Hollanda köpeğinin davası ombudsmana kaldı
Hollanda köpeğinin davası ombudsmana kaldı Hollanda’nın Rotterdam kentinde geçtiğimiz yıl polislerin köpekle saldırdığı Türk vatandaşı Hüseyin Kurt şikayetlerinden sonuç alamadı. Kurt’un avukatı Ejder Köse, ombudsmana başvuracaklarını söyledi
1.04.2018 Gündem
Erdoğan'ın görüştüğü kişi bakın kim çıktı?
Erdoğan'ın görüştüğü kişi bakın kim çıktı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Külliye'de muhtarlarla bir araya geldi. Toplantının ardından ise Erdoğan sürpriz bir isimle bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Hollanda polisinin yaraladığı vatandaşımız İstanbul'da
Hollanda polisinin yaraladığı vatandaşımız İstanbul'da Hollanda polisinin köpekle yaraladığı Hüseyin Kurt, tedavi için İstanbul'a getirildi.Kurt, tedavi gördüğü Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
23.03.2017 Haber
Hollanda'da polis köpeğinin saldırısına uğrayan Türk, Türkiye'de
Hollanda'da polis köpeğinin saldırısına uğrayan Türk, Türkiye'de Hollanda'da polis köpeğinin saldırısına uğrayan Hüseyin Kurt, Türkiye'ye getirildi. Konuyla ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu "Vatandaşlarımıza sahip çıkmayı her zaman, her koşulda sürdüreceğiz" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Köpeğin sahibi olur’
‘Köpeğin sahibi olur’ Önce coplanan ardından polis köpeği tarafından ısırılan Hüseyin Kurt, Hollanda basınının ‘Buranın patronu biziz’ manşetine tepki gösterdi: Ağrılarım var ama bu yapılanlar daha çok acıtıyor. Biz köpek miyiz? Köpeğin sahibi olur
29.09.2021 Gündem