İlhan Cavcav

İlhan Cavcav

Son dakika İlhan Cavcav haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlhan Cavcav ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlhan Cavcav haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlhan Cavcav

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilhan cavcav gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.044 ilhan cavcav haberi bulunmuştur. Tüm ilhan cavcav haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray ve Beşiktaş'la görüştüm dedi ortalık yıkıldı
Galatasaray ve Beşiktaş'la görüştüm dedi ortalık yıkıldı Fatih Karagümrük'ün genç teknik direktörü Volkan Demirel "Fenerbahçe’ye gitmeden önce Beşiktaş ile görüştüm, Galatasaray ile de görüştüm" dedi.
Hasan Kartal: Futbolun içinden tamamen çıkacağım
Hasan Kartal: Futbolun içinden tamamen çıkacağım Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "Etimesgut'tan da Amatör Spor Kulüpleri'nden de Rizespor'un başkanlığından da ayrılacağım" dedi.
26.05.2021 Rizespor
Süper Lig ekibinde flaş ayrılık! Görevi bıraktı
Süper Lig ekibinde flaş ayrılık! Görevi bıraktı Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mustafa Kaplan, 22. hafta müsabakasında Fraport TAV Antalyaspor'a sahalarında 1-0 yenilmelerinin ardından görevini bıraktığını açıkladı.
31.01.2021 Futbol
Ali Tandoğan'dan itiraf: 'Galatasaray'a transferimi durdurdum'
Ali Tandoğan'dan itiraf: 'Galatasaray'a transferimi durdurdum' Futbolculuk kariyerinde Denizlispor, Gençlerbirliği, Beşiktaş, Bursaspor gibi kulüplerde büyük başarılar yaşayan, A Milli Takım formasını da giyen, aktif spor yaşamını noktaladıktan sonra teknik direktörlüğe başlayan Ali Tandoğan, Denizlispor’dayken Fenerbahçe’nin, G.Birliği’ndeyken G.Saray’ın kapısından döndüğünü söyledi.
1.06.2020 Süper Lig
Süper Lig ekibinde 4 futbolcu karantinada!
Süper Lig ekibinde 4 futbolcu karantinada! Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde Polomat, Giovanni Sio, Yasin Pehlivan ve Nadir Çiftçi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait yurtlarda karantina altında tutuluyor.
11.05.2020 Gençlerbirliği
Hamza Hamzaoğlu itiraf etti: "Galatasaray'a gücümüz yetmedi doğrusu"
Hamza Hamzaoğlu itiraf etti: "Galatasaray'a gücümüz yetmedi doğrusu" Gençlerbirliği, Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sürdürdü. Galatasaray'ın kendilerine karşı üstün bir oyun sergilediğini dile getiren Hamzaoğlu, bir de itirafta bulundu.
5.03.2020 Galatasaray
Gençlerbirliği'nde Fuat Çapa sesleri
Gençlerbirliği'nde Fuat Çapa sesleri Eskişehirspor'un eski çalıştırıcısı Fuat Çapa Gençlerbirliği'ne çok yakın.
30.10.2019 Gençlerbirliği
Galatasaray'ın Taylan Antalyalı transferine hukuki takip
Galatasaray'ın Taylan Antalyalı transferine hukuki takip Gençlerbirliği Kulübü, Galatasaray'ın Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan renklerine bağladığı Taylan Antalyalı'nın transfer sürecine ilişkin açıklama yayımladı.
8.09.2019 Galatasaray
Görüşmeler başladı! Geri dönüyor...
Görüşmeler başladı! Geri dönüyor... Gençlerbirliği’nde teknik direktör Mustafa Kaplan transfer çalışmalarına hızlı başladı. Yepyeni bir takım kuracak olan başarılı teknik adam işe eski öğrencilerinden başladı.
25.06.2019 Galatasaray
Gençlerbirliği'nde Mustafa Kaplan dönemi
Gençlerbirliği'nde Mustafa Kaplan dönemi Gençlerbirliği, hafta içi anlaştıklarını duyurduğu Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
20.06.2019 Süper Lig
Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez dönemi sona erdi
Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez dönemi sona erdi Spor Toto Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği'nde teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollar ayrıldı.
30.05.2019 TFF 1.Lig
İlhan Cavcav'ın kabrine kupalı ziyaret
İlhan Cavcav'ın kabrine kupalı ziyaret 29 yıl sonra veda ettiği Süper Lig’e 1 yıl aradan sonra tekrar dönen Gençlerbirliği, söz verdiği gibi Onursal Başkanı İlhan Cavcav’ı kupayla ziyaret etti.
19.05.2019 Süper Lig
İbrahim Üzülmez'den Beşiktaş açıklaması!
İbrahim Üzülmez'den Beşiktaş açıklaması! Ankara'nın köklü kulübü Gençlerbirliği'ni Süper Lig'e çıkaran teknik direktör İbrahim Üzülmez, bu süreçte yaşadıklarını ve gelecekteki hedeflerine dair Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
17.05.2019 Süper Lig
Monza'yı satın alan Berlusconi'den 'Cavcav' kuralları!
Monza'yı satın alan Berlusconi'den 'Cavcav' kuralları! İtalya'nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi, Milan'ı elinden çıkarmasının ardından satın aldığı Monza'yı katı kurallarla bir modele dönüştürmeye çalışıyor. İtalyan futbolunu yeniden canlandırmak için en fazla 3 yabancı sınırı koyan Berlusconi, oyunculara uzun saç, sakal, küpe ve vücutlarının dövmeyle dolu olmasını yasakladı. Bu sakal yasağı, İlhan Cavcav'ın Gençlerbirliği'ndeki kuralını anımsatıyor.
24.04.2019 İtalya
İlhan Cavcav kabri başında anıldı
İlhan Cavcav kabri başında anıldı Gençlerbirliği Kulübü Onursal Başkanı İlhan Cavcav, vefatının ikinci yılında kabri başında anıldı.
22.01.2019 TFF 1.Lig
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor Gençlerbirliği Kulübünün onursal başkanı ve Türk futbolunun "İlhan Ağabeyi" İlhan Cavcav, vefatının 2. yıl dönümünde anılıyor.
21.01.2019 Futbol
Ahmet Oğuz'dan Beşiktaş açıklaması!
Ahmet Oğuz'dan Beşiktaş açıklaması! Spor Toto 1. Lig'in lideri Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz ve Yıldırım Mert Çetin, açıklamalarda bulundu.
30.12.2018 TFF 1.Lig
Galatasaray maçı öncesi bir sakatlık daha!
Galatasaray maçı öncesi bir sakatlık daha! Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Kayserispor’da bir futbolcu daha sakatlandı. Sakat oyuncu sayısı artan Kayserispor'da Levent Gülen, sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek.
8.11.2018 Kayseri Spor
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz Futbol hayatını İspanya La Liga ekiplerinden Huesca'da devam ettiren milli futbolcu Serdar Gürler TFF'nin TAM SAHA dergisine konuştu.
1.11.2018 Futbol
Gençlerbirliği'nde hedef 8'de 8!
Gençlerbirliği'nde hedef 8'de 8! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Erkan Sözeri, yarın deplasmanda Altay'ı yenerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.
4.10.2018 TFF 1.Lig
Gençlerbirliği Süper Lig yolunda kayıpsız ilerliyor!
Gençlerbirliği Süper Lig yolunda kayıpsız ilerliyor! Spor Toto 1'inci Lig'de 7'de 7 yapan Gençlerbirliği, emin adımlarla Spor Toto Süper Lig'e gidiyor.
1.10.2018 TFF 1.Lig
Gençlerbirliği için 'nazar' duası!
Gençlerbirliği için 'nazar' duası! Spor Toto 1. Lig'de oynadığı 6 maçı da kazanan Gençlerbirliği Kulübünün başkanı Murat Cavcav, kırmızı-siyahlı takımın çok iyi gittiğini belirterek, "Allah takımımızı nazarlardan korusun." dedi.
27.09.2018 TFF 1.Lig
Gençlerbirliği'nde '6'da 6' hesapları!
Gençlerbirliği'nde '6'da 6' hesapları! Spor Toto Süper Lig'e duayen başkanı merhum İlhan Cavcav'ın adının verildiği sezonda veda eden Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig'de oynadığı ilk 5 maçı da kazanarak dikkatleri çekti.
20.09.2018 TFF 1.Lig
İrfan Can Kahveci: "Milli takıma çağrılmayı bekliyordum"
İrfan Can Kahveci: "Milli takıma çağrılmayı bekliyordum" Medipol Başakşehir'in 23 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, "Milli takımda Lucescu, burada da Abdullah Avcı ile çalışıyorum. İkisi de çok değerli hocalar. Yerli veya yabancı olarak bir şeyin fark ettiğini düşünmüyorum. Abdullah hocayla iyi anlaşıyorum, Lucescu ile de iyi ilişkilerimiz var" dedi.
13.09.2018 Başakşehir
‘Futbolun Süperleri’ ödüllerine kavuştu!
‘Futbolun Süperleri’ ödüllerine kavuştu! 2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun en iyileri, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Futbolun Süperleri' gecesinde ödüllerine kavuştu.
13.09.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İlhan Cavcav ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilhan cavcav haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.