İdman

İdman

Son dakika idman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan idman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını idman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan idman gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.058 idman haberi bulunmuştur. Tüm idman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
Antalyasporlu eski futbolcu Joseph Boum hayatını kaybetti
Antalyasporlu eski futbolcu Joseph Boum hayatını kaybetti Kırmızı-beyazlı kulüp, bir dönem takımda forma giyen Joseph Boum'un hayatını kaybettiğini açıkladı.
16.04.2024 Süper Lig
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı Galatasaray'da gözler Süper Kupa'ya çevrildi. Sarı-kırmızılı yönetim normal bir Süper Kupa Finali gibi oyunculara prim açıklayacak.
5.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcudan güzel haber
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcudan güzel haber Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde 5 futbolcunun son durumu belli oldu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
20.03.2024 Futbol
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek!
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek! Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekip yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.
19.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe rotayı Union Saint-Gilloise rövanşına çevirdi
Fenerbahçe rotayı Union Saint-Gilloise rövanşına çevirdi Sarı-lacivertli takım, Konferans Ligi Son 16 turu rövanş maçının hazırlıklarına start verdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti!
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemelerine hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’na ziyarette bulundu. 12 Dev Adam’ın antrenmanını izleyen Bakan Bak, teknik ekip ve oyunculara başarılar diledi.
20.02.2024 Basketbol
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü! Yoğun bir maç trafiği içinde bulunan Galatasaray’da teknik heyet, Sparta Prag rövanşını düşünerek Ankaragücü deplasmanında kadroyu değiştirecek. Vinicius, Köhn ve Zaha’ya ilk 11’de forma vermeyi planlayan Okan Buruk; Icardi, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu’nu kulübeye çekecek.
18.02.2024 Şampiy10
Adana İdmanyurdu'nun rakibi Karagümrük
Adana İdmanyurdu'nun rakibi Karagümrük Turkcell Kadınlar Süper Lig’inde mücadele eden Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, Karagümrük Kadın Futbol Kulübü’nü konuk ediyor.
16.02.2024 Adana
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti Yeni transfer 10 numara Ernest Muci’yi ilk maçında sağ kanatta oynatması sebebiyle eleştirilen Fernando Santos, Milot Rashica’nın dönüşüyle Konya maçı planlamasında değişikliğe gidecek.
14.02.2024 Beşiktaş
Antrenman sonrası keyifli vakit geçirdiler: Adana Demirsporlular ATDSK'da ağırlandı
Antrenman sonrası keyifli vakit geçirdiler: Adana Demirsporlular ATDSK'da ağırlandı Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), Adana’nın süper ligdeki temsilcisi Yukatel Adana Demirpor’un teknik heyeti ve futbolcularını misafir etti.
13.02.2024 Adana
TFF 3. Lig'de inanılmaz olay! Kadın hakemi itti, futbolcu defalarca yuvarlandı
TFF 3. Lig'de inanılmaz olay! Kadın hakemi itti, futbolcu defalarca yuvarlandı Mersin'de oynanan bir futbol maçında, kadın hakemin oyuncuyu itelemesiyle düşerek defalarca yuvarlanması dikkat çekti.
12.02.2024 Futbol
Beşiktaş'ın yeni defansı Joe Worrall ilk antrenmanına çıktı!
Beşiktaş'ın yeni defansı Joe Worrall ilk antrenmanına çıktı! Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Joe Worrall, takımla ilk antrenmanına çıktı.
6.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a müjdeli haber: Aboubakar geri döndü!
Beşiktaş'a müjdeli haber: Aboubakar geri döndü! Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Vincent Aboubakar, tedavi süreciyle beraber saha çalışmalarına başladı. Oyuncunun istekli hali, teknik ekibi memnun etti.
3.02.2024 Beşiktaş
M'Baye Niang Adana Demirspor'dan ayrıldı
M'Baye Niang Adana Demirspor'dan ayrıldı Adana Demirspor, 29 yaşındaki Senegalli futbolcusu M'Baye Niang'ın transferini TFF'ye bildirdi. Niang an itibariyle İtalya'da.
1.02.2024 Adana
Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'da deprem! 2 yıldız birden kadro dışı
Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'da deprem! 2 yıldız birden kadro dışı Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un kadro dışı bırakıldığını açıkladı.
19.01.2024 Trabzonspor
İstanbul'da U-14 final maçında kaos! Taraftar futbolcuları böyle dövdü
İstanbul'da U-14 final maçında kaos! Taraftar futbolcuları böyle dövdü İstanbul Güngören'de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı. Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, “Çok büyük bir kaos yaşandı, 13 yaşındaki çocuklar darbedildi. Hocalarımızdan ikisini darbettiler" diye açıklama yaptı.
12.01.2024 Gündem
İstanbul'da taraftarlar sahaya girip futbolcuları böyle dövdü
İstanbul'da taraftarlar sahaya girip futbolcuları böyle dövdü İstanbul Güngören'de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı. Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, “Çok büyük bir kaos yaşandı, 13 yaşındaki çocuklar darbedildi. Hocalarımızdan ikisini darbettiler" diye açıklama yaptı.
12.01.2024 Vatan TV
Arda Güler çıldırdı! Atletico Madrid maçı öncesi Ancelotti dayanamadı: İşte böyle yapılır
Arda Güler çıldırdı! Atletico Madrid maçı öncesi Ancelotti dayanamadı: İşte böyle yapılır Real Madrid ve Atletico Madrid, bu akşam İspanya Süper Kupası yarı finalinde karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Kral Kupası'na ilk 11 başlayan Arda Güler'in Atletico Madrid'e karşı oynayıp oynamayacağı da belli oldu. Öte yandan İspanyol medya Arda'nın idman performansını da açıkladı.
10.01.2024 Fenerbahçe
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'da Nicolas Pepe geri dönüyor!
Trabzonspor'da Nicolas Pepe geri dönüyor! Trabzonspor’da Başakşehir maçı öncesinde Pepe’den iyi haber geldi.
22.12.2023 Trabzonspor
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu Galatasaray'dan sakatlık açıklaması geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp Sergio Oliveira'nın sakatlık yaşadığını duyurdu.
15.12.2023 Galatasaray
37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor
37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor Fenerbahçe formasıyla ligde çıktığı 10 maçta 10 gol atan ve kısa sürede taraftarın sevgisini kazanan Edin Dzeko, başarısının asıl kaynağını açıkladı. İşte detaylar...
3.11.2023 Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Turnuvada son olarak 3. Tur kura çekimi gerçekleşti. İşte eşleşmeler...

Benzer Haber Etiketleri

İdman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki idman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.