İç çamaşırı giymeden anahaber bültenine çıktı!..
İç çamaşırı giymeden anahaber bültenine çıktı!.. Arnavutluk'ta yeni yayına başlayan Zjarr Tv (Ateşli TV), 360 Derece adını taşıyan ana haber bültenini sunan spikerin göğüs dekoltesiyle reytingleri alt üst etti. Öte yandan, Arnavut seyircisinin büyük bir bölümü, ana haberin bu şekilde sunulmasına tepki verirken Arnavutluk'ta yaşayan Müslümanlar ise bu durumu kınadı. İşte o anlar…
29.06.2015 Dünya
Polislerin karşısına iç çamaşırlarıyla çıktı
Polislerin karşısına iç çamaşırlarıyla çıktı İtalya'da alkolün dozunu fazla kaçıran genç kız, kaza yapınca iç çamaşırlarıyla polislerin karşısına çıktı.
27.04.2015 Yaşam
Kanuni Sultan Süleyman’ın iç organlarının gömüldüğü yer tespit edildi
Kanuni Sultan Süleyman’ın iç organlarının gömüldüğü yer tespit edildi Macaristan'da, 6 Eylül 1566 yılında Zigetvar Kalesi'nin kuşatması sırasında şehit olan Osmanlı padişahı Kanuni Sultan Süleyman'ın Zigetvar'da iç organlarının gömüldüğü yer tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Sekreteri iç çamaşırıyla görünce...
Sekreteri iç çamaşırıyla görünce... Sekreteri iç çamaşırıyla görünce...
15.03.2015 Yaşam
Naneli şekerli iç çamaşırıyla kolalı küvete girdi
Naneli şekerli iç çamaşırıyla kolalı küvete girdi Naneli şekerli iç çamaşırıyla kolalı küvete girdi
13.03.2015 Yaşam
Canlı yayında iç çamaşırını yırttı!
Canlı yayında iç çamaşırını yırttı! Yabancı bir kanalda yayınlanan televizyon programında çevirdikleri çarkla birbirlerine ceza veren ikili bu kadarda olmaz dedirtti.
7.01.2015 Sinema-Dizi
Taylor Swift'in sahnede iç çamaşırı göründü
Taylor Swift'in sahnede iç çamaşırı göründü Taylor Swift'in, bir konseri sırasında sahne altında bulunan vantilatörün etkisiyle eteği havalandı ve binlerce kişi iç çamaşırını gördü.
21.01.2022 Magazin
25 Mart'ta 'tape' taklak olmak!
25 Mart'ta 'tape' taklak olmak! Bir süredir pek çok insanın merakla beklediği, siyasi hesapların buna göre yapıldığı o tarih, yani 25 Mart sonunda geldi! Zaten fazlasıyla hararetli olan siyaset dünyasını yerle bir edeceği söylenen tape'lerden söz ediliyordu. Fakat bütün beklentiler boşa çıktı, kimilerine göre büyük bir manipülasyonun parçası olduk.
25.03.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri