İdris Elba

İdris Elba

Son dakika idris elba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan idris elba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını idris elba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdris Elba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan idris elba gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 idris elba haberi bulunmuştur. Tüm idris elba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Kupası'nda gruplar belli oldu!
Dünya Kupası'nda gruplar belli oldu! 2022 FIFA Dünya Kupası'nda yer alan 32 takımın grupları, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen kura çekimiyle belirlendi.
1.04.2022 Futbol
Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında iki de Türk var...
Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında iki de Türk var... Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belirlendi. TC Candler her sene olduğu gibi bu sene de binlerce kişi arasından dünyanın en yakışıklı isimlerini seçti. 25 yaşındaki Birmanyalı model, oyuncu ve şarkıcı Paing Takhon dünyanın en yakışıklı 100 ismi listesinde birinci seçildi... Can Yaman 28'inci sırada yer alırken Barış Murat Yağcı 31'inci oldu
1.01.2022 Magazin
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti Dünyaca ünlü efsane dizi The Wire'ın kötü karakteri Omar Little’a hayat veren Michael K. Williams, evinin çatı katında ölü bulundu. Performansıyla hafızalara kazınan Michael K. Williams'ın ölüm haberi, hem dizinin sevenleri hem de sinema dünyasında gözyaşlarıyla karşılandı.
8.09.2021 Kültür Sanat
Corona virüse yakalanan Idris Elba'dan haber var
Corona virüse yakalanan Idris Elba'dan haber var Corona virüs testi pozitif çıkan ünlü oyuncu Idris Elba hastalığı yendiğini duyurdu.
2.04.2020 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı Dünyaca ünlü oyuncu Idris Elba, Twitter'dan yaptığı açıklamada corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Idris Elba, 'Panik yapmayın' dedi. Öte yandan Tom Hanks ve eşi de pozitif çıkmıştı.
17.03.2020 Magazin
İşte yaşayan en seksi erkek!
İşte yaşayan en seksi erkek! İngiliz aktör Idris Elba 'People Magazine' dergisi tarafından 'yaşayan en seksi erkek' seçildi.
6.11.2018 Dünya
Robb Stark, yeni James Bond mu oluyor?
Robb Stark, yeni James Bond mu oluyor? Yeni James Bond, Game of Thrones'un Robb Stark'ı Richard Madden olabilir...
16.10.2018 Kültür Sanat
Prensten şimdi de ‘yaşam tarzı’ atılımı
Prensten şimdi de ‘yaşam tarzı’ atılımı Suudi Arabistan, Veliaht Prens Muhammed bin Salman’ın modernleşme hamlesinin parçası olarak 2020 yılına kadar eğlence, sağlık, spor ve eğitime 13 milyar doları aşkın yatırım yapılmasını planlıyor
5.05.2018 Dünya
Her zevke uygun film var
Her zevke uygun film var Bu hafta vizyona ikisi yerli 7 film giriyor. The Post haftanın en iddialı yapımı. Deliha 2 ise komediseverlere göre. İşte öne çıkanlar
12.01.2018 Arşiv
ATV yayın akışında bugün neler var? - 11 Ağustos Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 11 Ağustos Cuma ATV 11 Ağustos Cuma günü yayın akışı akşam kuşağında adeta yabancı sinema rüzgarları esiyor. Akşam kuşağı başlamadan önce yayın akışı sabah saatlerinde Kertenkele dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Kanatsız Kuşlar ve Seviyor Sevmiyor dizilerinin tekrar bölümleriyle yayın akışı devam ediyor. Akşam kuşağı geldiğinde ilk olarak Baskın Günü yabancı sinema filmi yayınlanmaya başlıyor. Baskın Günü bittikten sonra da Bitirim İkili 3 yabancı sinema filmi yayın akışına giriyor. Son olarak Tron Efsanesi yabancı sinema filmini ATV ekranlarında izleyebilirsiniz. ATV 11 Ağustos Cuma günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Dünyanın en yakışıklısı George Clooney
Dünyanın en yakışıklısı George Clooney ‘Altın oran’ uyumuna göre yapılan araştırmalar, dünyanın en yakışıklı ünlü erkeğinin George Clooney olduğunu ortaya çıkardı
1.08.2017 Magazin
Jessica Chastain, Cannes Film Festivali jürisinde
Jessica Chastain, Cannes Film Festivali jürisinde ABD'li oyuncu Jessica Chastain, Pedro Almodovar'ın başkanı olduğu 70. Cannes Film Festivali jürisinde yer alacak.
17.04.2017 Kültür Sanat
Thor’dan ilk görüntüler yayınlandı
Thor’dan ilk görüntüler yayınlandı Merakla beklenen ‘Thor 3: Ragnarok’ filminin setinden EW aracılığıyla yeni fotoğraflar yayınlandı.
9.03.2017 Magazin
Ateşli öpücük
Ateşli öpücük Hollywood’un iki usta oyuncusu Kate Winslet ve Idris Elba’nın rol aldığı ‘The Mountain Between Us’ filminin çekimlerinden ilk görüntüler ortaya çıktı.
23.02.2017 Magazin
Yıldız filosu maceraya devam ediyor...
Yıldız filosu maceraya devam ediyor... Bu haftanın en iddialı yapımı “Star Trek - Sonsuzluk”, “Atılgan” mürettebatının yeni düşmanı, isyancı “Krall”la savaşını ele alıyor
28.08.2016 Arşiv
Game Of Thrones bombası!
Game Of Thrones bombası! Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri'nde, 2015'e damgasını vuran "Games of Thrones", bugün açıklanan 2016 Emmy Ödülü adayları listesinde de zirvede yer aldı.
15.07.2016 Kültür Sanat
Ben Bond Jane Bond!
Ben Bond Jane Bond! Oyuncu Gillian Anderson, ‘Ben Bond, Jane Bond’ notuyla afiş paylaştı. ‘Kadın Bond’ tartışmaları başladı.
25.05.2016 Magazin
Ormanın çocukları
Ormanın çocukları Disney’in unutulmaz çizgi filminden beyazperdeye uyarlanan ‘Orman Çocuğu’ filmindeki karakterleri seslendiren Hollywood ünlüleri, karakterleri ile birlikte poz verdi...
23.03.2016 Magazin
Oscar yolunda Leonardo
Oscar yolunda Leonardo Oscar’a sayılı günler kala Sinema Oyuncuları Derneği tarafından düzenlenen SAG Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Leonardo DiCaprio’nun ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kapması ise Oscar heyecanını bir adım daha yükseltti
31.01.2016 Magazin
1 ay odadan çıkmadı ödülü kaptı!
1 ay odadan çıkmadı ödülü kaptı! Critics’ Choice Ödülleri önceki gece Kaliforniya’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü rolü için 1 ay boyunca kendini eve kapatan Brie Larson kazandı.
18.01.2016 Magazin
Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol Film Fragmanı
Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol Film Fragmanı Dünyaya ilham vermiş, bir liderin etkileyici gerçek hayat hikayesi. Filmde Nelson Mandela´yı Idris Elba oynuyor.
26.03.2014 Sinema-Dizi
Altın Küre adayları açıklandı
Altın Küre adayları açıklandı '12 Years a Slave' ve 'American Hustle' 7'şer adaylıkla yılın en favori iki filmi...
12.12.2013 Kültür Sanat
Behzat Ç amatör ligde!
Behzat Ç amatör ligde! Türk dizilerinde gerçekçilik anlamında devrim yapan Behzat Ç. abimizin ikinci filminde Behzat cinayet bürodan çekilmiş, ‘amirliğe’ amatör ligde devam etmektedir
1.11.2013 Arşiv
Yaşayan en seksi erkek
Yaşayan en seksi erkek People dergisi, ABD'li ünlü oyuncu Bradley Cooper'ı, 'Yaşayan en seksi erkek' seçti
17.11.2011 Magazin
“Hayalet Sürücü 2”  tanıtımında Türkiye sahneleri
“Hayalet Sürücü 2” tanıtımında Türkiye sahneleri Devam niteliğinide olan film vizyona girmek için gün sayıyor
24.08.2011 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

İdris Elba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki idris elba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.