Ev alacakları ilgilendiriyor! Fiyatlar yarı yarıya daha ucuz
Ev alacakları ilgilendiriyor! Fiyatlar yarı yarıya daha ucuz Ev almak isteyen herkes en az maliyet ile ev sahibi olmanın yollarını arıyor. Uzun süre düşük faiz oranları uygulayan bankalar kademeli olarak faiz artırımına gitti. Şu an konut kredilerinde faizler yüksek seviyelerde seyrediyor. Konut fiyatlarında da yükselme trendi var. Uygun fiyatlara ev bulmak zorlaşırken bazı yöntemler neredeyse yarı yarıya ucuza ev sahibi olunmasını sağlıyor.
17.02.2021 Ekonomi
Bu köyde herkes icralık
Bu köyde herkes icralık UŞAK'ın Banaz İlçesi'ne bağlı Düzkışla Köyü'nde banka ve kooperatiflere olan kredi borçlarının ödenememesi nedeniyle neredeyse tüm yaşayanlar icralık oldu. Ev, tarla, traktör ve diğer tarım araç gereçleri icradan satılmaya başlanan köylüler, özel bankalardaki borçlarının devlet bankalarına geçirilip,faizleri affedilirse, taksitlendirip ödeyebileceklerini belirterek destek istedi.
18.12.2016 Yaşam
Dev fabrika icralık!
Dev fabrika icralık! Aynur Bektaş’ın sahibi olduğu ve geçen yıl borçları nedeniyle iflas eden Hey Tekstil’in merkez binası 27 Mart’ta icradan satışa çıkıyor. 25 milyon dolar değer biçilen fabrika 38 milyon TL’ye ihale edilecek.
19.02.2014 Ekonomi