Hazine ve Maliye Bakanlığı iç denetçi alacak! İşte başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı iç denetçi alacak! İşte başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu sınavla iç denetçi alacak! Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, İç Denetçi Sertifika Eğitimine katılacak 100 Genel Katılımcı kontenjanından, 30 Bilgi Teknolojileri Kontenjanından olmak üzere 130 iç denetçi adayının belirlenmesi amacıyla İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı yapılacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte iç denetçi alımı başvuru şartları!
5.10.2021 Personel Alımı
İç Denetçi sınavı ne zaman? 2020 ÖSYM İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı saat kaçta başlıyor, kaç dakika sürüyor?
İç Denetçi sınavı ne zaman? 2020 ÖSYM İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı saat kaçta başlıyor, kaç dakika sürüyor? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2020 İç denetçi sınavı başvurlarıı sona erdi, gözler sınav tarihinde. 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı başvurularını eksiksiz bir şekilde tamamlayan adaylar, sınav tarihini ve başvuru araştırmaya başladı. İç Denetçi sınavı ne zaman? İç Denetçi sınavı saat kaçta başlıyor?
17.09.2020 Çalışma Hayatı
İç Denetçi sınavı başvuruları başladı! İç denetçi sınavı giriş koşulları nelerdir? İç denetçi sınavı ne zaman, sınav ücreti ne kadar?
İç Denetçi sınavı başvuruları başladı! İç denetçi sınavı giriş koşulları nelerdir? İç denetçi sınavı ne zaman, sınav ücreti ne kadar? ÖSYM, 2020-İç Denetçi Başvurularının bugün başladığını duyurdu. ÖSYM başkanı Prof. Dr. Halis Aygül sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, ‘10 Ekim tarihinde gerçekleştireceğimiz Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı (2020-İç Denetçi) başvuru kılavuzu https://osym.gov.tr sitemizde yayımlanmıştır. Tüm adaylarımıza başarılar dilerim.’ ifadelerini kullandı. İç Denetçi Sınavı başvuru kılavuzu ve İç Denetçi sınavı hakkındaki diğer ayrıntılar…
10.09.2020 Eğitim