Yenikapı etkinlik alanı nerede, konser alanına nasıl gidilir? Etkinlik alanına giden otobüsler nelerdir, metro ve Marmaray ile nasıl gidilir? 23 Haziran Yenikapı konser 2022!
Yenikapı etkinlik alanı nerede, konser alanına nasıl gidilir? Etkinlik alanına giden otobüsler nelerdir, metro ve Marmaray ile nasıl gidilir? 23 Haziran Yenikapı konser 2022! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Haziran yerel seçim gününü 3. yılında bir etkinlikle kutlayacağını açıkladı. Edis, Reynmen, DJ Ersin gibi pek çok ünlü sanatçının sahne alacağı etkinlikte, yurttaşların alana rahat ulaşım sağlayabilmesi için İBB, ek seferler düzenledi. Peki, Yenikapı etkinlik alanı nerede, konser alanına nasıl gidilir? Etkinlik alanına giden otobüsler nelerdir, metro ve Marmaray ile nasıl gidilir?
23.06.2022 Gündem
İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak?
İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda konserlerde boş kalan koltuklara “İstanbulKart” ile giriş yapılabileceğini duyurdu. İmamoğlu, “Konserlerde boş kalan koltuklar artık gençlerin” dedi. İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak, şartları?
19.08.2021 Gündem