İkranur'un babası: Kız kardeşimden beklerdim ama erkek kardeşimden değil
İkranur'un babası: Kız kardeşimden beklerdim ama erkek kardeşimden değil Giresun'un Bulancak ilçesinde geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili amcası S.T. (14) ile halası Ayşe Tirsi'nin (20) tutuklanmasının ardından küçük kızın anne ve babası konuştu. İkranur'un annesi Nazlı Tirsi, “Amca ile yeğeni İkranur arasında bir kıskançlık vardı. Ama bu kadar ileri gidebileceğini hiç düşünmedik. Haladan beklerdik aslında ama amca neden yapıyor?” dedi. Baba Serdar Tirsi ise, "Ben kız kardeşim Ayşe’den bekliyordum, ama erkek kardeşim S.T.'den beklemiyordum” ifadelerini kullandı.
16.02.2021 Gündem
İkranur soruşturmasında 7 kişi gözaltına alındı
İkranur soruşturmasında 7 kişi gözaltına alındı Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde geçen yıl evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolan, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili, küçük kızın dedesi ve amcasının da aralarında olduğu 7 kişi gözaltına alındı.
12.02.2021 Gündem
İkranur için tüm köy sorguya alındı
İkranur için tüm köy sorguya alındı Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde, geçen hafta cumartesi akşamı evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaşlara bakmaya giden ve kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedenine ulaşılan İkranur Tirsi’nin (7) ölümüyle ilgili, cinayet şüphesi üzerine özel ekip tarafından başlatılan çok yönlü soruşturma sürdürülüyor. Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ekipleri, köydeki herkesin ifadesine başvuruyor, şüpheli bir durumla karşılaşıp karşılaşmadıklarını belirlemeye çalışıyor.
4.07.2020 Gündem
Giresun'da 7 yaşındaki kayıp İkranur aranıyor
Giresun'da 7 yaşındaki kayıp İkranur aranıyor Giresun'un Bulancak ilçesi İcili köyünde dün akşam evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaşlara bakmaya giden İkranur Tirsi (7) geri dönmedi. Kayıp İkranur için ormanlık alanda arama çalışması başlatıldı.
28.06.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri