulunan ve moraran elini paylaştı.
22.08.2023 Yaşam
Torununa ismini verdiler: Arzu Sabancı'dan ilk paylaşım geldi
Torununa ismini verdiler: Arzu Sabancı'dan ilk paylaşım geldi Geçtiğimiz gün Hacı - Nazlı Sabancı çiftinin kızları Arzu Alara Sabancı dünyaya geldi. Babaanne Arzu Sabancı, bebeğe kendi isminin verilmesi sonrası Instagram hesabından paylaşımda bulundu.
18.08.2023 Magazin
Doğum yapan Nazlı Sabancı'dan ilk paylaşım geldi
Doğum yapan Nazlı Sabancı'dan ilk paylaşım geldi Geçtiğimiz gün Arzu Alara adını verdikleri bebekleri dünyaya gelen Hacı- Nazlı Sabancı çiftinden ilk paylaşım geldi.
17.08.2023 Magazin
Demet Özdemir'den Yunan sevgilisi Sergio ile ilk paylaşım!
Demet Özdemir'den Yunan sevgilisi Sergio ile ilk paylaşım! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından Yunan sevgilisini paylaştı.
1.08.2023 Magazin
Boşanma sonrası Bülent Şakrak'tan ilk paylaşım geldi!
Boşanma sonrası Bülent Şakrak'tan ilk paylaşım geldi! Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti bir süredir boşanma haberleriyle gündemdeydi. Evliliklerinde kriz yaşayan ve terapiye giden Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci, iddiaya göre aralarındaki problemi çözememişti. Boşanma haberleri doğru çıktı. Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinin 8 yıllık evliliği 15 dakika bitti. Şakrak'tan boşanma sonrası ilk paylaşım geldi!
12.07.2023 Magazin
Rihanna hamilelik pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Rihanna hamilelik pozlarıyla sosyal medyayı salladı! ASAP Rocky ile birlikteliğinden ikinci çocuğuna hamile olan Rihanna, hamilelik pozlarını yayınladı. Yeni koleksiyonunun kendisi tanıtan şarkıcı, sosyal medyayı salladı.
11.07.2023 Magazin
Ceyda Düvenci'den kafa karıştıran paylaşım: İstemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın
Ceyda Düvenci'den kafa karıştıran paylaşım: İstemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti bir süredir boşanma haberleriyle gündemdeydi. Evliliklerinde kriz yaşayan ve terapiye giden Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci, iddiaya göre aralarındaki problemi çözememişti. Boşanma haberleri sonrası Ceyda Düvenci'den duygusal bir paylaşım geldi. Düvenci, tek başına paylaştığı pozun altına düştüğü not ile herkesin kafasını karıştırdı.
19.06.2023 Magazin
Sahneden düşen Kibariye'den günler sonra ilk paylaşım!
Sahneden düşen Kibariye'den günler sonra ilk paylaşım! Konser verdiği sahneden düşerek yaralanan Kibariye, tedavisinin tamamlayıp hastaneden taburcu olmuştu. Ünlü sanatçı günler sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Neslihan Atagül'den ilk paylaşım geldi!
Neslihan Atagül'den ilk paylaşım geldi! Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu, Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenmişti. 'İhanet' ve 'imam nikâhı' iddiaları ortaya atılırken, ünlü oyuncudan "O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum" açıklaması gelmişti. Çok konuşulan görüntülere nasıl bir tepki vereceği merak konusu olan Atagül'den günler sonra ilk hamle geldi.
29.04.2023 Magazin
Fahriye Evcen'den küçük oğlu Kerem'le ilk paylaşım
Fahriye Evcen'den küçük oğlu Kerem'le ilk paylaşım Oyuncu Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen, kural bozdu. İki ay önce oğlu Kerem'i dünyaya getirerek ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu, minik oğluyla ilk kez paylaşım yaptı.
15.03.2023 Magazin
Evlilikleri 5 dakikada sona ermişti! Boşanma sonrası ilk paylaşım
Evlilikleri 5 dakikada sona ermişti! Boşanma sonrası ilk paylaşım Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz 2018 yılında dünyaevine girmişti. Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz, 5 yıllık evliliklerini 5 dakikada sona erdirdi. Geçtiğimiz gün boşanan çiftten bugün birlikte ilk kez poz geldi. İşte o paylaşım...
10.03.2023 Magazin
Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan aşkı bitti mi?
Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan aşkı bitti mi? 'Aşk Ağlatır' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hafsanur Sancaktutan (22) ile Deniz Can Aktaş (29)'ın ayrıldıkları iddia edildi. 3.5 yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan ve bir süredir birlikte yaşayan ünlü çiftten evlilik haberi bekleniyordu.
18.12.2022 Magazin
Rihanna herkesin merakını giderdi! Bebeğinin yüzünü gösterdi
Rihanna herkesin merakını giderdi! Bebeğinin yüzünü gösterdi Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve sevgilisi ASAP Rocky, 13 Mayıs'ta ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Rihanna doğumdan sonra merak edilen bebeğini paylaşmamıştı. Ünlü çift merakları giderdi ve sonunda bebeklerini TikTok'ta gösterdi. Rihanna'nın bebeği sosyal medyada gündem oldu.
18.12.2022 Magazin
Ersin Arıcı'ya 'partide kavga' sorusu! Magazin gündemine damga vurmuştu
Ersin Arıcı'ya 'partide kavga' sorusu! Magazin gündemine damga vurmuştu Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla yakın dost olan Kubilay Aka'nın, güzel oyuncunun başrolde yer aldığı dizideki partneri Mert Ramazan Demir'le kavga ettiği dedikodusu günlerdir konuşulmaya devam ediyor. Olaya dahil olduğu iddia edilen Demir'in arkadaşı ve dizideki rol arkadaşı Ersin Arıcı'ya, "Orada neler oldu?" sorusu yöneltildi.
17.12.2022 Magazin
Aslı Sümen'den yeni sevgilisi Chris Bann ile ilk paylaşım!
Aslı Sümen'den yeni sevgilisi Chris Bann ile ilk paylaşım! Aslı Sümen, 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci seçilmişti. Itır Esen’den taç geri alınınca, birincilik Sümen’in olmuştu. Tescilli güzel, yeni sevgilisi Chris Bann ile fotoğrafını ilk kez paylaştı.
17.12.2022 Magazin
Barış Arduç kızıyla pozunu paylaştı! "Ne kadar yakışıklı bir baba'"
Barış Arduç kızıyla pozunu paylaştı! "Ne kadar yakışıklı bir baba'" Geçtiğimiz ay kızları Jan Asya'yı kucağına alan Barış Arduç, sık sık kızını paylaşıyor. Son olarak kızıyla gezmeye çıkan Arduç'un paylaşımına beğeni ve yağmur yağdı.
19.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlk Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.