İhsan Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? İhsan Etmek Ne Demek?
İhsan Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? İhsan Etmek Ne Demek? Günlük dil içerisinde yer alan sözcükleri duydukça insanların merakı artar. Bu kelimeler içerisinde ihsan sözcüğünü duymakta mümkündür. Genellikle isim olarak bilinen bu sözcük sahip olduğu anlamla da dikkat çeker. Ayrıca bu sözcüğün tek bir anlamı olmadığını bilmekte önemlidir. Çünkü sözcüğün birden çok anlamını görmek mümkündür. İhsan sözcüğü için iyilik etme ve bağışlama anlamları sıkça ifade edilir. 
22.04.2024 Gündem
Canlı yayında açıkladı: "Sema ve Pınar..."
Canlı yayında açıkladı: "Sema ve Pınar..." Survivor'ın eski yarışmacısı İhsan, "İlk kez açıklıyorum. İkisinin arasında bir husmet olduğunu duymuştuk. Performans testine ayrı ayrı çağırdık. İlk önce Sema, sonra Pınar geldi. Çok iyi arkadaş değiller. Sadece aynı camiadan oldukları için birbirlerini tanıyorlar" ifadelerini kullandı.
21.01.2022 Magazin
Özkes'in dili sürçtü
Özkes'in dili sürçtü CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, TBMM'de düzenlediği basın toplantısı sırasında 'gırtlaklamak' kelimesini söyleyemeyince hem kendisi hem de gazetecileri güldürdü.
4.02.2015 Haber
Murat Cemcir Kelime Oyunu'nda yarıştı!
Murat Cemcir Kelime Oyunu'nda yarıştı! İzleyicilerin ekrana kilitlendiği programda espriler havalarda uçuştu. Keyifli dakikaların yaşandığı programda kardeş payı oyuncularından Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan ve Ayhan Taş birbirlerine rakip oldular.
16.09.2014 Sinema-Dizi
İhsan Eliaçık'tan Nihat Hatipoğlu'na zehir zemberek sözler..
İhsan Eliaçık'tan Nihat Hatipoğlu'na zehir zemberek sözler.. İhsan Eliaçık'tan Nihat Hatipoğlu'na zehir zemberek sözler..
7.07.2014 Haber