İbrahim Yazıcı

İbrahim Yazıcı

Son dakika İbrahim Yazıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Yazıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Yazıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Yazıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim yazıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 717 ibrahim yazıcı haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim yazıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomobil takla attı! İçinde 2 kaymakam vardı, sağlık durumları...
Otomobil takla attı! İçinde 2 kaymakam vardı, sağlık durumları... Konya'da, takla atarak, şarampole devrilen otomobildeki Ahırlı Kaymakamı Alperen Celepci ile Yalıhüyük Kaymakamı İbrahim Yazıcı yaralandı.
25.06.2022 Yaşam
Bursa'da korkunç cinayet! Annesini iple boğarak öldürdü
Bursa'da korkunç cinayet! Annesini iple boğarak öldürdü Bursa'da Samsun'a gitmeye razı edemediği annesi ile tartışan psikolojik sorunları olan genç, annesini iple boğarak öldürdü.
10.06.2022 Yaşam
5 haftadır kazanamayınca... Bursaspor taraftarları çıldırdı! Takım otobüsünün önünü kestiler ver
5 haftadır kazanamayınca... Bursaspor taraftarları çıldırdı! Takım otobüsünün önünü kestiler ver Dün Adanaspor deplasmanında 3-1 mağlup olan Bursaspor'da taraftarlar takım otobüsünün önünü kesti.
9.01.2022 TFF 1.Lig
Sigara sebebiyle feci şekilde can verdi!
Sigara sebebiyle feci şekilde can verdi! Bursa’nın İnegöl ilçesinde yalnız yaşadığı evinde, elinde sigarayla uyuyakalınca çıkan yangında yaralanan İbrahim Yazıcı (42), tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.
19.08.2021 Yaşam
Bursaspor, teknik direktör İrfan Buz'a imza attırdı
Bursaspor, teknik direktör İrfan Buz'a imza attırdı Yeşil-beyazlı ekip, deneyimli teknik adama 1.5 yıllık imza attırdı.
24.06.2020 Futbol
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Bursaspor'un yeni hocası Yalçın Koşukavak
Bursaspor'un yeni hocası Yalçın Koşukavak Bursaspor teknik direktörlüğe Yalçın Koşukavak'ı getirdi. Deneyimli teknik adam bugün sözleşme imzalayacak.
2.07.2019 Futbol
İbrahim Yazıcı mezarı başında anıldı
İbrahim Yazıcı mezarı başında anıldı Bursaspor Kulübünün eski başkanlarından İbrahim Yazıcı, vefatının 6. yılında mezarı başında anıldı.
7.05.2019 Futbol
Mesut Bakkal imzayı attı!
Mesut Bakkal imzayı attı! Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, camia ve taraftarlardan oyuncuların moral ve motivasyonunu yüksek tutmalarını isteyerek, desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.
9.04.2019 Futbol
Samet Aybaba: Oyuncularım F.Bahçe maçında inanılmaz oynadı
Samet Aybaba: Oyuncularım F.Bahçe maçında inanılmaz oynadı Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'yi konuk ettikleri ve 1-1 berabere kaldıkları maçın ikinci yarısındaki etkili futbolu 90 dakikaya yaymaları gerektiğini söyledi.
23.01.2019 Futbol
Bursaspor'da Fenerbahçe mesaisi sürüyor
Bursaspor'da Fenerbahçe mesaisi sürüyor Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 21 Ocak Pazartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Bursaspor, hazırlıklarını sürdürdü.
15.01.2019 Futbol
Bursaspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı
Bursaspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı Ligde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor'da bu maçın hazırlıkları başlarken, sakatlığı bulunan Shehu takımdan ayrı düz koşu yaptı, Antalya kampında sakatlık yaşayan Aytaç Kara'nın tedavisine ise devam edildi.
14.01.2019 Futbol
Samet Aybaba: Olcay Şahan için görüşmemiz olmadı
Samet Aybaba: Olcay Şahan için görüşmemiz olmadı Bursaspor Teknik Direktöü Samet Aybaba, eski oyuncusu Olcay Şahan ile ilgili herhangi bir girişimlerinin olmadığını açıkladı.
20.12.2018 Futbol
Hikmet Karaman: Bu durumdan kurtulacağız
Hikmet Karaman: Bu durumdan kurtulacağız Kayserispor'la sezon sonuna kadar anlaşmaya varan Hikmet Karaman, Kasımpaşa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Karaman, "Şimdi birlik zamanı. Ben buraya Kayserispor'u başarılı yapmaya geldim. El birliğiyle, kenetlenip, bulunduğumuz yerden kurtulacağız" dedi.
6.12.2018 Kayseri Spor
Ali Ay açıkladı: Sözleşmesini feshettik!
Ali Ay açıkladı: Sözleşmesini feshettik! Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarıdaki mücadelenin önemli olacağını belirterek, hedeflerinin ilk 10’da yer almak olduğunu söyledi. Ara transfer dönemiyle ilgili de konuşan Ay, forvet oyuncusu Joshua John'un sözleşmesini feshettiklerini söyledi.
4.12.2018 Futbol
Bursaspor'dan güzel prova!
Bursaspor'dan güzel prova! Bursaspor, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok ile yaptığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.
17.11.2018 Futbol
Ali Ay: "Bu sene çok önemli"
Ali Ay: "Bu sene çok önemli" Bursaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam ederken başkan Ali Ay, 5 senelik bir projelerinin olduğunu belirtti. Kupada elenmelerini hayal kırıklığı olarak niteleyen başkan Ay, ayrıca "Mali tablo açısından Mayıs'ı görmemiz halinde çok güzel şeyler olacak. Bu sene çok önemli" dedi.
1.11.2018 Futbol
Bursaspor'dan sponsorluk anlaşması!
Bursaspor'dan sponsorluk anlaşması! Bursaspor, Orka Holding D'S DAMAT markasıyla giyim sponsorluğu anlaşması imzaladı.
24.10.2018 Futbol
Bursaspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları
Bursaspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
11.10.2018 Futbol
Bursaspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları
Bursaspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
10.10.2018 Futbol
Samet Aybaba: "Değişime gideceğiz"
Samet Aybaba: "Değişime gideceğiz" Ligde MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak olan Bursaspor'da bu maçın hazırlıkları devam ederken, akşam saatlerindeki idman öncesinde teknik direktör Samet Aybaba açıklamalarda bulundu.
4.10.2018 Futbol
Samet Aybaba: "Ligin en iyi futbol oynayan takımıyız"
Samet Aybaba: "Ligin en iyi futbol oynayan takımıyız" Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da maçın hazırlıkları sürüyor. Öğle saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapılan antrenmanla maçın hazırlıklarına devam eden yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Samet Aybaba, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.
26.09.2018 Futbol
Bursaspor, taktik çalıştı!
Bursaspor, taktik çalıştı! Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında 30 Eylül Pazar günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarına devam etti.
25.09.2018 Futbol
Ali Ay'dan Grosicki ve Harun Tekin açıklaması
Ali Ay'dan Grosicki ve Harun Tekin açıklaması Bursaspor Başkanı Ali Ay, kulübün yeni transferlerini basına tanıttığı Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ndeki düzenlenen toplantıda Kamil Grosicki ve Harun Tekin konularına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kamil Grosicki ile yaşanan son süreci, "Açık ve net söyleyeyim, biraz ahlaksızlık yaptılar" şeklinde yorumlayan Başkan Ay, dün gece yaşananları anlattı.
1.09.2018 Futbol
Aybaba'dan Doumbia ve Aziz Behich açıklaması
Aybaba'dan Doumbia ve Aziz Behich açıklaması Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, stoper mevkisi için bir oyuncu ile anlaşmak üzere olduklarını belirtti. Aybaba, Doumbia için son teklifin verildiğini dile getirirken, Aziz Behich'e teklif olduğunu söyleyerek, "Eğer kulübün asla vazgeçemeyeceği bir teklif ile karşımıza gelirlerse yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu.
23.08.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Yazıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim yazıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.