Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Adres değişikliği nasıl yapılır, depremzedeler için ikametgah değişikliği son tarih 2023 ne, depremzedeler nerede oy kullanacak?
Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Adres değişikliği nasıl yapılır, depremzedeler için ikametgah değişikliği son tarih 2023 ne, depremzedeler nerede oy kullanacak? İçişleri Bakanlığı depremzedelerin oy kullanmasına yönelik yaptığı açıklamada “Afetzede vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin azaltılması ve kamu hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması için 6 Şubat öncesinde yerleşim yeri adresi depremden etkilenen illerde bulunan vatandaşlarımızın diğer illere yerleşim yeri adres değişikliği işlemlerini nüfus müdürlüklerimizin yanı sıra e-Devlet ve Nüfusmatiklerimiz üzerinden yapabilmelerine imkan sağlanmıştır.” İfadelerini kullandı. Peki, Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Adres değişikliği nasıl yapılır, depremzedeler için ikametgah değişikliği son tarih 2023 ne, depremzedeler nerede oy kullanacak?
11.03.2023 Gündem
İkametgah değişikliği son tarih 2023 ne zaman? Seçim için ikametgah değişikliği son tarih 14 Şubat mı? Seçim adres değişikliği!
İkametgah değişikliği son tarih 2023 ne zaman? Seçim için ikametgah değişikliği son tarih 14 Şubat mı? Seçim adres değişikliği!  Seçim adres değişikliği için yapılan ikametgah değişikliği son tarihin 14 Şubat olduğu iddiaları sonrası arttı. Farklı şehirde okuyan öğrenciler için ikametgah değiştirmek için araştırmalarına başlarken, oy kullanabilmek için adres değişikliği son tarihin ne zamana kadar yapıldığı da merak ediliyor. Peki, İkametgah değişikliği son tarih 2023 ne zaman? Seçim için ikametgah değişikliği son tarih 14 Şubat mı?  
14.02.2023 Gündem
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da deprem tedirginliği başladı. Pek çok kişi yaşadığı konutun risk taşıdığını düşüyor. Yerel yönetimler ise kentsel dönüşüm faaliyetlerine hız veriyor. Fatih’in Belediye Başkanı Turan “Tarihi ilçede kat sınırlaması söz konusu. ‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan notu getirdik. Depremden 15 gün önce bu çözüm mahkemeye taşındı. Fatih’te şu an bir insan gelip de, ‘Ben yasal evimi yıkıp aynısını yapacağım’ dese biz ona ruhsat veremiyoruz” dedi.
29.03.2023 Gündem
Yazlıkta oy kullanmak için son iki gün!
Yazlıkta oy kullanmak için son iki gün! Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunu yazlıkta kullanmak isteyenler 2 Temmuz'a kadar adreslerini taşımak zorundu.
29.09.2021 Gündem