Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
İbrahim Erdemoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Erdemoğlu’nun Sasa açıklaması ne?
İbrahim Erdemoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Erdemoğlu’nun Sasa açıklaması ne?   Sasa Polyester’in hisse fiyatı 60 liradan 180 liraya yükselince gözler Sasa Polyester'in bağlı olduğu Erdemoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu hakkında merak edilenler arttı. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Erdemoğlu’nun Sasa açıklaması ne?  
30.11.2022 Gündem