İki gelinine cinsel saldırıdan ceza aldı savcıdan itiraz geldi: Gelinlerin rızası var
İki gelinine cinsel saldırıdan ceza aldı savcıdan itiraz geldi: Gelinlerin rızası var Bursa'nın Osmangazi ilçesinde iki gelinine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Osman L.'ye (56) verilen 54 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesince onandı. Duruşma savcısı ise oy çokluğu ile alınan karara 'Gelinlerin rızası var' diyerek itiraz etti. İlişki sırasında zor kullanıldığına dair hiçbir maddi bulgu olmadığını belirten savcı, "Bu olaylara şahit olan kimse bulunmadığı gibi en ufak şüphe duyan bir aile bireyi dahi yoktur" dedi.
7.01.2023 Yaşam
Her detayı iğrenç! İki gelinine cinsel saldırıda bulundu, birinden...
Her detayı iğrenç! İki gelinine cinsel saldırıda bulundu, birinden... Bursa’da iki gelinine cinsel saldırıda bulunduğu, birinden de DNA testiyle çocuğu olduğu belirlenen O.L. (52), yargılandığı davada toplam 54 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
20.07.2020 Gündem
Kaynanasına ‘hırsız’ dedi tazminattan oldu
Kaynanasına ‘hırsız’ dedi tazminattan oldu Antalya’da kayınpederinin tecavüzüne uğrayan gelinin boşanma davasında kocasından talep ettiği tazminat, kayınvalidesini hırsızlıkla suçladığı gerekçesiyle ‘eşit kusurlu’ görülüp reddedildi
25.12.2016 Yaşam
Tecavüz kanıtı kırık koltuk
Tecavüz kanıtı kırık koltuk ANTALYA’nın Döşemealtı İlçesi’nde kayınpederi 64 yaşındaki A...
3.01.2015 Yaşam
Kızını ve gelinini taciz etti!
Kızını ve gelinini taciz etti! DİYARBAKIR’da kızına ve gelinine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 2 kez tutuklanıp serbest bırakılan 50 yaşındaki İ.D.’nin, 12 yaşındaki kızına da cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.
19.03.2014 Yaşam