İBB bursu ne zaman açıklanacak? İBB Genç Üniversiteli burs sonuçları açıklandı mı?
İBB bursu ne zaman açıklanacak? İBB Genç Üniversiteli burs sonuçları açıklandı mı? İBB Genç Üniversiteli burs başvuruları 16 Ekim’de sona erdi. Öğrencilerin gözü kulağı sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Lisans ve önlisans programlarında örgün olarak eğitim gören öğrencilerin alabileceği İBB bursu sonuçlarının açıklanacağı tarihler merak konusu oldu. Peki, İBB bursu ne zaman açıklanacak? İBB Genç Üniversiteli burs başvuru sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar…
17.11.2022 Eğitim
İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB bursu ne kadar, ne zaman hesaplara yatacak?
İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB bursu ne kadar, ne zaman hesaplara yatacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) üniversite öğrencilerine verdiği “Genç Üniversiteli” bursu için başvurular sona erdi. Gözler İBB tarafından açıklanacak burs sonuçlarına çevrilirken, İBB burs miktarı ve hesaplara yatırılacağı tarih araştırılıyor. Peki, İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB bursu ne kadar, ne zaman hesaplara yatacak? İşte 2022 İBB bursları ile ilgili merak edilenler…
17.10.2022 Eğitim
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek?
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İBB burs başvurusu için gözler yapılacak açıklamaya çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere verilen “İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı” başvurularına kısa bir süre kaldı. Öğrenciler, burs başvurularının ne zaman başlayacağını merak ederken, başvuru şartlarını da araştırıyor. Peki, İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İşte İBB burs başvuru belgeleri ve aranan şartlar!
19.09.2022 Eğitim
Üniversite burs başvuruları başlıyor! İBB burs başvurusu ne zaman? İBB bursu ne kadar, başvuru şartları ne? İBB öğrenci burs başvuru tarihleri!
Üniversite burs başvuruları başlıyor! İBB burs başvurusu ne zaman? İBB bursu ne kadar, başvuru şartları ne? İBB öğrenci burs başvuru tarihleri! İBB burs başvuruları başlıyor. Gözler başvuruların alınacağı tarihe çevrilirken 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı İBB bursları için başvuru şartları da öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki, İBB burs başvurusu ne zaman başlıyor? İBB bursu ne kadar, başvuru şartları ne? İBB öğrenci burs başvuru tarihleri!
22.09.2022 Eğitim
İBB 2. Kez burs başvurusu alıyor! İBB burs başvurusu şartları nelerdir? İBB bursu ne kadar?
İBB 2. Kez burs başvurusu alıyor! İBB burs başvurusu şartları nelerdir? İBB bursu ne kadar? İBB yönetimi, “Genç Üniversiteliye Eğitim Yardımı” projesindeki 30 bin öğrenci hedefine ulaşılması için yeni bir çalışma başlattı. İBB burs başvuruları 6 Şubat 2020 tarihine kadar sürecek. İBB, ‘’Genç Üniversiteliye Eğitim Yardımı” projesi kapsamında hedeflenen öğrenci sayısına ulaşılamayınca, 2. Kez başvuru açtı. 15 bin öğrenciye daha burs verilecek. Peki İBB burs başvuru şartları neler, başvurular nasıl yapılır? İBB eğitim yardımı hangi koşullarda yapılıyor? İBB bursu ne kadar? İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
28.01.2020 Eğitim
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem